Okéjó

4K 178 176
                                    

Nem tudom, hogy miért mondja sok ember, hogy a macskák rondák és utálatosak. Hiszen annyira cukiiik! Elneveztem az egyiket haszontalan Hinatának, a másikat pedig haszontalan Tentennek. Csak haszontalan nélkül. Nem azért, mert nem szeretem őket. Sőt, mind a kettő a kedvenc lány Naruto karaktereim között van. Csak, hát sosem csinálnak semmi fontosat, ahogy ezek a macskák se. Egész nap csak fekszenek és, ha felállnak, akkor is csak enni. Tök dagadtak már. Pedig én rendszeresen viszem őket sétálni. Benti macskák lettek, mert még picik és nem lenne jó, ha elvándorolnának és nem találnának vissza, vagy valami szomszéd kutya felzabálná őket. Na mindegy, nagyon káváik!

Ez az uccsó nap ebben az évben, tehát ma van szilveszter. Meg holnap is, vagy mi.(?) Lesz tartva itt valami szilveszteri parti. Mivel az a pince helyiség bazi nagy, Jungkook egy csomó embert meghívott. A legtöbb számomra vadidegen, és el tudom képzelni milyen társadalmi rétegekbe tartoznak... Szóval ezt az ,,eseményt" úgy képzelem el, hogy mindenkinek majd szépen, konvencionálisan bemutat. ,,Fantasztikus"!

De itt lesz Tae is szóval nem leszek egyedül. Meg Leila is annyit nyaggatta a szüleit, hogy ő is eljön, és amíg nem kezdődik a suli, itt fog lakni nálunk. Ez anyit jelent, hogy nekem egy perc nyugtom se lesz.

Ó igen, és Loui is velünk fogja ünnepelni az újévet, ami tök klafa! (Használják még ezt a szót?) Amúgy elég elvetemült ismerkedési szokásai vannak. Például meg akarta hallgatni az összes letöltött zenémet, meg megnézte a ruháimat és hasonló furcsa dolgok. Lassan már úgy éreztem, mintha szerepcsere történt volna és ő lett a zizis rajongó, én meg a híresség. Furaaa!

Amúgy én itt lent ülök a kanapén és valami dilis műsort nézek, ahol amatőr ,,modellek" majdnem leesnek a kifutóról, de a zsűri megdicséri őket. Közben azt figyelem, hogy ilyen szakállas faszik piát hordanak a pincébe. Nem, mintha nem lenne, de Jungkooknak van valami fura "minőségi, drága bor gyűjtő" szokása, és gondolom azokat azért nem áldozná fel részegeknek. Felnőttek dolgai...

A vendégek este 7 fele jönnek, ha minden igaz, de Taetae-t már korábban iderendeltem, meg Leila is hamarosan itt lesz, mert Kook elment érte a reptérre. Aztán majd rájuk bízom, mit vegyek föl.

***

- Oké, ez lesz a nyerő szett.- mutatnak a rajtam lévő ruhadarabokra. Egy lenge babarózsaszín ing és egy magas derekú fekete farmer van rajtam. Nem nagy cucc, de azt mondják az ékszerek majd feldobják, ugyanis ragaszkodnak hozzá, hogy legyen kigombolva jobban a felsőm és valami mutatós nyakláncot csapjak fel, mert az "Jimines". Igazából magamtól nem nagyon öltöznék fel így, szóval fogalmam sincs honnan szedték.

Amikor azt hittem, hogy csak engem akarnak így - ilyen ribancosan ikszdé - felöltöztetni, nagyot tévedtem. Egy tizenhat éves leányka tényleg így öltözik fel Magyarországon buliba, mint ez a nőszemély? Komolyan!

- Rajtad nincs melltartó?!- kapja szeme elé a kezét Tae, én meg nem tudom merre nézzék. Ugyanis a csaje egy olyan ,,felsőt" visel, ami egészen a gatyája szegélyéig ki van vágva és... hát igen.

- Szerinted ehhez felveszek melltartót?- néz értetlenkedve a pironkodó Tae-re. Ilyenkor nem tudom mit érez, mert elvileg nem érdeklik a lányok.

- Nem tudom, nem vagyok lány! De eléggé szembetűnő, ráadásul még csillog is. Minden faszi azt fogja hinni, hogy húsz éves vagy és rád fognak mászni!- aggodalmaskodik.

- Ha bármelyik megpróbálja, ketté vágom a fejét és az agya helyére beragasztom a faszát.- jegyzi meg szép nőiesen.

- Köszönjük... De még mindig csak tizenhat éves vagy.- emlékeztetem.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 16, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Ő.AZ.ENYÉM! •°Jikook°•Where stories live. Discover now