爱31爱

3K 71 5
                                    

İlk defa kendim yazmayı deniyorum.
Umarım beğenirsiniz ~~

┌─────── ·𖥸· ───────┐

- ˏˋ Kıskanç Txt ˊˎ -

└─────── ·𖥸· ──────┘

└─────── ·𖥸· ──────┘

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


Yeonjun

Normalde yapışkan olan bu ukala,size daha çok yapışacaktır. Size daha çok dokunmaya başlayacaktır. Daha da baskın olmaya çalışacaktır. Ona en sonunda ne olduğunuzu sorduğunuzda belki sinirlenebilir bile ama genel olarak sakin kalıp neler döndüğünü anlatmaya çalışacaktır. Yeonjun sahiplenici ve rekabetçi birisi. Sizi bile bir başkası ile rekabet sebebi olarak görebilir. Bu yüzden kıskanç olabilir.

   ꒰⚘݄꒱₊_______________   

Soobin

Sessiz ve sakin olan bu yumuşak adam daha da sessiz olacaktır. O insanları korumayı ve ilgilenmeyi seven birisidir. Kızgın ama size değil kendine kızıyor. Çünkü size güvenmediğini düşünmeye başlıyor. Dürüst olmak gerekirse birazda kırgın. Yeonjun'un tam tersine yapışmaz biraz daha uzaklaşabilir. Ona ne olduğunu sorduğunuzda ise sakince konuşacaktır. O sorunların tartışarak değil konuşarak çözüleceğine inanıyor.

   ꒰⚘݄꒱₊_______________    

Beomgyu

Kısaca daha da sahiplenici. Ama kendine de kızıyor. Çünkü sana güvenmiyor gibi hissediyor. Ama o uzaklaşmak yerine konuşmak istiyor. Bu sefer de korkmaya başlıyor. Yanlış anlamanızdan korkuyor. Ama korkarak devam edemeyeceğini de biliyor. O da kavga değil sakince konuşmayı tercih ediyor. Çocuksu olabilen bu minik çocuk şuan olgun bir adam. Bu sizi korkutsa bile sakince konuşacaktır.

   ꒰⚘݄꒱₊_______________    

Taehyun

Taehyun mantıklı düşünen olgun bir adamdır. Sessiz birisidir fakat şuan saha sessiz ve daha tepkisiz. Bunu fark etmeniz biraz daha uzun sürer çünkü Taehyun günlük hayatta konuşkan veya çok hareketli birisi değildir. Ama o sakin ve mantıklı. Bu yüzden o da sizinle sakince ve mantıklı bir şekilde konuşmak isteyecek. Bunu konuşarak çözmek isteyecektir.

   ꒰⚘݄꒱₊_______________    

Hueningkai

Bu bebek kesinlikle üzgün ve kırgın. Belki de çok az kızgın. Dürüst olmak gerekirse, mutlu olmak için sana ihtiyacı var. Şuan kendini senden uzaklaştırdı. Kai soğuk bir çocuk olmadığından çok kolay fark edilir. Size yaklaşmamasının sebebi size nasıl yaklaşacağını bilmemesidir. Ne yapacağını abilerine sormak ister ve onlara danışır. Ama aklının bir köşesinde hep en kötü senaryolar dönüp durur. Bu onu korkutmasına rağmen, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışarak seninle konuşmaya çalışır.


Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.
ᴛxᴛ ᴛᴇᴘᴋɪʟᴇʀ ✧˖° Kde žijí příběhy. Začni objevovat