řekla bych novinka!

52 2 0
                                    

Ahoj, ahoj!

Od epilogu Eyes talk už nějaká ta doba uběhla a i když bych se nejraději za nějaké chybičky pěkně profackovala, neudělám to, a ani nic z příběhu měnit nebudu, protože takhle jsem to cítila a takhle to má být. 

Můžeme jen hádat, jestli Skye a Nicholas bok po boku dospěli nebo je osud nakonec přece jenom rozdělil. Jejich příběh rozhodně neskončil, ale já se jejich život rozhodla nechat pouze a jenom v jejich rukou a ve vaší hlavě. Oba je nesmrtelně miluju; ať už proto, že mi propůjčili odvahu publikovat svůj první příběh nebo proto, kolik mě toho naučili.

Je ale na čase jít dál.

Pod mým jménem teď můžete najít nový příběh, na kterém jsem již nějakou dobu pracovala "unseen". Nebeské jiskry jsou něco jiného; něco, do čeho jsem se nikdy nechtěla pouštět. Jednu noc mě ale asi navštívili ve spánku mimozemšťané a já začala psát jako na běžícím pásu. 

A tak jsou tady Nebeské jiskry teď pro vás!

Je to fantasy, je to (teen) fikce, je tam pidimidi romantiky, je to všechno možné jen ne horor

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Je to fantasy, je to (teen) fikce, je tam pidimidi romantiky, je to všechno možné jen ne horor. Ze všech sil jsem se snažila vyhnout typickým slaďárnám, ale asi jsem už nenapravitelná :D 

Heavenly i Timbias už na vás čekají!

Snad se máte v téhle bezškolní koronové době tak dobře, jak se jen můžete mít,
Vaše Rainy <3


Eyes talkWhere stories live. Discover now