爱26爱

3.1K 55 3
                                    


╭┈┈┈┈┈┈┈┈┈𑁍ࠬ┈┈┈╮

Çok hızlı kilo kabınıza karşı Txt :

╰┈┈┈𑁍ࠬ┈┈┈┈┈┈┈┈┈╯

  ┊           ┊           ┊           ┊

┊           ┊           ┊              ✧・゚

┊           ┊           ✧・゚

┊              ✧・゚

✧・゚

✧・゚

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

꧁꧂

Soobin』

Soobin, ağır kilo kaybı ile ilgileniyor. Size diyet ve egzersiz alışkanlıklarınız hakkında bir milyon tane soru soruyor. Soobin, yapmak istediğiniz şeyi gerçekleştirdiğiniz için gurur duyuyor, ancak nasıl yapacağınızla ilgileniyor.

༻❁༺

『Yeonjun』

Yeonjun bu kadar hızlı kilo kaybına gerçekten çok şaşırdı . Ancak, çok hızlı veya mutlu bir şekilde kilo verdiğiniz için daha çok endişelenmeye başladı . Kilo vermek istiyorsanız sizle bir akşam yemeği yiyecektir, ancak doğru şekilde yaptığınızdan emin olmak istiyor.

༻❁༺

『Beomgyu』

Beomgyu seninle gurur duyuyor! Kilo vermek istediğini biliyor ve yaptığın için mutlu! Yine de diyetinizin sağlıklı olması gerektiğini hatırlatır. İstediği son şey, sağlıksız bir şekilde kilo vermenizdir.

༻❁༺

『Taehyun』

Taehyun sizin için mutlu olmaktan daha endişeli. Kilo vermek için sağlıklı alışkanlıklardan daha çok sağlıksız alışkanlıklara yönelme iz onu endişelendiriyor. Sizi gerçekten dış görünüşü umursamadan seviyor, ancak kilo vermek istiyorsanız, doğru şekilde yaptığınızdan emin olmalısınız.

༻❁༺

『Hueningkai』

Kai ani kilo kaybından dolayı çok şaşırır. Nasıl tepki vereceğini bilmiyor! Seni övmeli mi? Endişelenmeli mi ? Kai muhtemelen sana ne söylemesi gerektiğini sormak için hyung'larına gidecek.

ᴛxᴛ ᴛᴇᴘᴋɪʟᴇʀ ✧˖° Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu