爱11爱

4.2K 78 8
                                    


╭──           ೋ           ──╮

Bir kavgadan sonra
özür dileyen Txt:

╰──           ೋ           ──╯

╰──           ೋ           ──╯

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

YEONJUN

Yeonjun genellikle pozitif ve mutluluk topu olmasına rağmen, aynı zamanda inatçı olabilir ve kavga ederken biraz kaba olabilir. Hemen özür dilemeyeceğini hissediyorum, ikinize de sakinleşmek için zaman tanır. Ancak, özür dilemeye hazır olduğunda, bu inatçı adam yerini kulağın attalı sözler fısıldayan ve seni kendine çok yakın tutup sıkıca sarılan şefkatli bir çocuğa bırakır. Bu durumlarda ikililiği bazen sinir bozucu olabilir, ancak sonunda ikinizin de işleri halledebileceğinizi ve birbirinizin kollarına geri döndüğünüzü bilmek ikinizi de mutlu eder.

SOOBİN

Soobin, Yeonjun'a kıyasla, tartışmaları en kısa zamanda çözmek ister. Bir yerde ona sinirli olan sevgilisini düşünürse onun çalışması ve günlük hayatına devam etmesi zor. Her şeyi daha sonra değil, daha erken çözmek istese de, Soobin de bunun her zaman mümkün olmadığını anlayacak kadar olgun; alan istiyorsanız, memnuniyetle size verecektir. Herhangi bir gece yarısında bir buket çiçek ile rahatça giyinmiş bir şekilde kapınızda olabilirdi ve o size kendini affettirmek için hazırdı.

BEOMGYU

Tartışma söz konusu olduğunda, Beomgyu kelimeler üzerindeki eylemleri affetmenin bir işareti olarak görür . Tüm üyelerden tavsiye alacaktır. Genellikle neşeli bir insandır, bu yüzden onu hayal kırıklığına uğratmak kolay değil , ciddi bir şeyin sonucu olarak herhangi bir tartışır . Söylediğim gibi, affetmeye başladığında ve özür dilemek istediğinde, bu affediciliği eylemler şeklinde gösterme olasılığı daha yüksektir; çok uzun süren bir kucaklama ya da öğle yemeğini yapmak ya da yorulduğunu anladığında sana en sevdiğin yemeği yapmak ya da almak gibi . Bunları fark etmeye başladığınızda, birbirinize olan kırgınlığın sona erdiğini biliyordunuz.

TAEHYUN

Taehyun bir özür dilerken en açık sözlü kişi olacağını düşünüyorum. Zeki ve ikinizin de yanlış yaptığınızı anlıyor ve ikinizin de tartıştığınız konudaki kendi hatalarını biliyor. Her ikiniz de konuları ciddi şekilde konuşabilmeniz için size zaman verecektir. Uanlışlarını kabul ederdi ve içtenlikle özür dilerid. Özür diledikten sonra, ikiniz birlikte sakin bir gün geçireceksiniz; sadece birbirinizle olmak ve ilk etapta neden aşık olduğunuzu hatırlatmak.

HUENINGKAI

Kai dürüstçe, genç yaşı nedeniyle bir tartışmayı nasıl ele alacağını tam olarak bilmiyor. Muhtemelen ilk ciddi sevgilisisiniz ve bu yüzden ilişkisnde tam olarak nasıl hareket edeceğini bilemeyebilir . Muhtemelen ondan daha büyül olan üyelerine tavsiye için gidip, nasıl özür dileyecğini önceden düşünmeye çalışıyordu. Aslında özür dilediği gerçekten kendiliğinden. Ona soğuk olmanızdan gerçekten bıkmıştı ve sadece tüm içinden geçen düşüncelerin akmasına izin verdi. Üzgünüm, o seni çok seviyor ve özlüyor; sen onun motivasyonusun, onun her şeyisin. Böyle yürekten sözler duyduktan
sonra onu affetmemek zor!

 Böyle yürekten sözler duyduktan sonra onu affetmemek zor!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
ᴛxᴛ ᴛᴇᴘᴋɪʟᴇʀ ✧˖° Where stories live. Discover now