4. A válogató napja

5.2K 163 11
                                    

Reggel kivételesen az ébresztő óra csörgése előtt keltem. Csak úgy kipattantam az ágyból és már mentem is készülődni. Mivel borús volt az idő, ezért ezt a szettet választottam.
Sminknek, csak egy kis szempillaspirált és bordós rúzst kentem fel.

Sminknek, csak egy kis szempillaspirált és bordós rúzst kentem fel

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Annyira fel vagyok pörögve. Ma van a válogató napja és én nagyon izgulok.

Összeszedtem a cuccomat és lementem a konyhába reggelizni. Csináltam szendvicset magamnak és Shawnnak is. Megkajáztam és felmentem Shawnhoz, hogy felébresszem, mert el fog késni.

Bent a szobájában, ugyanaz fogadott, mint tegnap. Most nem időzött el rajta a tekintetem, csak odamentem az ágya mellé és beleordítottam a fülébe.
- SHAWN MOST KELJÉ' KI ABBÓL A KIBASZOTT ÁGYBÓL, MERT KURVÁRA EL FOGSZ KÉSNI ÉS NEM AKAROM, HOGY ANYÁÉK ENGEM BASSZANAK LE, HA TE ELKÉSEL! Én most megyek. Kaja az étkező asztalon, majd a suliban talizunk. Szia!-azzal otthagytam őt és a szerintem beszakadt dobhártjáját. Lekocogtam a lépcsőn, egyenesen a garázsba, az én drágámhoz.

Bent a suliban mindenki megbámulta a mocimat, de én nem figyeltem rájuk. Leszálltam a motoromról és levettem a sisakomat. Elindultam a szekrényemet megcélozva, de egy tekintet égette át a hátamat. Hátra fordultam, azonban nem láttam senki különöset, így hát mentem tovább.

Az osztályba belépve köszöntem a bent lévő diákoknak, akik visszaköszöntek nekem és folytatták a beszélgetést a barátaikkal. Leültem a padomhoz és elkezdtem rajzolni a fizika füzetembe. Megszólalt a csengő, de én nem zavartattam magam és rajzoltam tovább. Csak arra lettem figyelmes, hogy valaki eltakarja a fényt és felémhajolva tanulmányozza a rajzomat, amit addigra be is fejeztem.

- Kisasszony! Értékelem, hogy szeret rajzolni és nagyon is jól rajzol, de ne az én órámon tegye, ha szabad kérnem!-ahogy meghallottam Mr.Johnson hangját, egyből felkaptam a fejem, bocsánatot kértem és elkezdtem figyelni az órára.

A többi tanóra nagyon lassan telt, de végre vége az utolsó órámnak és mehetek a válogatóra. Eléggé izgulok, hogy vajon milyen feladatok lesznek, de hiszem hogy sikerülni fog és bekerülök a csapatba. A lány öltöző felé vettem az irányt, hogy átvegyem az edzős cuccomat, mivel nincs még más ruhám amit fel tudnék venni.

 A lány öltöző felé vettem az irányt, hogy átvegyem az edzős cuccomat, mivel nincs még más ruhám amit fel tudnék venni

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
A mostoha bátyám és én (S.M)  Where stories live. Discover now