爱18爱

3.6K 66 8
                                    

Txt ile sarılmalar

『〔【+×+】〕』

『〔【+×+】〕』

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

...............................................................

Soobin

Soobin uzun boylu sevimli bir bebek. Kolaya utanır ve çok naziktir. Ama rahat eder etmez seni kendine yaklaştırır ve bir süre gitmene izin vermez. Uzun kollarını etrafına sıkıca sarar. Kafanı öpmeyi sever.

Yeonjun

Bazen büyük bir flört isteği, bazen ise kalple yapışır. Seni kucaklamaya, seni öpmeyi, elini tutmayı ve arkadan sarılmayı seviyor. Birisinin görüp görmediği umrumda değil. Ve seninle flört etmeyi seviyor.

Beomgyu

Sadece sarıl. Buna ihtiyacı var ama söylemek için utangaç ve garip. Elinizi tutmak ve parmaklarınızla oynamak isterdi. Bir sürü yanak öpücüğü. Başını omzuna koymayı seviyor. Seninle başa çıkmanın en iyi yöntemini kucaklaşmak olarka görüyor.

Taehyun

Bu konuda çok iyi olurdu. Kollarını etrafınızda tutarken kucağında, bacaklarının arasında oturmanıza izin verir. Saçınızı taramanıza yardımcı olacak tip. Ama aynı zamanda seni dudaklarından öpecek tip.

Hueningkai

Çok fazla sevgiye ihtiyacı olan büyük bir bebek . Teması seviyor ve seni kucaklamayı, seni kendine yakın tutmayı seviyor. Bazen utangaç olur, ancak utanmamaya başladığı anda artık umursamaz. Sadece gülecek ve seninle şakalaşacak. Sizinle gıdıklama savaşları olacak.

宝贝,
我们的拥抱非常温暖。

宝贝,我们的拥抱非常温暖。

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.
ᴛxᴛ ᴛᴇᴘᴋɪʟᴇʀ ✧˖° Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