~Φίλιππος~

14 3 0
                                    

"Νεφέλη;", ειπα έντρομος. Δεν μπορουσα να πιστέψω ότι αυτό που εβλεπα συνέβαινε στα αλήθεια.

"Έχεις ιδέα πόσο τρόμαξα σε έψαχνα παντού. Αλλά από οτι φαίνεται ήσουν απασχολημένη ", συνέχισα.

Πότε δεν ειχα νιώσει τετοια ισοπέδωση μέσα μου. Αυτή η μερα τελείωνε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

"Ρε φίλε χαλάρωσε λίγο αν ήξερα οτι είχες θέμα θα της έλεγα να μην κλείσει το κινητό τής", είπε ο Κωνσταντίνος.

Η Άρια με κράτησε από τον ώμο για να μην του ορμηξω. "Δεν αξίζει σε παρακαλώ παρτην να παμε σπιτι", ψιθύρισε.

Η Νεφέλη με κοίταξε. "Γιατί ήρθατε όλοι εδώ; Νομίζετε οτι εχετε δικαιωμα να παρεμβαινετε στην ζωη μου". Ένιωσα ότι η δικια μου η παρουσία ήταν η πιο ανεπιθύμητη.

"Και για να έχουμε καλό ερώτημα πως βρεθήκατε ολοι εδω;", συνέχισε.

"Η Άρια με πήρε επειδή ειχε ανησυχήσει τόσο μα τοσο πολυ που δεν σε έβρισκε το ιδιο και ο Φίλιππος και εντελώς τυχαία ήρθα εδω με τον Ραφαήλ απο εδώ για τον ίδιο λόγο που ήρθες και εσύ".

Ειρωνεία και ψέματα έβγαιναν απο το στόμα της Ισμήνης αλλά δεν με ένοιαζε ιδιαίτερα. Το μόνο που ηθελα ήταν να πάρω την Νεφέλη μου μακριά απο αυτόν.

Το αγόρι διπλα στην Ισμήνη, ο Ραφαήλ συμφώνησε. "Εμεις να πηγαίνουμε έχουμε και δουλειές", είπε και τράβηξε την Ισμήνη μακριά. Ήξερε οτι αν έμεναν άλλο εδώ θα προκαλούσε καυγά.

"Σε παρακαλώ ελα να φύγουμε", είπα και την τραβηξα προς το μερος μου. Εκεινη ηταν γραπωμένη ακόμα πάνω στον Κωνσταντίνο. Εμένα γιατί δεν θέλει να με ακουμπάει ετσι;

Αντιστεκόταν και έλεγε οχι. Συνέχισε την διαμαρτυρία ότι άσχολουμαι ύπερβολικα με την προσωπική της ζωή. Ναι ίσως επειδή ειμαι ερωτευμένος και θέλω να μαι κάθε λεπτό μαζι της;

"Τα παρατάω", ειπε ο Κωνσταντίνος και έκανε προς τα πίσω όσο εγω πάλευα με την Νεφέλη και η Άρια τον έβριζε. "Δεν ήξερα οτι θα έρχονταν η μαμα και ο μπαμπάς να σού κάνουν κουμάντο".

"Δεν ήξερα οτι είχες μείνει στο δημοτικό", πετάχτηκε η Άρια. Σήμερα την συμπαθώ όλο και περισσότερο.

"Σκασε εσύ.Τα λέμε στο σχολείο Νεφέλη. " , είπε ξερα χωρίς να την κοιταξει . Η ίδια φάνηκε πληγωμένη. Την πήρα στην αγκαλιά μου αλλα με έδιωξε. Έτρεξε πίσω απο τον Κωνσταντίνο αλλα η Άρια την κράτησε.

My Bestfriend حيث تعيش القصص. اكتشف الآن