KAOS ( hiçbir şey eskisi gibi olmayacak )

33 22 21
                                    

    Bety ve Tarkan çok mutlu günler geçiriyorlardı. Tarkan'ın gözünü bu mutluluk resmen kör etmiş, gözü Bety'den başkasını görmez olmuştu. Hergün farklı aktivitelerle uğraşıp birbirlerinin yanından hiç ayrılmıyorlardı. Tarkan, Miceal'ın yaptığı hiçbir işten henüz haberdar değildi. Dünya'yı nasıl olsa koruyacak insan çok, hem zaten anahtarlar Miceal ve Edım'da diyerek rahat rahat Bety'le vakit geçiriyorlardı.

    Bu esnada Edım, anahtarı verdiğine bin pişman olmuştu. Çünkü Miceal'ın gerçek yüzünü öğrenmişti. Onun oyunu başlattığınıda biliyordu. Lisa'yı Tarkangili bulmak için göndermişti. Kendiside Miceal'ın peşine düşmüştü.
Ancak ne Lisa' Tarkan'ı bulabilmiş ne de kendisi Miceal'ı bulabilmişti.

    BÜTÜN BU OLAYLAR YAŞANIRKEN MİCEAL, İLK OYUN ŞU ŞEKİLDE BAŞLATMIŞTI.

( İlk oyuna sadece 2 büyük mafya babası, dünyayı yok etmek isteyen 2 aileden birer reis, dünyanın sayılı zenginlerini hatta dünyadaki en büyük şirketlerin sahiplerini, büyük ülkelerin düşmanlarını, büyük ülkelere musallat olmuş terörist gruplarının baş köpeklerini ve son olarakta Beyfendiyi çağırmıştı. Bu oyunda kazanan taraf daima Miceal olacaktı. Açık artırma ile satacağı bilgilerin hemen hemen hepsi dünyaya zarardı. İlk oyundaki konuşmalar aşağıdaki gibi olmuştur. )

Miceal: İlk oyunumuza davet ettiğimiz herkes katılmıştır. Bu bizi mutlu eder. O halde hiç vakit kaybetmeden oyunumuza başlayalım. İlk satacağım malzeme Beyfendi'nin bütün karanlık dosyaları açılış miktarı bir milyon.

Kalender: bir milyooonnn yü....

Beyfendi: üç milyon

Miceal: satıyorum satıyorum veeeeee sattım gitti.

O zaman hiç vakit kaybetmeden ikinci oyuna geçelim. Şuanda hazırda bekletilen iki füze var. Kordinatlarını girip satın alan kişinin istediği hedefi anında vuracağız. Lakin 18.000 km'nin içindeki bir alanı. Açılış 1 Trilyon.

Tayrus: 1 trilyon yüz bin.

Dragoniata: 1.5 trilyon

Kalemder: 2 trilyon

Beyfendi: 2.5 trilyon

Eleyzabet: 3 trilyon

Miceal: Satıyorum satıyorum veeee

Beyfendi: 3.5 trilyon

Miceal: 3.5 trilyon dedi. Satıyorum satıyorum veeeee...

Eleyzabet: 4 trilyon

Miceal: satıyorum satıyorum satıyorummmm veeeeee sattım gitti.

Miceal: Yer söyleyin anahtarlarını çevireyim.

Eleyzabet: Birisi semeroit meydanı
Diğeride Park Parki

Miceal: Ateşleyin füzeleri...

  İkinci oyun 5 saat sonra Helenoi Stadyum'unda başlayacaktır. Bu arada ateşlediğimiz füzeler yüzünden 10.000 den fazla insan ölecek haberiniz olsun. Şimdi dağılabiliriz.

( Miceal dünyanın yok oluşunu hazırlıyordu. Bunlar önceden planlanmış ve bu teknolojik anahtarların içine yüklenmişti. Yakın bir zamanda dünya yaşanmayacak bir hal alacaktı. Ve dünyanın tek bir yöneticisi olacaktı. )

   UYARI: BUNDAN SONRAKİ BÖLÜMLERDE DÜNYANIN 5 YIL SONRAKİ HALİ KONU ALINACAKTIR....

❤KEYİFLİ OKUMLAR DİLERİM❤

BEYFENDİ ( TAMAMLANDI )Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin