Slagsmål, polis, sms

298 6 5
                                    

Louis POV

Det hade nu gått ungefär en månad efter att Harry och jag lämnade varandra. Det var svårt och skolan blev mycket jobbigare utan honom. Niall försökte alltid peppa upp mig men ibland hjälpte det inte. Zayn vart fortfarande lika taskig som innan, Liam hade börjat hänga med oss och James. Resten var väll som vanligt förutom att Harry inte var där.

"Tja bög, antar att de va ditt fel att Harry stack" skrattade Zayn när vi satt i matsalen. Jag suckade bara och tittade ner i bordet. "Bror, får jag slå ihjäl honom nudå?" Frågade Niall om och om igen. "Visst kör på" suckade jag. "Key jag kommer snart" sa han och reste sig. "Nej Niall jag" sa jag men jag han inte längre innan han gått bort till zayns bord. Jag la handen för pannan och suckade, vafan jag skämtade bara.  "Va fan e ditt problem" skrek Niall mot Zayn och alla stirrade åt deras håll.

Nu hade jag väll inget val längre. Jag reste mig och gick bort mot dom. "Niall ko-" sa jag och tog tag hans arm men längre han jag inte innan han slog bort min hand och drog tag Zayn i tröjan. "Hah?! HÖRDE DU INTE MIG" spottade han i Zayns ansikte. "Chilla, vad vill du" sa han. "JAG VILL ATT DU FUCKING SLUTAR VARA SÅ JÄVLA TASKIG MOT LOUIS O VISSA ANDRA, VAFAN HAR DE GJORT DIG, DU VET INTE HUR JOBBIGT DOM HAR DE OCH HUR SVÅRT DERAS LIV ÄR SÅ FUCKING LÄGG AV ME DE" skrek han och boxade honom rakt i ansiktet.

När han tappat kontrollen helt och började sätta sig på honom nere på golvet och boxa honom om och om igen och skrek "FATTAR DU DIN JÄVLA IDIOT" kom tillslut en lärare och drog undan honom. "HORAN! IN PÅ MITT KONTOR" skrek läraren argt och drog iväg honom mot lärarrummet. "NI TVÅ HJÄLPER MALIK TILL SKOLSYSTER" sa läraren till Oscar och Liam. Jag stod kvar helt mållös och kollade runtom i matsalen. Alla stirrade på mig. Jag suckade och sprang iväg efter Niall och läraren. Varför ska han alltid överreagera.

När jag kommit ifatt honom bad läraren mig att gå men jag stannade. Jag kollade på Niall, han satt där på en stol med en sur min, helt svettig, håret åt alla håll med blod över hela händerna. Jag satte mig tyst bredvid. "Tack, men du hade inte behövt göra dedär för min skull" sa jag tyst. "Såklart! Jag gör vad som helst för din skull, du e min bästa vän" sa han och log lite mot mig. Jag skrattade lite. "Haha Niall de ser ut som du nyss har mördat nån, snälla gå och tvätta händerna" skrattade jag. "Okej jag kommer snart" sa han och gick till badrummet.

Till min förvåning kom några poliser sedan in framför mig. "H-hej" sa jag nervöst. "K-kan jag hjälpa er?" Frågade jag. "Ja vi letar efter en pojke vid namn Niall Horan, vet du möjligen vem detta är?" Frågade en av dom. ÄR DOM HÄR FÖR NIALL?! Åh gode gud. Jag svalde hårt och tittade nervöst på dom. "Ja eh typ ja" stammade jag. "Var är han?" Frågade dom. "I badrummet, EN SAK BARA, han är inte en sån person egentligen, han e jättesnäll och den mest omtänksamma och trevliga person jag träffat, snälla grip inte honom" bad jag.

Dom tittade på varandra. "Hmm vi får se vad vi gör men vi vill prata med honom iallafall och ta med honom till polisstationen" sa den ena. Nu kom en glad Niall visslandes ut från toan och kollade på poliserna. "H-hej konstapeln, vad gör ni här?" Frågade han förvirrat. "Vi letar efter en ung kille vid namn Niall Horan" sa dom och han kollade stelt på dom båda. "Åh hehe det är jag, trevligt att träffas" sa han och räckte fram handen. "Du ska me till polisstationen" se han och drog tag i nialls arm och satte på handbojor. "LOUIS KALLA DU SNUTEN PÅ MIG?" Ropade han åt mig. "Nej nej NIALL DET VAR INTE JAG DE VAR LÄRAREN FÖRMODLIGEN DET VAR INTE JAG" ropade jag tillbaka. De tog med honom och jag bara satt kvar och suckade.

Varför gjorde han sådär! Hoppas de inte straffar honom iallafall. Då e ju allt mitt fel. Vi hade engelska nu men jag orkade inte gå, jag struntade i den och gick hem istället. Jag slängde mig på sängen och tänkte på harry, vi hade inte skrivit på länge nu, jag tror de var 2 veckor sen. Jag tog upp mobilen och gick in på sms. Hej Hazza, ville bara kolla hur de e me dig, hoppas du har de bra hos din moster och så du vet så saknar jag dig här hemma jättemycket, idag var nt den bästa dagen. Zayn sa att de va mitt fel att du flyttade o sen fick Niall nog o spöa upp honom totalt, sen kom snuten o hämtade honom, Aa de va typ de, jag e hemma nu, jag skolkar för jag orkar inte vara i skolan, jag har alltid hatat skolan men den enda andligen till att jag orkat gå dessa år e att jag alltid velat se dig varje dag, men nu när du inte är där känns det helt hopplöst, hoppas du kommer hem snart igen, älskar dig// Lou<3

Skrev jag och en tår föll sakta ner för min kind. Jag saknade honom så mycket, jag önskar att han kommer tillbaka snart. Efter några minuter fick jag ett sms tillbaks. Hej Lou, jag mår bra men jag saknar dig så sjukt mkt, oj hoppas de nt straffar Niall, rätt åt Zayn dock, och de e verkligen inte detta fel, de e min dumma farsa som nt ens kan fatta att man får gilla vem man vill, Zayn  förtjänade de iaf, jag e ledsen att du inte vill gå ti skolan, jag vet att de e svårt men försök att nt skolka så mkt, jag lovar att jag kommer hem snart igen, älskar dig med //Harry<3

Jag började gråta när jag läst smset, jag saknade honom så mkt, kan han bara komma hem igen. Ringen hade jag fortfarande på mig, och jag skulle aldrig ta av den. Hoppas Niall mår bra och att de inte straffar honom. Jag ska sova en stund nu, e för trött för att göra något.


// hejsannnn svejsaaaaaan, hoppas ni alla mår skit bra, detta e noooog nt sista kapitlet men jag e nt säkerrrr, stackars Niall lol, aja stay safe:) #blm, ha de så bra tacohej leverpastej:)))

Föll för digWhere stories live. Discover now