Please Vote!

3.8K 156 33
                                    

(( not an update sorry :( x ))

HEYYAAA.

Dus, ik heb alle votes geteld en ik kwam op dit uit:

- Louis: 3

- Harry: 10

- Niall: 4

- Zayn: 3

- Liam: 3

- Michael: 4

- Ashton: 2

- Luke: 2

- Calum: 2

-NL: 10

-EN: 5

Zoals jullie zien heeft Harry de meeste stemmen gekregen dus hij komt er sowieso in. Maar ik heb lang getwijfeld, omdat ik niet alleen maar over Harry wil schrijven.

Dus ik ben tot 2 'schetsen' uitgekomen.

(( Titels en beschrijvingen kunnen veranderen ))

1. 24 Days of Loving You

Harry Styles, Michael Clifford. (& anderen.)

Harry en Michael zijn elkaars beste vrienden... Totdat 'zij' komt. Het nieuwe meisje in town, met een waas van mysterie en roddels om haar heen. In Harry's ogen is zij een prinses, een klassiek pianiste, een 'good girl'. In Michael's ogen is zij een punk godin, the queen of rock, een 'bad girl'. Michael en Harry negeren alle roddels die ze over haar horen, maar wanneer ze erachter komen dat ze verliefd zijn op hetzelfde meisje, is de strijd begonnen. Binnen 24 dagen proberen Michael en Harry haar voor zichzelf te winnen, maar ze moeten zich wel houden aan de zelfgeschreven regels. Maar wat gebeurt er als  Harry één van de regels verbreekt? Zal de vriendschap standhouden? Zijn de roddels waar? Maar het belangrijkste; wie gaat er met het meisje vandoor?

Teaser:

" Truth. " ze glimlacht stiekem en bijt op haar onderlip. Ik probeer mijn teleurgestelde gezicht te verbergen, omdat ik al een dare in mijn hoofd had bedacht. Op een truth had ik niet gerekend. Vragen flitsen door mijn hoofd maar niet een lijkt me geschikt. Ik kijk naar haar zachtrose lippen, en denk ik wil je kussen, ik wil je kussen. " Komt er nog wat van, Mikey? " vraagt ze ongeduldig. Ik merk dat ik naar haar lippen aan het staren was en bloos een beetje. Gelukkig is het niet zo heel erg licht, dus waarschijnlijk heeft ze het niet gezien. " Ehm, ja uh... Heb jij... Ben je ooit eens verliefd geweest? " zeg ik opeens, zonder na te denken. Fuck. Good job, Michael. Nu denkt ze dat je een of andere psycho freak bent. " Hmm... " zegt ze, alsof ze er lang over gaat nadenken. Dan haalt ze haar schouders op en neemt een haal van haar sigaret. " To be fully honest, eigenlijk niet. " Ik kijk haar verbaasd aan. " En die ene jongen dan? Zayn heette hij toch? " Haar relaxde, rustige blik veranderde in een boze, haar tanden opelkaar geknarst. " Je weet niks over mij en hem, Michael. Verliefd zijn op een verkeerd persoon tel ik niet mee. Zayn was... Anders. " " Hoe bedoel je? " dring ik door. Ze kijkt naar haar sigaret alsof er een verhaal verstopt in zit. " Zayn was als een drug. Doe je het één keer is het goed en voelt het lekker. Neem me teveel raak je depressief en uitendelijk... Dood. Ooit wel eens dood gegaan terwijl je leeft? " ze neemt een haal en kijkt me vragend aan. Ik schud mijn hoofd. Ze blaast haar wolk uit in mijn gezicht en buigt over me heen totdat ze op mijn schoot zit. " Try it. " fluistert ze in mijn oor voordat ze haar zachtrose lippen op de mijne plant. En als doodgaan als dit voelt, wil ik nooit meer leven.

* Comedy (( maar er zitten soms wel serieuze stukjes in zoals hierboven))

* Nederlands

2. Boyband War

One Direction, 5 Seconds Of Summer.

