part 5.

312 23 2
                                    

Felkaptam a fiút az ölembe, kezeim fenekét érintették. Kimentünk a konyhába, felült a szobatársam a konyhapult tetejére. Apró csókokkal árasztottuk el egymás puha, csók iránt vágyakozó ajkait. Láttam a szemében, azt amit még sosem, nagyon nagy vágyat és kíváncsiságot.

Csókolgattam, majd hátrébb léptem. Végigmért tekintetével, majd lágyan beharapta alsó ajkát és a szemembe véste barna szemeit.

-Ne csináld ezt, mert nem lesz jó vége.- mondtam neki indulattal a hangomban.
-Mutasd, milyen ha valaminek "nincs jó vége".- vágott vissza pimaszul.

Felemeltem a fiút a konyhapultról, megmarkoltam formás fenekét, majd bevittem a hálószobába. Amint odaértünk a helyzet furcsa fordulatot vett. Ő került felülre, a kis félénk Jimin.

-Na, most mi lesz?- fúrta szemeit az enyémekbe.
-Te parancsolsz, hiszen úgy látom, előnyöd van.- mondtam meglepve.

Apró kezei becsúsztak a pólóm alá, majd a textil hamar le is került. Apró csókok kíséretében haladt lefelé felsőtestem minden egyes tapintható pontján.

[...]

Amikor a nadrágomhoz ért, azt mondta, kezdjem én.
Magam alá fektettem apró testét, örültem, hogy én dominálhattam.
Miközben övcsatját piszkáltam szemeit figyeltem, láttam, mennyire akarja már levenni a jelenleg felesleges ruhadarabot. Kicsatoltam az övet, mostmár semmi nem fedte a testét.

-Jimin, gyönyörű vagy.- mondtam neki.

Apró csókokkal árasztottam el minden porcikáját. Amikor láttam az arcán, mennyire élvezi egy két ponton erősebben szívtam meg bőrét, mire halk nyögéseket hallatott. Miután a fiú már pihegett, megkértem, hogy ő is cselekedjen hozzám hasonlóan.
Apró ajkai megérintették férfiasságom, nem tudtam magamat fedezni, halkan felnyögtem.

-Iszonyatosan kívánlak.- súgta a fülembe.

Miután nem túl hosszú idő múlva mindketten elértük a gyönyört, pihegve és fáradtan fordult másik oldalára a fiú. Elmentem zuhanyozni, majd ő is csatlakozott. Bebújtunk kis mamuszainkba és becsoszogtunk ásítozva az ágyba. Reggel 6 óra volt, mire ágybakerültünk, mindkettőnket hamar elnyomott az álom.

[...]

/jimin/

Nagyon izgalmas estém volt mit ne mondjak. Első alkalmam volt, hogy egy fiúval idáig eljutok. Mikor bebújtunk az ágyba zuhanyzás után, még gondolkodtam, járt az agyam. Hogyan is lesz most tovább? Barátok ilyet nem tesznek.

-Jungkookahh, jóreggelt.- mondtam neki, mikorra én már teljesen felöltözve, kávémat kortyolgatva zuttyantam be a fotelba.
-Jóreggelt szívem.- mondta, mire meglepett arcot vághattam, nert furcsán nézett rám.
-Kelj fel, menjünk el valamerre.- ajánlottam fel.
-Jó reggelt csókot már nem is kapok?- mondta durcás arckifejezéssel.

Odaléptem az ágy mellé, vacilálás nélkül csókot nyomtam álmos ajkaira.
Visszacsókolt. De úgy, ahogyan eddig soha, senki más nem.

-Szeretlek.- súgtam a fülébe, mire ő megcsókolta a nyakamat.

Gyorsan felöltözött, megkérdezte, melyik ing állna jól neki. Válaszom rögtön az volt, hogy nincsen olyan ami neki ne állna jól.

-Menjünk, ebédeljünk valahol.- szólt, miután felöltözött és felvette a cipőjét is.
-Mit szólnál ahhoz, ha vennénk valamit és kimennénk a parkba?- mondtam. -Az olyan szép hely, jó lenne kicsit kettesben is lennünk, nem sok, beszélgető nyálas szerelmes között.
-De hiszen mi is mostmár "nyálas szerelmesek" vagyunk.- ezután arcán nyugodtság ült ki.

r o o m m a t e // jikook.Onde histórias criam vida. Descubra agora