Hoofdstuk 37- Eighteen

4.4K 231 33
                                    

HAZEL'S POV.

" Hazel! " hoor ik mijn jongere broertje's stem, boven uit de drukke mensen massa op het vliegveld.

" Brent! '' roep ik terug en lach als hij me om mijn nek valt. Ik aai hem door zijn bos met blonde krullen. Hoe erg hij me ook soms irriteert, heb ik hem toch gemist deze zomer. En als ik toch eerlijk moet zijn, heb ik mam en pap ook gemist.

'' Hoi mam. " ik glimlach naar de blonde vrouw die op me afloopt en geef haar een knuffel. Hetzelfde doe ik bij mijn vader. Ik ben weer thuis.

Als we in de auto naar huis zitten, begint iedereen te vragen naar mijn zomer in Engeland. Ik ben moe, heb een jetlag en ook geen zin om nu alles te gaan beantwoorden. Maar mijn moeder blijft doorvragen.

" Je moet weten dat ik ongerust was! " zegt ze.

'' Ik ben oké, er is niets aan de hand! " ik draai me om en kijk uit het raam. Zomer is over en maakt plaats voor een regenachtig herfst seizoen. Toch is herfst mijn favoriet. De vallende bladeren, de wind die langs mijn oren zuist en heel veel warme chocolade melk.

" Hazel, je moeder praat tegen je. " mijn vader kijk me aan in de achteruit kijk spiegel. Ik zuch.

" Het was een ongeluk. Ik had een beetje pijn maar tante Barbara en andere mensen waren heel aardig tegen me. "

" Ja! Ook die jongen! '' roept Brent opeens. Ik kijk hem waarschuwend aan, bang voor mam's reactie. Harry is verleden tijd, history. Hij is weg en komt niet meer terug, nooit niet.

" Hazel! Negeer ons niet, we weten heus wel over die popster, wat was zijn naam ookalweer, Brent? Was het niet Henry? " mijn moeder kijkt me vragend aan.

" Harry. " mompel ik. " En hoe weet je dat eigenlijk? ''

" Lieverd, de hele stad weet het al zowat. Je staat in die vieze roddelbladen. Ik had je naar Barbara gestuurd om je wat discipline aan te leren, niet om wat flirterig gedrag! "

Flirterig gedrag? Was alles wat Harry en ik hadden maar flirterig gedrag? Hij zei tegen me dat hij van me hield, meerdere malen. En ik ook van hem maar... Dat is allemaal geweest. Het zijn gemist kansen, maak ik mezelf wijs.

" Hazel, we houden van je, maar wil je ons in de toekomst nooit meer zo erg laten schrikken? '' mam kijkt me hoopvol aan en ik weet dat ze om me geeft.

" Geloof me, het zal nooit meer gebeuren. '' ik leun achterover, sluit mijn ogen en laat mijn oren vullen met het geluid van regen dat zachtjes tikt op de ruiten van de auto.

~×~

" Ik ga mijn spullen opruimen! '' roep ik en ren snel de trap op, naar mijn oude vertrouwde kamer. Ik open een van de ramen en laat de wind rustig waaien. Heerlijk.

Het bed is opgemaakt, met mijn kleine knuffelbeer op het kussen. Ik glimlach en denk aan vroeger. Ik kon nooit zonder hem slapen en mijn moeder moest hem altijd komen brengen, als ik uit ging logeren. Ik gooi mijn reistas op de grond en begin met uitpakken. Tandenborstel, sweater, medicijnen, paspoort, pyjama, extra paar schoenen, een CD, sokke- wacht. Een album? Snel pak ik de CD en bekijk de hoes. De cover is gewoon een wit papiertje, met daarop 'FOUR' geschreven. Wanneer heb ik dit gekregen? Ik open het hoesje en zie een papiertje vallen op de grond. Ik raap het op, sta op en loop naar mijn musicplayer. Ik haal de CD uit de hoes en plaats hem in de player. Al gauw klinkt er muziek uit de boxen. Het is catchy, een beetje pop, maar ik vind 'em toch leuk. Ik kijk achterop de CD en zie dat het liedje 'Steal My Girl' heet. Opeens merk ik dat het een One Direction liedje is. Maar de hele playlist zijn liedjes die ik niet ken... En de titel 'FOUR' zegt me ook niets. Wacht. Dan moet dit het album zijn waarover Harry me vaag heeft verteld. Ik glimlach en ga de playlist af. Maar bij nummer 9 zie ik iets raars. Er is een cirkel omheen getekend met een pijltje naar mijn naam. Ik lees de titel van het liedje. '18'. 18? Een liedje geschreven voor mij? Wacht, nee. Dit klopt niet. Snel spoel ik alles verder tot song nummer 9. Ik laat me vallen op het bed, sluit mijn ogen en luister naar de tekst. Het is Harry's stem die de eerste zinnen van het liedje vullen.

  I got a heart and I got a soul believe me I will use them both. We made a start be it a false one, I know baby, I don’t want to feel alone

Hoe raar en pathetic dit ook klinkt, is dit niet Harry en mijn start? We begonnen verkeerd. Toch? Ik schud de gedachte van me af en luister verder naar het liedje. Harry's stem galmt weg en maakt plaats voor die van Zayn.

So kiss me where I lay down my hands pressed to your cheeks. A long way from the playground

De 'playground' laat me denken aan het veld met bloemen, de geheime plek waar Harry me mee naartoe nam, helemaal in het begin.

I have loved you since we were 18, long before we both thought the same thing. To be loved and to be in love. All I could do is say that these arms were made for holding you. I wanna love like you made me feel when we were 18.

We took a chance, God knows we tried yet all along, I knew we’d be fine

So pour me a drink, oh, love, Let’s split the night wide open and we’ll see everything We can live in love in slow motion, motion, motion

En we proberden het ook, god we tried. So many times... De tekst klopt zo erg met wat er gebeurt is deze zomer dat het zo erg lijkt dat het geschreven is vanuit Harry's punt. Ookal ben ik nog geen 18. Het is gewoon zo raar. Alles! Eerst deze CD die ik in mijn tas vind en dan dit lied... Het lied gaat verder, door mijn gedachtes heen en ik kan het niet helpen, maar ik moet huilen. Al mijn verdriet van de afgelopen weken, mijn boosheid, alles.

I have loved you since we were 18, long before we both thought the same thing.

To be loved and to be in love.

And all I could do is say that these arms were made for holding you. I wanna love like you made me feel when we were 18.

Mijn verdriet raak ik kwijt, maar dat is niet het enigste wat ik ben kwijtgeraakt.

I wanna love like you made me feel when we were 18.

~°~

NOG 3 CHAPTERS WTF EN DAN IS DIT BOEK UIT WOAH

ANYWAY, VOTE, COMMENT ALS JE HET LEUK VOND.

I love y'all so much en ik kan jullie niet bedanken voor alle lieve comments en votes! Ik probeer voor kerst nog te updaten, als een kerstcadeautje!

XO'

Bakery Love  {  H.S.  }  > DutchWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu