爱20爱

3.5K 73 13
                                    

┏━━━━━━༻❁༺━━━━━━┓
TXT ile birlikte uyumak
┗━━━━━━༻❁༺━━━━━━┛

┏━━━━━━༻❁༺━━━━━━┓TXT ile birlikte uyumak┗━━━━━━༻❁༺━━━━━━┛

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

『〒×〒』

⋘ ──── ∗ ⋅◈⋅ ∗ ──── ⋙

Yeonjun

Yeonjun ile birlikte uyumak hep çok zordur. Eğer gıdıklama saldırıları sizi şaşırtmıyorsa , gece boyunca horluyor. Ayrıca birlikte yatakta çok sayıda kucaklaşmak seansı ve birlikte film izlemek. Çoğunlukla büyük kaşık o olur. Bazen zorlayıcı olabilir çünkü bu Yeonjun. O fake maknae ve küçük yaramaz bir çocuk gibi.

⋘ ──── ∗ ⋅◈⋅ ∗ ──── ⋙

Soobin

Seninle aynı yatakta her yattığında geriliyor çünkü wow gerçekten bu yaşanıyor mu? Gerçekten bu kadar şanslı mı? Soobin çok büyük bir kaşık; size göre daha büyük olan bedenini sizi uyutmak için kullanacaktır , uzun kollarını küçük bedeninizin etrafına sarıyor. Tatlı sözleri kulağına fısıldamaya bayılır ve yanağına küçük öpücükler yerleştirir.

⋘ ──── ∗ ⋅◈⋅ ∗ ──── ⋙

Beomgyu

Uyurken rahatsız eden birisi , onunla huzurlu bir gece geçirmeye çalışırken iyi şanslar. Bu çocuğun uyurken deli gibi tekmelediğine yemin ettin! Yani sık sık aynı yatakta uyumuyorsun. Ancak, aynı yatakta uyursanız, Beomgyu, gününü anlatırken, rastgele hikayeler anlatırken veya sadece seninle birlikte olmanın tadını çıkarırken sizi göğsünde tutacaktır.

⋘ ──── ∗ ⋅◈⋅ ∗ ──── ⋙

Taehyun

Hava karardığında böyle bir sarılma. Kelimenin tam anlamıyla sadece sizi tutmak ve kalp atışlarınızı dinlemek istiyor gibi gözüküyor . Ayrıca yatakta sizinle bir yemek (yatakta kahvaltı?). Her ikiniz de yatakta çok fazla battaniyeniz var, sadece böyle rahat ediyorsunuz.

⋘ ──── ∗ ⋅◈⋅ ∗ ──── ⋙

Hueningkai

Aylarca çıktıktan sonra bile aynı yatakta uyuduğunuzda hala gergin. Seni o kadar nazikçe sarılır ki, kıracağını düşündüğü bir porselen gibisiniz. Ayrıca arada sırada küçük kaşık olmayı seviyor çünkü sarılmayı seviyor. Birlikte kitap okumayı veya komik bir film izlemeyi sever.

私はあなたと抱き合
って寝るのが大好き

私はあなたと抱き合って寝るのが大好き

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Evinizde kalın. Evde kalmayanın sınavda en emin olduğu soru yanlış çıksın.

ᴛxᴛ ᴛᴇᴘᴋɪʟᴇʀ ✧˖° Onde histórias criam vida. Descubra agora