爱6爱

5.5K 97 10
                                    


⌢⌢⌢⌢⌢⌢⌢⌢⌢⌢⌢⌢
Tartışmadan sonra sarılmanıza
karşı Txt:
⌣⌣⌣⌣⌣⌣⌣⌣⌣⌣⌣⌣

┊ ┊ ┊ ┊ ┊

┊ ┊ ┊ ┊ ┊

┊ ┊ ┊ ┊ ┊

┊ ┊ ┊ ┊ ☪︎⋆ ⁺

┊ ┊ ┊ ┊

┊ ┊ ┊ ┊

┊ ┊ ˚✦. ❀⋆

┊ ┊

┊ ♡.

✧ ⋆

╭──────────────
╰─➤ İʜᴛɪʏᴀᴛ:ʜᴇʀʜᴀɴɢɪ ʙɪʀ ᴋᴏɴᴜᴅᴀ ɪʟᴇʀɪʏɪ ᴅÜŞÜɴᴇʀᴇᴋ ÖʟÇÜʟÜ ᴅᴀᴠʀᴀɴᴍᴀ, ꜱᴀᴋɪɴᴍᴀ.

. ° ·      · . • °

.   ⋆     ˚  ✧ * .

. ˚ ✧  *    .   ° . .

.   . ° . .

『Yeonjun』

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yeonjun』

Yeonjun ile tartışmalar çok kötüydü; ikiniz de çok inatçıydınız, en ufak bir şeyle ilgili bile olsa, bir inatlaşma hızla kontrolden çıkacaktı. Özellikle bu gece, nihayet yurttan ve seninle bir gece geçirebileceği zaman, ne kadar yorgun göründüğü hakkında konuşmuştu, bu da onun kanepede uyumasıyla uykusuzluğu hakkında söylediğin birkaç şey ağır bir tartışmaya yol açtı.

Odanıza gidip özür dilemesi gerekiyordu, ama buna karşı bir karar verdi, size sakinleşmek için zaman tanımak istiyordu. Ertesi sabah yanınızda uyandığı için, koruyucu bir şekilde sarılmıştı. Seni uyandırmaktan çekinmez ve ikiniz de özür dilerdiniz. Siz inatla onun programını daha fazla anlamaya çalışırken ve Yeonjun ise daha fazla uyumak için elinden gelenin en iyisini yapmaya karar verdin
ve ikiniz de zamanınızın geri kalanını birlikte sarılarak geçirdiniz. Artık kavgadan sonra rutin bir hal alıyor; ikiniz de birbirinizi affettiğini belirten bir belirti olmuştu sarılma. Beden dili ikiniz için kelimelerden daha yüksek sesle konuşur!

➳༻❀✿❀༺➳

Soobin』

Soobin'le yapılan tartışmaların daha büyük konularla ilgili olacağını hissediyorum; örneğin, ikinizden birinin alışkanlıkları diğerinin dikkat dağıtıcı olduğunu düşürdü. İkiniz kavga ettiğinizde, Soobin'in bir şeyleri düzeltmeye ihtiyacı olduğunu hissediyorum. Yani tartışmalar asla çok uzun sürmezdi. Onunla aynı şekilde davranıyorsun, bu yüzden özür dileyen ilk kişi olmasaydı, kavgadan hemen sonra ona yaklaşırdın.

Bir tartışmadan sonra uyandığında ve ona sarıldığını görünce, önceki geceden gelen herhangi bir öfke eriyecekti, nasıl böylesine sevimli bir yüze karşı kızgın kalabilir? Yeonjun gibi, bu tür durumlarda, ikiniz de çoğu zaman birbirinizi affedersiniz. Ayrıca genel olarak yaptıklarınızdan çok etkilendi; Sadece gecenin ortasında koltuğuna sürünerek gelip ona sarılacağınızı düşünmek bile onu kızartmaya yetiyor.

