11.Rész

2.2K 59 19
                                    

Vasárnap van, így sokáig aludhattam szerencsére. Amint felébredtem a fürdőt vettem irányba. Megmostam az arcom, megfésültem a hajamat és ezután lementem a konyhába reggelizni. Lent egy másnapos Shawnnal találtam magam szembe. Nagyon nyúzott volt, ezért inkább nem basztattam.
- Jó reggelt! - köszöntem reggeli álmos hangomon.
- Jobbat! - mondta a fejét támasztva. Láttam rajta, hogy nagyon szarul van, így vettem elő neki egy fájdalomcsillapítót és engedtem egy pohár vizet, majd leraktam azokat az asztalra.
- Köszönöm. - egy halvány mosolyt villantott felém, amit viszonoztam.
- Nincs mit! De legközelebb kicsit fogjátok vissza magatokat a haverjaiddal. Nem volt valami élvezetes takarítani utánatok az éjszaka közepén. Attól féltem, hogy bármelyik pillanatban beléphetnek az ajtón anyáék és kérdőre vonhatnak ENGEM, hogy mégis mi a fene történt. Az a szerencséd, hogy nem akkor értek haza, hanem valamikor éjfél tájt. - végighallgatta mondandómat, ezután felállt a székről és oda jött hozzám.
- Nagyon sajnálom. Tényleg túlzásba estünk a srácokkal tegnap és nem volt igazságos, hogy te pakoltál el utánunk. Nekem kellett volna megcsinálnom, de én is kiütöttem magamat teljesen. - megbánás csillogott a szemében, amitől kényszert éreztem arra, hogy megöleljem. Meg is tettem. Shawn először kicsit meglepődött a dolgon, de hamar viszonozta ölelésemet. Mikor elváltunk egymástól, Shawn az egyik kezével elkezdte simogatni az arcomat, ami olyan jól esett, hogy szemeimet becsukva hagytam, hogy folytassa. Egyszer csak azt éreztem, hogy felkap és ráültet a konyhapultra. Láttam szemében valamit, amit azelőtt még soha. Szerelmet? Vágyat? Nem tudom, de abban a pillanatban nem is tudtam arra koncentrálni. Vágytam rá. A csókjára, az ölelésére, arra hogy testünk összeolvadjon és ezáltal eggyé váljunk. Nem érdekelt, hogy anyáék fent vannak az emeleten és bármikor felébredhetnek. Ebben a pillanatban semmi nem érdekelt, csak az hogy Shawné legyek.

Shawn mintha olvasott volna a gondolataimba, szenvedélyesen megcsókolt, majd felkapott úgy hogy én derekát öleltem a lábaimmal és így vitt fel az emeletre a szobájába, ahol bezárta az ajtót és ezután szépen gyengéden az ágyára tett. Egyetlen pillanatra sem váltunk el egymástól, épp csak akkor amikor levegőért kellett kapnunk ám ezek a tettek sem tartottak tovább két másodpercnél. Shawn elkezdett a pólóm alatt simogatni, mire én is felfedező útra indultam testén a kezeimmel. Csókokkal kezdte behinteni a nyakamat és a kulcscsontomat, közben néhol szívott kicsit rajta, melynek következtében egy kisebb nyögés hagyta el a számat.
- Csöndesebben Elena! Nehogy apáék meghallják. - kaján vigyorral az ajkán folytatta tovább előbbi tevékenységét, azaz egyre lentebb haladt a testemet behintő csókokkal. Már a bugyimnál járt, amit szájával húzott le rólam kínzó lassúsággal. Majd izgatni kezdett ott lent a nyelvével és két ujjával. Annyira élveztem, hogy egy nyögést akart elhagyni a szám, de mivel nem akarjuk, hogy a szülők meghalljanak, így befogtam a szám, hogy ne tudjam hangosan kifejezni élvezetemet.
Már majdnem a csúcson voltam, amikor egyszer csak abba hagyta, én pedig szikrázó szemekkel néztem rá.
- Nem az ujjamtól fogsz ma elmenni az már egyszer biztos. - erre a kijelentésére egy hatalmas vigyor ült ki az arcomra. Shawn előhúzott az éjjeliszekrény fiókjából egy óvszert, amit fel helyezett magára, miután levette boxerét. Fölém magasodott és olyan lassan hatolt belém, hogy azt hittem ott fogok megőrülni. Mikor azonban férfiassága félig bennem volt már, gondolt egyet és hirtelen egy kisebb sikoly hagyta el a számat. Shawn a számra tapasztotta ajkait ezzel megakadályozva, hogy több hangot kiadjak magamból. Először lágyan mozgott bennem, majd egyre gyorsabban és keményebben. Éreztem, hogy közel a csúcs és ekkor eszméltem rá, hogy ujjával is besegített a munkába és azzal is izgatta a puncimat. Nagyon gyorsan mozgott bennem, ezáltal tudtam hogy ő is mindjárt el fog élvezni. Igazam is lett. Egyszerre jutottunk a csúcsra mindketten. Shawn mellém feküdt, én pedig mellkasára hajtottam a fejemet.
- Szeretlek! - mondta és egy puszit nyomott a fejem búbjára.
- Én is szeretlek! - még pihentünk egy kicsit, majd én felöltöztem és gyorsan átmentem a szobámba, a fürdőt megcélozva azzal a szándékkal, hogy lezuhanyzok.

