~7~

1.3K 110 16
                                    

Το πρωί ξύπνησα σε κάτι σκληρό αλλά άνετο και βολικό το χέρι μου ήταν δίπλα μου και άρχισα να κάνω μικρά αγκιγματα πάνω στην επιφάνεια που είχα τοποθετημένο το κεφάλι μου.

Jk:αυτό είναι σαν μασάζ να το κάνεις ποιο συχνά.

Όταν κατάλαβα σε ποιον ανήκει αυτή η φωνή τιναχτικα

Ε :τι στο καλό γιατί κοιμάμαι πάνω σου?

Jk:δεν ξέρω πάντως είσαι πολύ βολική.

ρολαρα τα μάτια μου αν και κικκινησα και παίζει να το είδε γιατί τον άκουσα να γελάει.

Πήγα τουαλέτα και ξανά πήγα στο δωμάτιο είχε είδη ντυθεί και πήγε τουαλέτα ενώ εγώ άλλαξα.

Κατέβηκα κάτω και είδα την θεία και τον θείο του jungkook να κάθονται στην τραπεζαρία και γύρισα κατευθείαν να φύγω, ευτυχώς δεν με είδαν ντρεπόμουν να πάω μόνη μου και άμα άρχιζε πάλι τις ερωτήσεις ο άλλος τη θα έκανα

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Κατέβηκα κάτω και είδα την θεία και τον θείο του jungkook να κάθονται στην τραπεζαρία και γύρισα κατευθείαν να φύγω, ευτυχώς δεν με είδαν ντρεπόμουν να πάω μόνη μου και άμα άρχιζε πάλι τις ερωτήσεις ο άλλος τη θα έκανα.

Όλα αυτά τα σκεφτόμουν ενώ είχα το κεφάλι πρως τα πίσω για να δω άμα με έχει δει κανείς και έπεσα πάνω σε κάποιον αλλά δεν ήταν ο jungkook.

-? :ωχ χίλια συγνώμη είσαι καλά.

Ε :όχι εγώ φταίω και ναι είμαι εντάξει.

Είδα ένα πολύ γλυκό αγόρι.

-? :δεν σε έχω ξαναδεί εδώ

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.


-? :δεν σε έχω ξαναδεί εδώ.

Ε :ούτε εγώ σε είδα χθες.

MINE [BTS FF] Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα