Poslední boj

116 22 2
                                    

Viděl jsem, jak dveře odlétly na stranu. Byl tady. Poslední z těch hnusáků. Pozvedl ruku. Chtěl použít ty své elektromagnetické čáry máry?
„Ještě ne!“ Zakřičel Nogitsune a skočil po něm.
Strhnul jeho ruku dolů. Chlápek v kovové masce ho odhodil na dveře, které se zabouchly. Ucítil jsem, jak se Nogitsune ulevilo. Tohohle chtěl dosáhnout. Viděl jsem, jak pomocí telekineze zamkl dveře. Chytré.
Začal se k nám znovu blížit. Nogitsune jej pořádně praštil do hrudi. Tak silně, že udělal několik kroků zpět. Cítil jsem však, že jej to zabolelo také. Ten týpek jej však v tom okamžiku popadl za ruku a třískl s ním o zem.
„Stiles Stilinski.. Nogitsune.. Selhání..“ Řekl on.
Já ti dám takového selhání! Nejsi to ani ty, kdo mě vytvořil, ty staré železo!! Zařval jsem zevnitř.
Nogitsune se uchechtl. To bylo poprvé, co jsem ho slyšel se upřímně zasmát. Neznělo to zle.
„To bylo celkem hezké, Stilesi.“ Řekl s úsměvem.
Ten týpek zvedl něčím podobným telekinezi, kterou používal Nogitsune, do vzduchu několik železných tyčí.
„Do pr-“ Zasyčel Nogitsune.
Rychle sletěl k zemi a převrátil kovový stolík, který byl kousek od nás, za účelem použít jej jako štít. Ty trubky tím částečně proletěly a zastavily se jen pár centimetrů od mé hlavy.
Polkl jsem. To bylo těsný...
„Víc, než bych chtěl.“ Zavrčel Nogitsune. „Každopádně.. Tohle můžeme použít...“
Co tím myslíš? Zeptal jsem se.
Nogitsune přesunul své ruce nad trubky, kterými náš nepřítel minul a teď byly poházené všude kolem nás, a telekinezí je zvedl. Doktor se rozešel směrem k nám. Jeho kovové boty těžkopádně dopadaly na zem.
„Přemýšlej trochu.“ Řekl Nogitsune. „Jsme na druhé straně místnosti, což znamená..“
V tom okamžiku mi to došlo. Byl čas.
Je u zdroje. Řekl jsem.
„Jdeme na to.“ Řekl Nogitsune.
Byl čas spustit hlavní část našeho děsivého plánu.
V tom okamžiku jako by se čas téměř zastavil. Hrůzný doktor zvedl ruku k použití té své zvrácené magie, či co to bylo. V tom samém okamžiku dal Nogitsune ruku před sebe a trubky se daly do pohybu. Velkou rychlostí letěly přímo na rentgenové zařízení, které teď mělo víc elektřiny, než kdy dřív.
Nogitsune se pokusil o teleportaci.  V tom jsem však jako by zpomaleně uviděl, jak se nás doktor téměř dotkl, jak trubky prolétly přístrojem a obří ohnivou kouli, která se řítila přímo na nás.
Viděl jsem, jak před ní jde tlaková vlna a rozechvívá okolní vzduch. Viděl jsem, jak plameny s elektrickým výbojem pohltily našeho nepřítele. A potom všechno zčernalo...

Void - New enemy: Dread doctorsKde žijí příběhy. Začni objevovat