part 3.

309 26 0
                                    

"Kedves naplóm,

Ma, amikor a zuhanyzóban voltam, a lakótársam, Jimin, bekopogott, majd bejött lerakni a homijait. Azt hitte nem látom, de figyelt a tükörből, eléggé szégyenlős vagyok, de valamiért előtte nem féltem mutatni a testem.
Viszont délután el is tűnt, a legjobb barátjánál, Taehyungnál találtam meg,  azonban mikor komolyabb beszélgetésre terelődött a téma nem bírtam tovább, haza kellett jönnöm. Félek, hogy talált egy lányt. Igen, bevallom, érdekel Jimin. Egy nap, ha majd olvasod ezt Chimchim, már ekkor is szerettelek."

Mikor a levelemet elkezdtem nem tudtam, hogy fogod olvasni, szóval még hozzátettem pár sort.

"Nagyon félek, hogy mit fogsz reagálni ezután, de ahogyan láttam, a fürdőszobában kíváncsinak tűntél. Remélem kettőnknek nem itt lesz vége."- majd félénken biggyesztettem utána egy pontot.

El akartam még kerülni a levél átadását, azonban nem voltam igazán éhes, lehet az izgatottság és a félelem miatt, de egy falat sem menne le a torkomon jelenleg.

-Na megvagy?- hallottam a hangján, hogy kérdését mosolyogva tette fel.
-Még van pár sor.- füllentettem neki.
-Rendben, de a vacsora készen van. Ha gondolod befejezheted utána.- mondta.
-Rendben, de elrejtem, meglepetés, nehogy megtaláld.- mondtam kicsit titokzatosan, hátha felkelti csinos lakótársam érdeklődését.
Ezt a kijelentésemet csak egy halk hümmögés kisérte, majd tányérpakolás hangja törte meg lágy hangját. Fogtam a kis irományom és beraktam a párnám huzatába, oda nem fog benézni remélhetőleg.

-Na itt is va..- mentem a konyhába, de nem tudtam befejezni a mondandóm.

Elállt a szavam a látványtól. Jimin pizzát sütött nekem, de ha ez nem lenne elég, ki is öltözött egy szimpla vacsora mellé. Talán ez jelent valamit?

-Na mondd, mi a gond.- mondta meglepve.

Nem mondhattam a szemébe, hogy "amúgy rohadt jól nézel ki és szívesen csinálnék veled pár dolgot", mert jelenleg elég furcsán venné ki magát, szóval inkább megdícsértem a tálalást.

[..]

Miután befejeztük a késői, majdnem hajnali kettes vacsoránkat, sietve álltam fel az asztaltól, majd pakoltam el magam után és visszamentem a szobámba.

-Elmegyek fürdeni Kook.- szólt a fiú, miután bepakolta a mosatlan tányérokat a mosogatógépbe.

/jimin/

Miután szóltam a fiúnak bementem a szobámba és magamhoz vettem csíkos pizsamámat, majd bementem a fürdőbe. Levettem a felsőm, majd a nadrágom és beálltam a zuhany alá.

Mikor végeztem megtörölköztem és a hajamat is megtöröltem, majd belebújtam a szőrös mamuszomba és kitogyogtam a helyiségből. Mikor kiléptem, a gőz kicsapott a zuhanykabinból és szinte az egész lakásban lehetett érezni a tusfürdőm illatát. Csináltam egy teát mindkettőnknek, majd szóltam Kooknak, hogy nagyon kíváncsi vagyok már a levelére.

r o o m m a t e // jikook.Where stories live. Discover now