Dağ Evi ( BOL SORULU BİR BÖLÜM )

45 25 57
                                    

Bety ve Tarkan uzun bir kovalamacanın sonunda polisleri atlatmıştı. Gece kendilerini bir dağ evine atabilmişleri. Kimin olduğunu bilmedikleri bir dağ evi.

   İçeriye girer girmez ikiside  kendilerini koltuklara attılar. Ve gülmeye başladılar. Sonra Bety ayağa kalktı, Tarkan'a doğru yaklaştı ve konuşmaya başladı.

Bety:   Bu sefer bir kız erkeği kaçırdı. ( Kendine ait o güzel gülüşünüde esirgemedi bunu söylerken )

Tarkan:   Tabi ne demezsin dereden kucakta geçen sanki bendim. ( Bunu söylerken ayağa kalktı. )

Bety:   Yani beni sen kaçırdın öyle mi?

Tarkan:   Tabi ben kaçırdım kızım.

Bety:   "Sen kaçırdığına göre yemekleri sen yapacaksınnnn" dedi ve  yatağa uzandı.

Tarkan:   Yok öyle yağma, gel bakeyim buraya, beni hapishaneden kaçıranda sendin. ( Bety'nin kollarından tutup ayağa kaldırdı. )

İkiside mutfağa doğru ilerledi. Bety eline bıçak aldı. Tarkan sebzeleri yıkayıp tezgaha bıraktı. Tam eline bıçak alacekken Bety, sen doğrama sadece bana sarıl ben hallederim dedi.

Tarkan:  Nedenmiş o?

Bety:   Sen yapamıyorsun yemeği ( gülümsedi bunu söylerken )

  Kimin evinde olduklarını bile bilmiyorlardı. Bilmedikleri kişinin mutfağında yemek yapıyorlardı. Sanki yeni evli çiftler gibi didişerek yemeklerini hazırlayıp bir güzel yediler. Dışarıda olan bitenlerden bî haberdiler. Mesela Miceal'ın artık Yeni Dünyanın Oyun Başlatıcısı olduğundan haberleri yoktu. Veya Miceal'ın ilk oyunu bu gece saat 03:00 başlatacağını bilmiyorlardı. Edım'ın kendisininaradığını bilmiyorlar. Miceal'ın bu geceki oyunda biyolojik füze ve gizli dosyaları satacaklarını ve daha nicesini bilmiyorlardı...

   Yemeklerini yedikten sonra film izlemek için koltuğa oturmuşlardı. Bety daha önceden mısır patlatmış meyve sularını doldurmuşlardı. Filme başladıktan bir müddet sonra ikiside birbirlerine yaklaşmışlardı. Tarkan'ın artık hiçbir şey umrunda değildi. Sadece Bety'yi istiyordu.

    Önce günlerce kavuşmayı beeyen dudaklar birbirlerin kavuştu. Sonra göz göze gelmekten korkan gözler kavuştu. Eller ve saçlar....

    Tamda bu esnada kapı açıldı ve içeriye bir kadın girdi...

Sorular

Sizce içeriye giren o kadın kim?

Bu dağ evinin sahibi kim?

Miceal neyin peşinde?

Miceal iyi biri mi?

Tarkan oyumdan ayrıldı mı?

Kitabı beğeniyor musunuz?

Bu kitapta en beğendiğiniz karakter hangisi?

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
BÖLÜM SONU...
KEYİFLİ OKUMALAR DİLERİM..
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

BEYFENDİ ( TAMAMLANDI )Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin