6. Wellness hétvége

4.7K 140 0
                                    

Shawn szemszöge

Elena teljesen elvette az eszemet. Olyan gyönyörű és okos. Valamit megindított bennem, amit eddig még senki. Tökéletes lány. Muszáj, hogy az enyém legyen örökre. Az a Scott gyerek nem fogja ugyan bántani az én kis drágámat.

Ezekkel a gondolatokkal feküdtem az ágyamon, amikor Elena anyja felkiabált az emeletre.

- Gyerekek gyertek le, mondani akarunk valamit.-hangjában izgatottságot véltem felfedezni, így elkezdett érdekelni a dolog és lementem a nappaliba.
Lent már mindenki jelen volt, köztük a ma is gyönyörűen szép Elena. Egy piros rövidnadrág, ami láttatni engedte szép hosszú lábait, és egy fehér haspóló volt rajta, amin I LOVE YOU felirat díszelgett.

Leültem a kanapéra és vártam, hogy valaki megszólaljon. Apa kezdett bele, a remélem rövid beszédébe.

Nos gyerekek, van egy meglepetésünk számotokra! Mivel ez a hét nem volt számunkra a legjobb, ezért úgy döntöttünk Sophiaval, hogy mindannyian elmegyünk egy wellness hétvégére. Van 1 órátok összepakolni! Szóval siessetek!-ezzel ők ketten elhagyták a nappalit és így ketten maradtunk Elenával. Már épp indultam volna az emeletre, mikor Elena elkapta a kezemet és maga felé fordított.

- Még nem mondtam neked köszönetet, amiért mellettem voltál a nehéz időkben.-kicsit zavarban volt és láttam rajta, hogy keresi a szavakat. Én csak jót mosolyogtam a zavarodottságán.

- Nem kell megköszönnöd! Az csak természetes, hogy melletted vagyok a nehéz és fájdalmas időkben. Te is biztos megtetted volna értem!

- Igen. Megtettem volna érted, hiszen nagyon fontos vagy nekem.-szeme a szemem és a szám között cikázott. Meg akarom csókolni! És tudom, hogy ő is megakar! Felhúztam a szobámba, mivel nem akartam, hogy apáék véletlenül meglássanak. Becsuktam az ajtót és Elenát neki nyomtam. Lágyan, de mégis követelőzőn csókoltam mézédes ajkait. Nem ellenkezett, aminek örültem. Levegő hiány miatt elváltunk egymástól. Homlokomat az övének döntve beszéltem hozzá.

- Össze kellene pakolnunk, különben le leszünk cseszve.-hangom zilált volt.

- Igazad van! Akkor én megyek is!-ezzel kilépett a szobámból, egyedül hagyva a gondolataimmal. Én is nekiálltam pakolni és 30 perc múlva végeztem is. Levittem a bőröndömet a kocsihoz és betettem a csomagtartóba. Mindenki megérkezett és indulhattunk a szálloda felé. Egy órás volt az út, de megérte, mert egy nagyon szép helyre jöttünk.

- Gyerekek, most egy szobában lesztek, ha nem baj!-apa hangja rántott vissza a valóságba

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Gyerekek, most egy szobában lesztek, ha nem baj!-apa hangja rántott vissza a valóságba. Örültem, hogy egy szobában lehetek Elenával, így legalább kettesben lehetünk majd.

- Nem baj!-egyszerre szólaltunk meg amin jót nevettünk. Rá mosolyogtam, ő pedig zavarba jött és elkezdte a cipőjét bámulni. Teljesen beleszerettem ebbe a lányba. Ha nem lehet az enyém meg fogok őrülni! Felmentünk a szobánkba, ami eszméletlen volt.

 Ha nem lehet az enyém meg fogok őrülni! Felmentünk a szobánkba, ami eszméletlen volt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Apa azt mondta, hogy ma azt csinálunk estig, amit akarunk

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Apa azt mondta, hogy ma azt csinálunk estig, amit akarunk. Gyorsan kipakoltunk és elmentünk úszni. Rajtam egy sima fekete fürdőnadrág volt, Elena viszont elképesztően dögösen nézett ki.

Egy órán keresztül hülyéskedtünk, de elfáradtunk ezért visszamentünk a lakosztályunkba

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Egy órán keresztül hülyéskedtünk, de elfáradtunk ezért visszamentünk a lakosztályunkba. Amint becsuktam az ajtót, Elena ajkainak estem. Annyira meg akartam már csókolni.

- Nagyon dögös vagy!-hangom alig volt több suttogásnál.

Elena szemszöge

- Nagyon dögös vagy!-Shawn hangja alig volt több suttogásnál. Ajkaink újra egymáshoz értek. Nyelvünk még vadabb táncot jártak. Eldőltünk az ágyon, ő pedig elkezdte a testemet csókolgatni. Ahova puszit nyomott, ott forróság járt át. Visszatért ajkaimhoz, bikinimet levette rólam, majd lemászott nőiességemhez, amit nyelvével kezdett kényeztetni. Nyögéseimet nem bírtam visszafogni, ami láthatóan tetszett Shawnnak, ezért nem fogtam vissza magam. Belém helyezte egy, majd kettő végül három ujját. Mielőtt a csúcsra jutottam volna, kihúzta ujjait belőlem. Levette fürdőnadrágját, óvszert húzott merev férfiasságára, majd fölém magasodott és nyílásomhoz vezette magát, de nem csinált semmit.

- Biztos akarod?-kérdezte én pedig csak bólintottam egyet jelezve, hogy mindennél jobban magamban akarom érezni. Lassan belém vezette hatalmas méretét. A hirtelen fájdalomtól felszisszentem, ő meg megállt, hogy megszokhassam férfiasságát. Bólintottam hogy folytathatja, mire lassú tempóban elkezdett mozogni bennem. Egyre gyorsabban csinálta, én pedig egyre közelebb kerültem a csúcshoz. Együtt élveztünk el, Shawn ledőlt mellém én pedig beszívtam illatát és elnyomott az álom.

Sziasztok! Tudom elég soká jött el ez a rész, de el volt törve a kezem és úgy elég nehéz lett volna írni. Mostantól megpróbálok minden vasárnapra részt hozni nektek. Remélem megértitek és megbocsátjátok a késedelmemet.
                          Pusszancs😍😘😘

A mostoha bátyám és én (S.M)  Where stories live. Discover now