Part - 22

831 82 12
                                    

Parašyta: 2020 Birželio 11d.

----------

Po motociklų lenktynių skelbiami laimėtojai, Louis užėmė antrą vietą ir laimėjo 300 tūkstančių, tačiau skelbiant sekančius Ana vis neišgirsta savo vardo. Kad laimėtų 200 tūkstančių jei reikia užimti ne žemesnę nei penktą vietą.

----

- Penktąją vietą su rezultatu 12 minčių 2 sekundės ir 45 milisekundės užėmė Ana, transporto numeris 11.

Susiėmiau už širdies, pajaučiau, kaip ji tiesiogine to žodžio prasme sustoja sekundei. Atsistojau ir nuėjau ant scenos,kur man jokio medalio nebeįteikė, bet davė dovanų maišelį nuo organizatorių. Man jo jau buvo per akis, kai žinojau, kokia suma bus mano banko sąskaitoje šio vakaro gale. Liam tarp žiūrovų klykė jau taip garsiai, kad viena akimi mačiau, kaip jo šone atsiranda apsauginiai.

*
- Viskas, pavedimas padarytas, sveikiname laimėjus ir ačiū už dalyvavimą. - registratorė už stalo padavė man mano dokumentus ir išsišiepė.

- Ačiū. - nenusėdėjau vietoje ir greit susirinkusi viską išbėgau į koridorių, kur laukė dar eilė kitų dalyvių atsiimti savo laimėjimų.

- Viskas? - Liam išsiviepė laimingas.

- VISKASSSS! - suklykiau šokinėdama vietoje.

- Mes turime atšvęsti! Čia ir dabar! - Liam suplojo rankomis. - Statau šiandien jums viską, kai gausit pinigus tikiuosi karma atsilygins man!

Louis tik nusijuokė, bet nesiginčijo kai visi patraukėme į barą. Čia jau buvome ne pirmieji pradėję švęsti, muzika grojo garsiau nei kitais vakarais ir šokių aikštelė buvo padaryta didesnė.
Visi trise pasiėmėme brangiausią vyną ir nieko nelaukę išgėrėme. Kojos atsipalaidavo ir visi patraukėme šokti. Pasaka tokia labai trumpa, nes ant tuščio skrandžio visi atsigėrę taip apgirtome, kad atsibudome savo kambariuose ir nebežinojom sekančią dieną kaip visi parėjome pas save. 

- Man atrodo į mus keistai ta registratūros darbuotoja žiūri... - Louis atsikrenkštė kai susitikę nusprendėme papietauti. Taip, papietauti. 

- Man skauda visą kūną, bijau kad arba labai šokau, arba kad mane kas aptrankė. - Liam pakratė galvą. 

- Kraunamės daiktus ir važiuojam ar naktį dar čia miegame? - Louis paklausė pavalgius jau.

- Važiuojam, man jau rytoj į darbą ir tau tikriausiai, o mes dar net su kitais neatšventėm, tik čia trise. - atsidusau ir Liam linktelėjimu man pritarė.

Visi viską susimetėme labai greitai, Liam jau tikriausiai pasiilgo Sophios, o mes nekantravom pasimėgauti savo naujais turtais.

- Pervedimas banke bus patvirtintas tik rytoj, tai aš vis dar turtingesnis. - Liam parodė liežuvį man per veidrodėlį vairuodamas.

- Pradžiai norėjau tave pavaišinti geru alumi, bet tu verti mane persigalvoti. - Louis pakratė galvą nusijuokdamas.

- Tyliu. - Liam užsitraukė burną nematomu užtrauktuku, bet nenustojo šypsotis.

*

Po ilgos kelionės vėlai vakare pagaliau pasiekėme namus.

- Kas čia? - Harry keistai paklausė prie durų.

- Kaip tai kas? - atkirtau.

Durys greit prasiplėšė.

- Ką jūs čia veikiat taip vėlai? Aš jau apie blogiausią galvojau... - Harry nusijuokė patempdamas Liam už rankos apkabinimui.

From Month to Month [Lietuvių k.]Where stories live. Discover now