5 Seconds Of Summer en One Direction. De bladen staan er vol mee. Ze winnen beide prijs na prijs en de populariteit van beide bands stijgen en stijgen. Heel de wereld denkt dat de twee bands elkaars beste vrienden waren, maar niets is wat het lijkt. In feite zijn ze elkaars rivalen, maar door een contract opgesteld door Modest!Management is dit niet te zien op social media en in het openbaar. Alles lijkt goed te gaan totdat het jaarlijkse 'Music Worldwide Awards' opkomen, en BEIDE bands zijn genomineerd voor 'Best gekleede zanger', 'Beste song' én 'Beste band'. Hoelang houden de bands de act vol? Zal Louis zijn mond voorbij praten? En wat gebeurt er als her contract eindigt...?

Teaser:

" Monden houden! " schreeuwt Liam boven het geruzie uit. Luke, Niall, Harry, Ashton en Louis stoppen direct met schreeuwen tegen elkaar als ze zien met wie Liam aan het bellen is. " Wie is het? " sist Louis. " Modest. " zegt Ashton zachtjes. " Ik heb jou niets gevraagd, moron. " zegt Louis. Ashton steekt zijn tong uit en ik zie dat hij iets wilt zeggen, maar ik hou hem tegen. " Laat hem maar, " fluister ik. " Hij is ongesteld. " Snel, focus ik me weer op Liam's stem. Na een heleboel 'ja's', 'waarom's' en 'oke's' hangt hij eindelijk op. " En? " vraagt Niall nieuwschierig. Liam zucht en de telefoon weer in zijn zak. " Ze hebben een interview geregeld voor ons. " " Voor ons? Maar dat maakt toch niets uit man, Liam, je laat me- " " Ik zei een interview met ons. " onderbreekt hij Louis. " En met ons bedoel ik ons negenen. " " Maar One Direction is toch met vijf? " zegt Niall. Ik rol met mijn ogen. " Negenen is One Direction en 5SOS samen, idiot! Je haar is terecht blond geverfd. " Iedereen begint weer tegen elkaar te schreeuwen. " Kijk naar je zelf, Chinees! " roept Harry. " Ik ben godverdomme geen fucking Chinees, Curly. " roep ik. Opeens is het stil. Louis ogen worden zo groot als schoteltjes. " You didn't fucking Dare, Hood. " Ik kijk hem verbaasd aan. " W-wat? " zeg ik, met een beetje angst in mijn stem. " IK BEN DE ENIGSTE HIER IN DEZE HELE KAMER DIE HEM CURLY MAG NOEMEN EN NIEMAND FUCKING ANDERS. " roept hij uit, staat op en loopt naar de deur. " Woah. " zegt Niall als Louis weg is. " Wat? " vraag ik. " Ik heb hem nog nooit zo gezien, in vier jaar niet. " zegt hij voordat hij verder gaat op zijn telefoon. " Ik zou maar opassen, Hood. " zegt Harry dan. " Hoezo? " " Louis, zijm telefoon en twitter is nooit een goede combinatie wanneer hij boos is. " " Maar slecht praten over elkaar is tegen het contract in. " zegt Ashton. Harry haalt zijn schouders op. " Modest boeit Louis geen ene fuck, vooral als hij boos is. Succes. " " Nou, mij boeit het ook niet. " Ik pak nonchalant mijn telefoon en begim driftig te refreshen. " Wat doe je? " vraagt Luke aan me. " Gewoon, Twitter. "

* 100% Comedy

* Nederlands

Dit is dus ongeveer wat ik in mijn hoofd had. Dus, wat is leuker? Stem in de Comments voor optie 1 of 2.

Thank you soooo much for reading. Ik weet dat jullie heel graag Bakery Love willen, dus volgende update is een dubbel update! Sorry for the waiting :(

Vergeet aub niet te stemmen!

(( andere suggesties, ideeen toegestaan! ))

Xo.

Bakery Love  {  H.S.  }  > DutchWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu