1.

676 30 4
                                    

Zdar, jmenuji se Nishinoya Yuu a jsem mafián. Pracuju pro Sugawaru Koushiho u Karasuna. Dnes mi dal Sugawara za úkol jednu z nejnebezpečnější misí, půjdu na ní s Ryuem, Tanaka Ryuunosuke můj nejlepší kámoš. Měla by to být taková ta klasická mise akorát bude nebezpečnější což je super.
Dostat se na místo nebylo až tak těžké což bylo divné, ale stále jsme šli, přece tu misi musíme zvládnout, jinak před ostatními budeme za bábovky. Na téhle misi jsme měli získat co nejvíce informací o Nekomské mafii, našich největších rivalech. Před námi stála budova z venčí vypadala docela opuštěně ale my jsme věděli, že opuštěná určitě není. Ryu už šel k hlavním dveřím, když jsem ho zastavil ,,Ryu počkej nepůjdeme přece hlavníma dveřma to si nás všimnou." Tak jsme tu budovu teda obešli a na boku našli dveře. Přišel jsem k nim a pokusil se je otevřít, ale nebyly zamčené. ,,Ryu tady je něco hodně divný." V tom se najednou ozval výbuch a célá budova leťela do vzduchu. Nás to odhodilo a já se trochu bouchl do hlavy, ale to jsem teď vůbec neřešil. Ozvaly se výstřely a my se už chystali zdrhnout. Než jsme však dorazili k našim motorkám, někdo nás zastavil. Byl to Yamamoto Taketora. Ryu stihl ještě něco říct do vysílačky než boj začal. Yamamoto vyjel po Ryuovi, tím uvolnil přístup Yakuovi, který stál přímo za ním, proto jsme si ho nevšimli. Boj byl docela dlouhý a vyrovnaný, dokud Yaku nevzal ze země nůž. Parkrát mě sním pobodal a mě se začal ztrácet svět. Až nakonec byla úplná tma. Tma nikde nikdo a ticho.

Pohled Tanaky
Ještě než se na mě Yamamoto vrhnul tak jsem poslal zprávu Shimizu. Pak boj začal. Když už jsem Yamamota skoro dostal zahlédl jsem přijíždějící auta Karasuna. Potom jsem zahlédl Noyu, ležel na zemi celý od krve a nad ním se skláněl Yaku s nožem v ruce. V tu chvíli jsem dostal pěstí od Yamamota až jsem upadl. Hlavou jsem spadl na nějakej šutr nebo co a pak už jsi nic nepamatuji. Jenom výstřely a zdrhajícího Yamamota. Pak už nic jen tma.

Mission failed Kde žijí příběhy. Začni objevovat