~Ισμήνη~

20 3 10
                                    

"Ρε Μιχαελα γαμω σταμάτα να χτυπάς ",είπα και κοπάνησα τον καθρέφτη του μπάνιου. Η γραμμη του κραγιόν  είχε ξεφύγει κάνοντας με να μοιάζω με τον γυναικείο joker. Αφού  το διόρθωσα βγήκα απο το δωμάτιο μου χωρίς να πω λέξη στην μικρή μου αδερφή.

"Θα με πας σημερα στο πάρκο;", είπε με τα αθώα θλιμμένα της  ματακια. Κατεβαίνοντας την παλιά σκαλωσιά του σπιτιού φώναξα ενα ξερό όχι και βγήκα εκτός σπιτιού.

Η ώρα ειναι δώδεκα  και ναι θα έπρεπε να ήμουν στο σχολείο αλλά έχω πολύ καλύτερα πράγματα να κάνω με την ζωή μου απο το να τρώω είκοσι πεντε καθυστερημένα στην μάπα κάθε μέρα.

Αν νομίζετε ότι ειμαι απο αυτές τις περίεργες που δεν έχουν φίλους είστε γελασμένοι. Ίσως απλά ειμαι υπερβολικά ανώτερη από όλους αυτούς και με ζηλεύουν.

Έτρεξα και μπήκα τελευταία στιγμή στο λεωφορείο και στρίμωχτηκα σε μια θέση. Αν οι ματιές των γριων μπροστα μου ηταν πράξεις θα με ειχαν σπάσει στο ξύλο.

Περίμενα λίγη ώρα και μετά απο δύο στάσεις έφτασα στον προορισμό μου. Αφού περπάτησα για λίγα λεπτά βρήκα μπροστά μου τον Ραφαήλ και έκατσα διπλα του.

"Νωρίς νωρίς σήμερα", είπε ειρωνικά δίνοντας μου ενα τσιγάρο. "Πάλι ξενύχτησες;". Τον κοίταξα χωρίς να πω τίποτα και εστρεψα το βλέμμα μου στο βρώμικο μπλε της θάλασσας. Κρίμα ειναι να καταστρέφουν τέτοια ομορφιά.

"Μπορεί ναι μπορεί και όχι. Μπορεί και η μάνα μου να πηδιοταν όλο το βράδυ με τον γείτονα και να μου διαταράσσαν την γαλήνη".

Ο Ραφ ήρθε κοντά μου και έβαλε το χέρι του γύρω απο τον ώμο μου. "Δεν θα βαρεθώ ποτε το χιούμορ σου". Ένα δίκιο το εχει. Μπορεί να φαίνομαι μια ξανθιά ντίβα με την τέλεια ζωη εκ πρώτης όψεως αλλά αν με μάθεις δεν ειμαι καθόλου έτσι.

Έπειτα απο δυο τζούρες έφυγα απο την αγκαλιά του Ραφ και σηκώθηκα όρθια. "Ξέρεις κάποιες φορές θέλω να σταματήσω να προσποιουμαι οτι ολα πέρασαν. Να σταματήσω απλά",είπα και έκανα μια παύση να παρω μια ανάσα. Αν δεν καταστρέψω τους πνεύμονες μου στα επομενα 10 χρονια ειμαι τυχερή.

"Τα έχουμε συζητησει αυτά. Κάνεις δεν θα σε πιστέψει μετά από τόσο καιρό. Και το τραγικό ειναι ότι ξέρεις οτι αν τα πεις η ζωη σου θα ειναι χειρότερη απο πρίν.", μου φώναξε ο Ραφ.

Μπορεί να ειναι αίμα μου αλλα υπάρχουν φορές που θελω να τον κολλήσω στον τοίχο και να τον κοπαναω. Οπως όλους.

My Bestfriend Where stories live. Discover now