Başında Ki Melek Misali Oğlan (M)

2.7K 158 325
                                    

Not: bilmeyenler için. Harem ağaları hadım edilmiştir. Yani pipileri yok. Taehyunga bişi yapamaz. Ağalar haremdekilere gözkulak olup ders verirler. Sıkıntı etmeyin onu

Ağanın dışarı çıkmasıyla büyümüş gözleriyle öylece dikilmeye başladı Taehyung.

İlk buraya geleceği zaman hwarang olacağı için çok mutsuzdu. Hiç mi hiç istemiyordu. Fakat şimdi keşke hwarang olsaydım diye geçiriyordu içinden. O korkunç adamla yatmayı hiç istemiyordu ama karşı da gelemezdi. En azından yaşlı değil diye teselli etmeye çalıştı kendini.

Yoongi daha 22 yaşında tahta geçmişti. Taehyung ise 20 yaşındaydı. Arada çok bir fark yoktu.

Taehyung o gaddar adamın kendisine neler yapabileceğini düşünmeye başladı. Aklına gelen korkunç görüntülerle daha da tırstı. Kafasını iki yana salladı.

"hayır, hayır. Yanılıyorsun Taehyung. İyi biri olmalı ayrıca sana neden eziyet etsin ki? Saçmalama yüzüne kezzap falan atmaz"

Kafasında kurduğu saçma düşünceleri, gelen 3 4 kızla bölündü.

"seni hazırlayacağız"

Kızların konuşma tarzı pek hoşuna gitmemişti fakat şuan bir hwarang değil. O da haremden biri sayılırdı. O yüzden böyle konuşmaları normaldi.

Taehyung burada kalmayı kat'iyen istemiyordu. Bu yüzden en yakın zamanda geri dönmek istediğini söyleyecekti.

Kızlar Taehyungu fazlasıyla güzel giydirmişlerdi. Saçlarını dalga dalga yapmışlardı. Gözlerine hafif bir makyaj yapmış bir kaç takıyla bitirmişlerdi.

En son kralın karşısında ne yapıp yapmaması gerektiğini tekrar hatırlatmışlardı.

Yanında ağa ve 2 kişiyle altın yolda (kralın odasına giden yoldan bahsediyorlar) yürüyorlardı.

"kat'iyen kralın gözlerine bakma, çok konuşma, karşı gelme, saygısızca hareketler yapma ve odaya girdiğinde anlattığımız şeyleri yap."

Ağa bunları yeniden yeniden tekrarlıyor Taehyungsa dinleyip onaylamaya devam ediyordu.

Odanın kapısının önüne geldiklerinde derin bir nefes aldı Taehyung, kralın odasının kapısını açıp Taehyungu içeri ittiler ve kapıyı örtüler.

Yoongi kapıya arkası dönük şekilde elinde ki kağıtlara bakıyordu. Kapının birden açılıp kapanmasıyla içeri birinin girdiğini anladı fakat rahatsız edilmek istemediğini söylemişti.

Derin bir nefes verdi. Arkasını döndü.

Taehyung içeri girdiği an kısaca arkası dönük krala baktı. Ellerini önünde birleştirdi ve yere indirdi bakışlarını. Arkası dönük sarışın zayıf oğlanı beklemeye başladı.

Yüzünde büyük bir yara olduğunu duymuştum umarım çok korkunç değildir diye dua etmeye başlamıştı yoksa çığlık bile atabilirdi.

Yoongi döndüğünde karşısında duran süslenmiş oğlanla neler döndüğünü anladı. Yavaş adımlarla oğlana doğru yaklaştı. Karşısında durdu. Bıkmıştı artık bu sürtükleri getirmelerinden. Kendine bu tür kişileri seçmek istemiyordu.

Yoongi bu huyunu babasından almıştı. Onun da annesi dahil 5 eşide iyi yürekli kadınlardı ama maalesef annesi dışında hepsi ölmüştü bu yüzden 5 eşi olmuştu.

Yoongi tam ağayı çağırıp o oğlanı da attıracağı sırada Taehyung hızlı bir şekilde gözlerini yoonginin yüzünde gezdirip geri yere indirmişti. Yoongi oğlanın güzel masum yüzünde ki korkuyu ve temizliği gördüğü an şaşırmıştı.

THE LOST PRINCE - TAEGİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin