• Csókolj meg • /Taekook/

186 9 3
                                    

• Jungkook Szemszöge •

Este van. Egy kis boltban dolgozok eladóként. Sajnos a suli miatt csak esti műszakot vállalhattam. Anyám mondta hogy ne menjek dolgozni, fárasztó lesz és hogy inkább ő dolgozik 3 műszakban, de szegény már nem fiatal. Nem sóshatok rá több melót már így is nagyon leterhelt. A pénz meg kell mert sok az adóságunk, így nem lehetet vita erről. Muszáj volt bevállalnom.

Érkezett egy vásárló ki már annyiszor látogatta meg ezt a boltot hogy már látásról felismerem. Idős pasi volt legalább 40 éves és az arcán komorság látszott. *Na remek, szinte már hetek óta csak be less ide ez a faszi, de semmit sem vesz. Fogadni merek hogy megint nem fog vásárolni semmit és csak távozik mint múltkor*

Miközben röpke fintort elengedtem az arcomon a férfi rám nézet és egy ferde mosollyal megáldva ment be a sorok közé. *Oké, ez egy kicsit ijesztő volt. Eddig ilyet nem csinált, de se baj Kook. Nem kell pánikolni, 5 perc és úgy is távozik üres kézzel.*

Eltelt 10 perc, és azóta is csak én és ez a furcsa idegen van ebben az épületben. Már kezdem magam rosszul érezni a helyzettől mikor végre megláttam ezt az úriembert. Viszont amikor felém közeledett egy üveg wisky a kezében, picit elkapott a szívbaj. Félre ne értsétek, nincs szociális fóbiám, de ennek a palinak a tekintete totál félelemkeltő. Mikor ideért hozzám, lerakta a pultra az italt és megszólalt.

-Ezt szeretném, meg egy doboz cigit. - Mondta büdös száj szaggal és mély hanggal. *Uh tesó, a fogkrémet nem ismered?*

-Milyen cigi legyen? - Kérdeztem vissza miközben oldalra fordultam.

-Amilyet adsz drága. *Amilyen pofont kapsz mindjárt..*

-Tessék akkor. - Hagytam figyelmen kívül az előbbi becézést, majd leraktam a pultra a méreg rudat.

-Más valamit?

-Igen. Téged kérek még.

-Tessék?

-Ugyan már babyboy.. - Ért hozzá arcomhoz lassan mire undorító hideg futott át rajtam.

-Csak egy kört kérek. - Ahogy csak tudtam, elcsaptam onnan kezét.

-Hagyjon békén vagy különben kihívom a zsarukat!

-Jaj drága. Nem fájna, oda figyelnék rád és olyan gyönyört okoznék neked hogy..

-Nem érdekel semmilyen ajánlata! Most fizesse ki az árut és hagyja el ezt a boltot, ameddig még kedves vagyok!

-Jaj még harap is a kis baby, de ha én beléd harapok úgy.. - Nyomult volna tovább mikor egy másik pasas beszólt az előttem állónak.

-Hát nem érti meg maga, hogy nem akar öntől semmit? Fizessen és hagyja békén! Különben feljelentem szexuális zaklatásért és pedofíliáért! - Ért ide hozzánk az egyébként full feketébe öltöztettet férfi, ki sikeresen lekaparta rólam ezt a tajparasztot és miután fizetett távozott.

-Majd még találkozunk. - Mondta nagy vigyorral az arcán a pedofil majd nem láttam a mai nap többé... Legalábbis én azt hittem..

-Köszönöm kedves...

-Yoongi. Szólíts nyugodtan Yoonginak. És egyébként nagyon szívesen. Sajnos vannak erre fele ilyen perverz állatok, tehát vigyázz magadra, különben annyi a seggednek. Ha gondolod oda adhatok egy gáz sprét. Vészhelyzet esetén mindig van nálam kettő is. Az egyiket szívesen oda adom. - Nyúlt be a kabát zsebébe és felém nyújtotta a védőeszközt.

-Tessék.

-Nem tudom hogy elfogadhatom-e. Erre semmi szükség..

-Ugyan, neked adom. Legyen ha megint letámad egy hasonló idióta.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 08, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

💖Songyoun fantáziái=BTS pár részes sztorik💖Where stories live. Discover now