~Άρια~

17 3 0
                                    

"ΝΤΡΙΝ ΝΤΡΙΝ", έκανε το ξυπνητήρι και για μια ακόμα φορά το κοπάνησα χωρίς να σηκωθώ. Η χτεσινή μέρα ήταν πολύ περίεργη και με έβαλε σε σκέψεις. Ο Αντρέας δεν μου έχει απαντήσει σε κανένα μήνυμα και αυτό δυσκολεύει την κατάσταση.

Σηκώθηκα και πήγα να πλύνω το πρόσωπο μου. Είχα μαύρους κύκλους απο την αϋπνία. Έπιασα το μαλλί μου σε έναν ατίθασο κότσο και έβαλα ο,τι ρούχα έβρισκα μπροστά μου.

Όταν είμασταν μικρές η Νεφέλη μου είχε πει ότι είμαι πολύ όμορφη και δεν το δείχνω. Και οτι όποιος με έχει θα πρέπει να νιώθει τυχερός.

Ο Αντρέας βέβαια  δεν μού το δείχνει ιδιαίτερα αλλά τον εμπιστεύομαι. Ξέρω ότι αυτό που έχουμε είναι κάτι σταθερό  αλλα δεν ειναι σαν τους υπόλοιπους πολύπλοκους έρωτες.

Πήρα την τσάντα μου ανέβηκα στο ποδήλατο μου και ξεκίνησα την διαδρομή μου προς το σχολείο.

Δεν έστειλα μήνυμα στον Αντρέα ουτε τον περίμενα. Δεν θα χαλάω το πρόγραμμα μου για αυτόν. Έφτασα στο σχολείο και κατέβηκα απο το ποδήλατο μου. Είδα τον Αντρέα να μιλάει με κάποιον αλλά λόγω της μυωπίας μου δεν μπορούσα να καταλάβω με ποιόν.

Σκέφτηκα να πάω προς το μέρος του αλλα μετά σκέφτηκα:"Όχι δεν θα ρίξω τον εγωισμό μου, αν θέλει θα έρθει αυτός."

Η μέρα μου ξεκίνησε. Δεν είχα με κανέναν να μιλήσω. Η Νεφέλη έλειπε σήμερα. Ο Κωνσταντίνος από την άλλη  όχι, οπότε μάλλον είναι με τον Φίλιππο.

Αυτό που έγινε με τον Κωνσταντίνο εχτές δεν έπρεπε να γίνει. Δεν της αξίζει. Θα πληγωθεί και το ξέρω. Αλλά ειναι φίλη μου και πάντα την στηριζω. Προσποιούμαι ότι δεν με νοιάζει, γιατί φοβάμαι οτι θα καταλήξω σαν ον Φίλιππο.

Να τσακώνομαι μαζί της και να τα ξαναβρίσκω. Όσο και να αγαπάει ο ένας τον άλλον η σχέση τους είναι τοξική. Εξαιρτιέται ο ένας απο τον άλλον χωρίς να μπορούν να έχουν και άλλα άτομα διπλα τους. Αλλά όπως και να έχει θέλω το καλύτερο και για τους δύο.

Κοιτάω γύρω μου. Η Ισμήνη φαίνεται εκνευρισμένη. Τα αγόρια της αριστερής σειράς πετάνε χαρτάκια. Η πουτάνα της τάξης η Μαριαννα κανει τα γλυκά ματάκια στον Κωνσταντίνο. Περίμενα να κάνει μαλάκια αυτός αλλα όχι τοσο γρήγορα...

Οι ώρες περνούσαν και παρεμενα μόνη μού. Μετα την 5η ωρα αποφάσισα να βρω τον Αντρεα να μιλήσουμε. Περπατούσα  τους διαδρόμους, ώσπου άκουσα μια φωνή και κρύφτηκα πίσω από τον κάδο.

My Bestfriend حيث تعيش القصص. اكتشف الآن