Hoofdstuk 27 - it sucks to be me

5.3K 257 22
                                    

HARRY'S POV.

Fuck. Nu is ze weg, alwéér. Voor de tweede keer is ze uit m'n handen geglipt. Ik had achter haar aan moeten gaan, haar tegenhouden en haar moeten kussen. Maar dat deed ik niet, de sukkel die ik ben. Langzaam.

Ik lig op de bank, backstage bij het concert in Cheshire. Nog drie uur voor het optreden. De jongens zijn even de stad ingegaan, maar ik had gewoon even geen zin. Ik moet mijn hoofd compleet leegmaken en me focussen op het concert. Ik pak mijn telefoon en scroll wat door mijn contacten. Bij de 'H' blijf ik hangen. Ik kan haar bellen, toch? Hazel zou niet haar nummer hebben veranderd... Ik bijt op mijn lip en klik op 'contact bellen'. Langzaam gaat de telefoon over. Ze neemt niet op en ik krijg haar voicemail aan de lijn.

" Um, Hazel... Met Harry. Ja, die grote hoop ellende die de afgelopen weken stapelgek op je geworden is. Ik wilde je gewoon even zeggen dat... Dat het me spijt. Het spijt me dat ik de allergrootste sukkel allertijde was, Hazel. Ik meen het. Als je mijn excuses aanvaard wil ik je heel graag zien bij het concert. Je staat op de lijst, dus je kan gewoon komen. Kom je niet, dan weet ik dat ik je echt kwijt ben. Nou dan uhm, dag Hazel. "

Ik druk mijn telefoon uit en stop hem in mijn zak. Hopelijk komt ze. Ik snap gewoon niet hoe ik zo hard voor een meisje kon vallen. Ik zag meisjes als een lol, en nam het niet echt serieus. Ze waren leuk en mooi ja. Maar Hazel is anders. Als ze lacht, moet ik gewoon naar haar kijken. Of de manier hoe ze op haar lip bijt,  als ze stiekem zenuwachtig of nerveus is. In mijn ogen is ze perfect.

" Harry, de chauffeur staat op je te wachten! " hoor ik Gemma schreeuwen van onder aan de trap.

Ik zucht, pak mijn telefoon en loop de trap af naar beneden.

" Succes. " zegt ze standaard als ik naar buiten loop. Ik steek een hand op en loop naar de auto. Als ik eenmaal erin zit en de auto rijd, pak ik mijn oordopjes en luister naar muziek. Ik druk op 'shuffle' en opeens komen de eerste klanken van het liedje 'what about angels' van birdy in mijn oren. Waarom heb ik zulke depressieve muziek in mijn telefoon staan. Het heeft niet eens zin om mijn vraag te beantwoorden. Niets heeft meer logica, ik snap mezelf niet eens.

Als we eindelijk gearriveerd zijn blijf ik backstage in de kleedkamer zitten. Zou ze komen? Misschien helemaal niet eens. Ze haat me.

" Ik haat mezelf. " fluister ik zachtjes.

" Wat zei je? " roept opeens iemand achter me. Niall springt naast me op de bank en eet een appel.

" Niets. Ik heb gewoon uh, zin in de show. "

Niall knikt. " Shows in Engeland zijn altijd tof. Maar wacht maar over drie dagen, in Amerika. Dan joinen de 5sos jongens ons ook. Het wordt gewoon helemaal te gek! "

Ik lach om Niall's enthousiasme. Hij blijft altijd positief, zonder zorgen.

" Maar vertel eens, Harry. " zegt hij opeens, serieus. " Zijn jij en Hazel een 'item'? "

Ik lach bedroefd en schud mijn hoofd. " Ik denk het niet. "

" Hou je van haar? "

Hou ik van haar? Ja. Maar hoe kan je blijven houden van iemand die je niet mag zien? 'Fuck Managment!' hoor ik Hazel's stem gillen in mijn hoofd.

" Harry? "

Ik kijk Niall aan en schud mijn hoofd. Langzaam zeg ik het, fluisterend. Bijna niemand kan het horen.

" Ja. "

~°~

oke oke oke raar einde van de chapter maar listennn. Ik denk dat dit boek nog maar 10 chapters ofzo gaat krijgen want ik ben bezig met boeken in me hoofd en ik kom weinig toe aan schrijven en omg het is een mess. like literally. In de volgende chapter zien jullie voor wie  Hazel trouwens gaat kiezen. #Hayden of #Harry. woehoe shipwars.

Question:
hebben jullie the fault in our stars gezien??? i did and i cried. dunt judge meh.

hope you liked it ((even tough it sucked)) and if you did, comment//vote :)

ok? ok.

Bakery Love  {  H.S.  }  > DutchWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu