3. Első nap a suliban

6.5K 169 14
                                    


2 hét telt el és semmi érdekes nem történt ez idő alatt. Azt leszámítva, hogy Shawn amennyiszer csak tehette kikezdett velem és próbált elcsábítani.

Ma van a suli első napja. Azt a szettet vettem fel amit fent láthattok a képen. Egy kis szempillaspirált raktam fel, barack színű szájfénnyel. Izgatottan siettem le a konyhába, ahol finom illatok vártak engem.
- Jó reggelt!- köszöntem vidáman anyukámnak.
- Jó reggelt kincsem! Hogy hogy ilyen vidám vagy?- kérdezte egy nagy mosollyal az arcán.
- Izgulok a suli miatt, hogy vajon milyenek lesznek az új osztálytársaim.- válaszoltam boldogan.
- Biztos rendesek lesznek. De menj és keltsd fel Shawnt, különben el fogtok késni.
- Oké.- sóhajtottam egy nagyot és indultam Shawn szobája felé. Kopogtattam, de nem jött válasz, ezért benyitottam. Bent megpillantottam szépen kidolgozott felsőtestét, amin kicsit elidőzött a tekintetem, majd tovább haladtam az arcára, ami most olyan kisfiús és nyugodt volt, hogy nem volt szívem felébreszteni. De mivel ő visz suliba, ezért muszáj felébresztenem. Megálltam az ajtónál és nekifutásból Shawn mellé ugrottam és elkezdtem ugrálni, amíg mocorogni nem kezdett.
- Mi van már?- kérdezte reggeli rekedtes hangján. Ahw😍! Olyan szexi a hangja és...nem Elena, nem szabad ilyenekre gondolnod!
- El fogunk késni, szóval jó lenne, ha kikelnél az ágyadból és 10 perc alatt el tudnál készülni. Nem szeretnék miattad késni az első napomon.- mondtam neki egy kicsit idegesen, mivel nem szeretnék rossz benyomást kelteni az új sulimban, már első nap. Shawn nagy nehezen kikászálódott az ágyából, én pedig kimentem a szobájából és lesiettem a konyhába, hogy megreggelizzek. 5 perc múlva megjelent az én "drága" mostoha bátyám, aki most is tökéletesen festett, mint mindig. Felrohantam a táskámért, majd le. Gyorsan felkaptam a cipőm és már kint is voltam. Shawn már a kocsiban várt, ami egy gyönyörű bordó Mustang volt. Bepattantam mellé és indultunk is az iskolába.

A kocsiból kiszállva egy hatalmas épület tárult elém, ami valószínűleg az új iskolám. Ránéztem a telefonomra és láttam, hogy már csak 5 perc van csöngőig és nekem még beszélnem kell a dirivel. Siettem az épületbe, de balszerencsémre neki ütköztem valakinek. Mielőtt eleshettem volna két erős kar tartott meg, ennek köszönhetően nem taknyáltam el a padlón. Felnéztem az illetőre és be kell hogy valljam nagyon helyes volt az akivel összeütköztem. Szőkés barna haja volt, ami tökéletesen be volt állítva. Zöldes szürkés színű íriszeiben el tudtam volna veszni olyan gyönyörűek voltak.
- B..bocsánat!- kezdtem el dadogni és éreztem, hogy elpirulok, de nem tudtam elnézni gyönyörű íriszeiből.
- Semmi baj!- mondta egy szexi mosolyt eresztve felém, amitől még jobban kezdtem hasonlítani egy paradicsomra.
- Új vagy? Még soha nem láttalak a suliban. Emlékeznék egy ilyen szépségre.- kérdezte tőlem, én pedig már annyira zavarban voltam, hogy hirtelen a cipőm sokkal érdekesebbnek találtam.
- Igen- motyogtam halkan. - Az igazgatóit keresem. Megtudod mutatni merre találom?- kérdeztem újra szép szemeibe merülve.
- Inkább csak elmondom, mivel nem sok kedvem van első nap találkozni a dirivel!- válaszán nem lepődtem meg, mivel látszik rajta, hogy ő a suli rosszfiúja.
- Te vagy a suli rosszfiúja ugye?- kérdem tőle amin jót nevet. Megborzongtam gyönyörű nevetésén.
- Igen, én vagyok a suli rosszfiúja! Bejövök neked mi?- kérdi egy önelégült mosollyal. Igen. Válaszolja a belső hangom, de nem szabad hangosan kimondanom.
- Chh. Miért hiszi azt minden menő fiú, hogy az összes lány a suliban belé szerelmes? Mert ez nem igaz. Itt vagyok én kivételnek.- mondom olyan magabiztossággal, hogy még én is meglepődök.
- Majd meglátjuk édesem!- suttogja a fülembe érzékien amitől kiráz a hideg.
- Inkább mutasd meg merre van az igazgatói!
- Oké cica! A folyosó végén elfordulsz jobbra és ott bal oldalon az ötödik ajtó.-kacsint egyett, majd otthagy. Jól kezdődik ez az év.
- Hé suli rosszfiúja! Hogy hívnak?-kiabálok utána, ami kicsit se volt gáz, de mindegy.
- Oliver Blue!-kiabált vissza, én pedig mosolyogva fordultam meg és indultam az igazgatónőhöz.

A mostoha bátyám és én (S.M)  Where stories live. Discover now