➳༻❀✿❀༺➳

Beomgyu』

Beomgyu ile bir tartışmanın konusu muhtemelen aşırı yoğun programları ile ilgili olacak ve sizinle yeterince zaman geçirmemesi olacaktı. Yoğun yaşamını bir idol olarak anlasanız da, bu sizin erkek arkadaşınızı özlemediğiniz anlamına gelmez! Onu size ilgi göstermediğini iddia etmeye çalışsanız da, kariyer tercihlerine karşı olduğunuzda sizi hayal kırıklığına uğratacaktır.

Beomgyu, büyül üyelerine kıyasla sizi yanında görmek için uyandığında hemen pes etmeyecekmiş gibi hissediyorum. Tabii, o genellikle mutlu bir adamdır, ama o kadar çabuk bir tartışmayı unutamaz, özellikle ikiniz için önemli bir konuyla ilgili tartışmaları. Ancak, sizi gecenin bir yarısında, bir şeyler yapmak istediğinizi, takdir ettiği bir işaret olarak algılar . Siz ikinizin işleri halletmesi biraz daha zaman alsa da, Beomgyu bu durum için minnettardır.

➳༻❀✿❀༺➳

Taehyun』

Öncelikle bana bu tarçınlı rulo ile nasıl bu kadar kötü bir tartışmaya girdiğinizi açıklayın ?? Kelimenin tam anlamıyla o kadar anlayışlı ve sevimli ki kavgalar nadirdir. Ancak tartıştıysanız, utangaçlığıyla ilgili olabilir; sana ve arkadaşlarına açık olmasına rağmen, Taehyun hala oldukça sessiz birisi, bu yüzden ne düşündüğünü her zaman ifade etmiyor. Olgun tarafı sevdiğin bir parçası olmasına rağmen, kendini senden ayrı tutarsa ​​ona yaklaşamayacağını hissediyorsun, böylece ikiniz kavgaya ediyorsunuz.

Dürüst olmak gerekirse, Taehyun bir kavgadan sonra size yaklaşacak bir tip olmayacaktır çünkü söylediğim gibi, oldukça utangaç ve nasıl davranacağını gerçekten bilemez. Uyandığında seni ona sarılırken gördüğünde neredeyse rahatlamıştı, yine de biraz ihtiyatlı. İşlerin normale dönmesini istiyor, ama şimdi onlardan rahatsız olduğunuzu ifade ettiğiniz için davranışlarını sorguluyor. Uyandığınızda dürüst olalım, sizi uyandırmak için çok gergin, ikiniz de tekrar tekrar özür diliyorsunuz; zihninde ne olduğunu söylemediği için, sessizliğini çok aceleyle yargıladığınız için. Her biriniz diğerinin ihtiyaçlarına daha fazla uyum sağlamaya çalışsanız da, işler çoğunlukla normale döner.

༻❀✿❀༺➳

Hueningkai』

İlişkinizde Kai ile ilgili herhangi bir tartışma muhtemelen ilişkinizde olan önemsiz şeyler ile ilgili olacaktır (yıldönümlerini hatırlamak, şefkat göstermek, vb.). İkinizde deneyimsiz olduğunuz için, ikinizin de özür dileme konusunda hiçbir fikriniz yok ve bu da daha fazla soruna yol açıyor.

Her birinizin sevgi eksikliğinden sevilmediğini hissettiğiniz özellikle kötü bir kavgadan sonra, kanepede sarılıp uyandığında sizi görebilmesi için biraz değişiklikler yaparsınız. Ve bunu yapmanın bazı olumlu ve olumsuz yanları var! Olumlular; temelde seni görür ve bunu sürdürmedevam ettirmek ister. Ancak olumsuzlar; onu süper utangaç yaptın ve şimdi kızaran bir BEBEK !

 Ancak olumsuzlar; onu süper utangaç yaptın ve şimdi kızaran bir BEBEK !

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
ᴛxᴛ ᴛᴇᴘᴋɪʟᴇʀ ✧˖° Where stories live. Discover now