17.

2K 143 14
                                    

Jungkook

Gyorsan kivettem a borítékból a lapot, ami más volt. Nem volt lila, helyette csak egy sima, füzetből kitépett lap volt, aminek az alján volt egy kis tasak ragasztva, ami fölé az volt írva, hogy csak akkor nyissam ki, hogyha elolvastam az egész levelet. Amit, persze jó fiúként be is tartok. Szerelmemért mindent! <3

Kedves Kookie!

Nagyon sok minden történt a suli utáni pár órában. Megkaptam a motort, ami nagyon szép, és tudom is vezetni.

De, a kamionos nem tudott, mivel részeg volt.

Most a kórházban vagyok, és azt mondják, hogy nem nagyon van esély a túlélésre, mivel nagyon nagyon sok vért vesztettem, és a sebeim sem csak felszínesek. Az orvos hozzá tette, hogy én egy igazi harcos vagyok, mert ilyenkor az emberek, akiknek olyan sérülései vannak, mint nekem, már szörnyethaltak volna, abban a pillanatban amikor szerezték. Te vagy az, aki miatt élni akarok. Te vagy az, aki miatt nem akarom feladni.

El akartam mondani, hogy remélem te meg tudod azt csinálni, ami nekem nem sikerült. Ami az, hogy mond el annak, akit szeretsz, életnagyságba, amilyen hamar csak tudod, mivel nekem ez sose sikerült.

Nem mertem bevallani neked, hogy mennyire szeretlek!

Hogy, mennyire szeretem a hajadat, ami minden hónapban más színű. Hogy, mennyire jól áll neked a bőrdzseki, a fehér pólók, a napszemüveg, a koptatott farmer, és bármi, ami valaha rajtad volt! Nagyon szeretem azt, ahogyan a barátaiddal bánsz, illetve beszélsz. Az is nagyon tetszik benned, hogy bármit csinálsz, jó vagy benne. Te vagy a suli leghíresebbje, de láttam rajtad, hogy mennyire nem szeretted volna ezt, te csak olyan akartál lenni, mint bárki más. Viszont nekem bárhogy tökéletes vagy.

Gratulálok a futó verseny eredményéhez, amit két hónapja nyertél meg. Az íjász aranyérem a te nyakadban csillog a legjobban. Az úszásban igaz, hogy második lettél, de az én szememben megnyerted azt is, és boldogan emelted fel, az arany kupát, majd mondtad el a beszéded, ami arról szólt volna, hogy mennyire hálás vagy tanítóidnak, akik támogattak téged. Távolról, de én is azt tettem. Minden versenyen, amin az utóbbi két évben részt vettél, ott voltam az első sorban, hogy rád láthassak. Hogy, láthassam azt a híres nyuszi mosolyod, ami bárki napját feldobhatják!

De amiben biztos vagyok az az, hogy a legfontosabb dolog, amit megnyertél, az a szívem volt! Te vagy az első, aki iránt így érzek, és ez egyszerűen csodálatos. Úgy kelek fel, hogy boldog vagyok. Örülök, hogy láthatlak. A pillangók a hasamban annyira gyorsan repkednek, amennyire az lehetséges! A szememben a fény csak érted ragyog, Nyuszim! Örökké szeretlek, még a túlvilágon is! <3

-Kim Taehyung (Purple)

Könnyes szemmel nyitottam ki a tasakot, amiben egy kemény lap volt, amire a levélben szereplő utolsó két mondat volt, illetve egy aláírás.

Megfordítottam a lapot, majd rájöttem, hogy ez egy kép. Méghozzá a kémia padtársamról. Arról az angyalról, akiről kiderült, hogy egész végig szeretett, de nem mondott semmit, én hülye meg észre se vett semmit ezzel kapcsolatosan!

 Arról az angyalról, akiről kiderült, hogy egész végig szeretett, de nem mondott semmit, én hülye meg észre se vett semmit ezzel kapcsolatosan!

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

-Jaj, Gyönyörűm! -simítottam képen lévő arcára. -Miért pont egy ilyen önzetlen, és szeretetteljes szépséggel kellett, hogy megtörténjen? Most ki lesz az én Egyetlenem? -zokogtam fel hangosan, majd a képet óvatosan letéve éjjeliszekrényemre, borultam be puha ágyamba, miközben fejemet párnámba temettem, hogy elnyomja a tüdőmben lévő levegő hiány miatt kiadott hangjaim. Órákig itattam az egereket, mire egyszer csak elsötétült körülöttem minden. Azaz Angyalommal álmodtam. Olyan szép volt!

Mikor felkeltem a fejem iszonyatosan fájni kezdett, de ennyi sírás után ez szinte már elvárt.

Ekkor jöttem rá, hogy nem is hallottam a hangját, de már nem lesz alkalom rá, hisz az én Édes Drága Egyetlen Szívemnek el kellett mennie.


Már csak két rész!

Purple | TaekookDonde viven las historias. Descúbrelo ahora