7.

223 19 2
                                    

Pohled Tanaky
Slyšel jsem je. Hned jak to ten polda řekl, mě to došlo. On je Noyův stracený kamarád, kvůli kterýmu měl noční můry a myslel jsi, že je mrtvej. Kvůli němu nejedl a nespal. To on za všechno může. Musím Noyu, co nejdřív dostat pryč. Noya šel do koupelny po mě. Když jsme se míjeli, tak jsem mu pošeptal: ,, už mu nevěř" a šel dál jakoby nic.

Pohled Nishinoyi
Nevím, co se Ryuovi honí hlavou, ale proč bych Asahimu už neměl věřit. Nechápu to. Vysprchoval jsem se a šel si lehnout.
Další den jsem se vzbudil docela brzo a tak jsem se rozhodl si jít udělat snídani sám. Když jsem ji měl skoro hotovou, se ve dveřích oběvil Asahi. Popřál jsem mu: ,, dobré ráno" a šel jsi sednout ke stolu. Asahi se pochvilce přidal ke mě. Furt mi to nedalo a tak jsem se musel zeptat ,, Co kdyby ten tvůj kamarád, byl naživu?" Chvíli přemýšlel a pak odpověděl: ,, asi bych ho chtěl zase vidět a zase se s ním spřátelit." Nevím jestli mu to mám říct teď nebo ještě čekat, ale asi ještě počkám. Zachvilku přišel Ryu a sedl si za námi, ale do konverzace se moc nezapojoval a to je u něj divné. Šel jsem do pokoje a zachvilku za mnou přišel Ryu. ,, Co ti na Asahim tak vadí?" optal jsem se trochu drze. ,, Tobě to nedošlo. To on je tvůj kamarád. Celou dobu nebyl mrtvý! Kvůli němu ses trápil. To on za to může!" Tohle už jsem nedával a utekl pryč. Zdrhl jsem někam do lesa.

Pohled Tanaky
Hned jak se rozutíkal, jsem běžel za ním, ale utekl mi. Vždy byl rychlejší než já. Šel jsem zpátky na tu stanici. Když jsem uviděl toho hajzla, rozkřiknul jsem se na něj. ,,To je tvoje vina. Za všechno můžeš ty! Bylo by lepší kdyby tě nikdy nepoznal!" To bylo to poslední. Pak už jsem se jen sesunul k zemi a on se na mě nechápavě díval. ,,N-noya u-utekl" ani jsem to pořádně nemohl říct. On odešel, prostě odešel. Co jsem si jako myslel, že mu na něm záleží. To těžko.

Pohled Asahiho
Když mi řekl, že utekl, jsem šel zavolat Daichimu. Daichi přijel i se Sugem. Hned ke mě přišli a ptali se co se stalo, ale to já nevěděl. Pak přišel ten jeho kamarád ,, Já za to můžu" řekl.

Pohled Tanaky
,, Já za to můžu" řekl jsem. Suga ke mě hned přišel a ptal se co se stalo. Sedl jsem si ke stolu a všechno jim to řekl.

Mission failed Where stories live. Discover now