2.rész Felelsz vagy mersz?

6.1K 176 8
                                    

Reggel a napsütésre ébredtem ami az ablakon szűrődött be. Felkeltem és a fürdőt vettem irányba. Kicsit rendbe szedtem magam és lementem reggelizni. Egy cetlit találtam a hűtön amire ez volt írva: Gyerekek! Elmentünk wellness hétvégére. Hétfőn jövünk! Puszi!
Na egyedül maradtam a beképzelt mostoha tesómmal. Hurrá!(Nem kevés szarkazmussal) Ekkor megjelent az ajtóban Shawn és csak bámult.
- Mit bámulsz?-kérdezem ingerülten.
- Nem mit, hanem kit édes! Téged.-mondta a reggeli szexi rekedtes hangján és ahhw😍. Mi?! Nem szabad ilyenekre gondolnod Elena!
- Anyáék elmentek wellness hétvégére, csak hétfőn jönnek, szóval két napig egyedül leszünk.-világosítom fel Shawnt.
- Akkor azt csinálhatunk amit akarunk!-kacsintott és megnyalta a szája szélét.
- Undorító vagy!
- Valdd be, hogy odavagy értem!
- Csak szeretnéd!- chh, mit képzel ez magáról, hogy csak csettint és máris aláfekszek? Na azt lesheti!
- Amúgy este átjön pár haverom és felelsz vagy merszezünk.-szólal meg hirtelen Shawn.
- Oké.

                     **********
Eljött az este és elkezdtem készülődni, mivel egy óra múlva jönnek a vendégek. Letusoltam és megmostam a hajamat. Miután megszárítottam a hajam, elkezdtem a ruhát kiválasztani. Egy TIME SHINE feliratos haspólót választottam és egy farmer shortot.

 Egy TIME SHINE feliratos haspólót választottam és egy farmer shortot

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sminknek egy egyszerű, barnás árnyalatú szemfestéket vittem fel, tusvonalat, szempillaspirált, és egy kis rúzst

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sminknek egy egyszerű, barnás árnyalatú szemfestéket vittem fel, tusvonalat, szempillaspirált, és egy kis rúzst.

Sminknek egy egyszerű, barnás árnyalatú szemfestéket vittem fel, tusvonalat, szempillaspirált, és egy kis rúzst

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ezzel el is készültem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ezzel el is készültem. Lementem a nappaliba és már meg is szólalt a csengő. Gyorsan kinyitottam az ajtót, amiben 3 fiú és 3 lány állt.
- Sziasztok Elena Gilbert vagyok Shawn mostoha tesója.-köszöntem illedelmesen.
- Szia én Daniel Woods vagyok, Shawn haverja.-nyújtotta a kezét egy nagyon helyes srác.
- Én Adam Smith vagyok.-mondta egy szőke hajú srác.
- Én Matthew Davis vagyok.-egy fekete hajú fiú szólalt most meg.
- Az én nevem Stephanie Strong.-mutatkozott be egy szőke plázacica.
- Engem Jennifer Stonenak hívnak.-mondta egy szimpatikus lány.
- Én Anna Black vagyok.-mondta az utolsó vendég.
- Gyertek be nyugodtan!-tessékeltem be őket. Végre megérkezett a most is tökéletesen kinéző Shawn. Egy fehér póló és egy kék farmer volt rajta. Leültünk a földre, hoztunk egy flakont és elkezdtünk felelsz vagy merszezni. Daniel pörgetett először és Stephanien állt meg.
- Steph! Felelsz vagy mersz?
- Merek.
- Akkor nyald meg Adam fülét!-adta ki Daniel a feladatot. Stephanie teljesítette a feladatot és megpörgette a palackot. Shawnon állt meg a flakon.
- Shawniii cica! Felelsz vagy mersz?-mondta nyávogós hangon a plázacica.
- Felelek.
- Kivel nem feküdnél le soha az életben?
- Veled Stephanie.-mondta undorodva Shawn.
- Húúú.-mondtuk a többiekkel. Stephanie sértődötten kisietett a házból.
- Na folytassuk!-mondta Matthew. Shawn pörgetett és persze, hogy rajtam kellett megállnia na mindegy.
- Elena, felelsz vagy mersz?
- Merek.-mondom ki határozottan a döntésemet.
- Akkor csókolj meg!-adja ki a feladatot a kis rohadék.
- Csókot csókot csókot!-ordibálták a többiek. Elindultam Shawn felé, aki önelégülten mosolygott. Már csak öt centi választott el minket egymástól. Ez a pár centi is megszűnt közöttünk és megcsókoltuk egymást. Shawn megfogta a derekem és még jobban magához húzott.
- Nehogy előttünk szexeljetek már!-kiabálta Anna. Köszi Anna.(Szarkazmus) Elváltunk egymástól és még egy pár órán keresztül üvegeztünk. Ebből csak annyi lett, hogy Matthew és Jennifer összejöttek. Miután mindenki elment fáradtan dőltem a kanapéra. Shawn leült mellém és magára rántott.
- Te mit csinálsz?-kérdeztem felháborodva.
- Cssssst!-rakja mutatóujját a számra, majd megcsókolt. Persze én egyből viszonoztam a csókját. Pár pillanat múlva feleszméltem,      hogy nem adhatom magam ilyen könnyen. Eltoltam magamtól és kimentem a konyhába, hogy egy kis vizet ihassak és kitisztíthassam a fejemet. Miután ittam indultam a szobám felé, de Shawn elállta az utamat. Ki akartam kerülni, azonban ő magához szorított és erősen tartott az izmos karjával. Elkezdtem ütni és rángatóztam, hogy kiszabaduljak a szorításából. Belerúgtam a bokájába, mire ő elengedett, én pedig felszaladtam a szobámba és bezártam az ajtót. Dühösen és szomorúan dőltem az ágyamba és sírni kezdtem. Nagy nehezen sikerült elaludnom, de rémálmok gyötörtek, emiatt sokszor felébredtem éjjel. Végül sikerült úgy elaludnom, hogy nem voltak rémálmaim.

Sziasztok! Tudom, hogy sokára hoztam el a kövi részt, de sok dolog történt az elmúlt hónapokban. Sajnálom, hogy ennyit késett a rész. Remélem azért tetszeni fog! Hamarosan jön a harmadik rész! Puszi😘😘

A mostoha bátyám és én (S.M)  Where stories live. Discover now