Amint végeztem a zuhannyal, megtörülköztem és felvettem egy tiszta fehérneműt és egy melegítő szettet. Ismét megtámadtam a konyhát reggeliért, amit most sikerült megvalósítanom. Miközben ettem a müzlimet, anyuék jöttek le a lépcsőn.
- Jó reggelt kincsem! - köszöntött anyukám egy mosoly kíséretében.
- Jó reggelt Elena! - Jack egy féloldalas mosollyal üdvözölt.
- Jó reggelt nektek is! - mosolyogtam vissza rájuk. Épp egy falat müzlit vettem a számba, amikor anyám hirtelen megszólalt.
- Nem tudod ki volt itt Shawnnál édesem? Mert elég fura hangokat hallottunk a szobájából. - mikor meghallottam anyám szavait félre nyeltem a reggelimet és fulladozva válaszoltam neki.
- Ne..nhem thud...hom ki vhohlt nhála. - anyu furán nézett rám, hogy mi a francért nyeltem félre ezen kérdésétől, de rám hagyta a dolgot.
- Egyébként ha gondoljátok Shawnnal, akkor elmehetnénk moziba így négyesben. Úgyis rég voltunk már ilyen közös családi programon. - bólintottam egyet, ezzel jelezve beleegyezésemet, majd felsiettem az emeletre, hogy szóljak Shawnnak hogy kezdjen el készülődni. Ezután átmentem a saját szobámba és neki láttam egy kicsit szebbé varázsolni magamat. Tettem fel egy kis sminket, ami egy tusvonalból, egy kis szempillaspirálból és szájfényből állt. Majd felvettem egy trikót, fölé egy kötött pulcsit és nadrágnak egy fekete, térdnél szaggatott farmert választottam. A fekete kistáskámba tettem a telefonomat és a pénztárcámat, ezzel késznek nyilvánítva magamat.

A mozi nagyon jó volt, egy vígjátékot néztünk. Sokat nevettünk rajta, amire már nagyon szükségem volt. A film végeztével beültünk egy kajáldába és rendeltünk magunknak majd beszélgetni kezdtünk.
- Ki volt nálad reggel Shawn? Áthallatszódtak a hangok. - kacsintott anyám az említett fiúra. Shawn épp a kólájába ivott, majd ezzel a lendülettel félre is nyelte.
- Egy lány a suliból. - tudta le ezzel a dolgot mostohabátyám.
- És te Kincsem, hogy állsz a fiúkkal? Van valaki, aki tetszik esetleg? - csak nem száll le teljesen a témáról drága édesanyám.
- Tényleg Elena! Mi van Chrisszel? Tudod, akivel együtt mentél az őszi bálra. - köszi Jack. Én is szeretlek.
- Semmi nincs vele. Elkísért a bálba, azóta nem beszéltünk egymással és nem is fogunk valószínűleg. - rántottam meg a vállam, jelezve nem érdeklődésemet a pasi iránt. Ezután hétköznapi dolgokról beszélgettünk, közben be is fejeztük a kajázást.

Ahogy hazaértünk a szobámat vettem célba és elmentem fürdeni. Vagy egy órán keresztül áztattam magam, mire nagy nehezen sikerült kimásznom a kádból. Megtörültem vizes testemet, majd tiszta fehérneműt húztam magamra, és egy rövidnadrágot meg egy bő pólót vettem föl pizsamának. Befeküdtem az ágyba és elalvás előtt még átnéztem a közösségi oldalakat, közben instára kitettem a ma készült képeket a mozizásról és kajázásról, megjelöltem rajta a többieket, ezután lefeküdtem aludni. Mielőtt teljesen az álmok világába merültem volna, éreztem hogy Shawn mellém fekszik és izmos karjaival ölelésbe zár. Így aludtunk el mind a ketten.

Sziasztok életeim. Bocsánat, hogy nem tegnap hoztam a részt, mint ahogy ígértem, de nagyon a béka segge alatt voltam és olyan voltam egész nap, mint a mosott szar. Ma se sokkal jobb a helyzet, de mivel megígértem nektek, hogy hozom a kövi részt, így most itt van. Remélem tetszett, nem volt túl hosszú és izgalmas, de lesz ennél még jobb is ne aggódjatok! Nem tudom mikor, de valamelyik nap hozom a folytatást skacok..
Pusszancs nektek!😘😘

A mostoha bátyám és én (S.M)  Where stories live. Discover now