Capitolul 2

47 2 2
                                    

-peste 6 zile-

''Heeeeeeeeey oameni virtuali ,  pentru videoclipul din ziua de azi o sa fac ceva special . Sunt aici cu cel mai bun prieten al meu , care ii multumesc ca m-a sprijinit in unele momente din saptamana asta, Troye Sivan . ''spun spre camera  in timp ce Troye sare in pat si isi flutura mana in semn de 'buna'

''Deci Troye, ce o sa facem azi?spun uitandu-ma cu sub inteles la el .

Astazi o sa va facem o farsa, voua celor care ne priviti . Am postat mai devreme pe twitter numarul unui telefon pe care il am aici;spuse fluturand telefonul; si o sa asteotam ca voi sa ne sunati noi prefacandu-ne ca suntem ceva 'random' precum un batran , un politist . Mi se pare ca prima data Joe Sugg a facut-o asa ca omule, multumim . ''  ''Hai sa ii dam drumul''spun eu.

Troye a asteptat 5 secunde, iar primul nostru fan a fost sunat . Dupa, cu o voce groasa , Troye a spus fraza :

-Alo ,  aici departamentul de politie sectia 32 .

Persoana de la telefon era confuza si si-a cerut scuze , iar apoi a inchis , eu explodand in ras imediat dupa ce apelul este incheiat .

Au mai sunat 6 si apoi inainte sa imi iau ramas bun de la ''camera'' si sa o inchid , am spus :

-Si dupa cum stiti , eu si Troye si alti muti youtuberi mergem la Vidcon in L.A deci daca stai in America , in L.A sau daca poti veni , te asteptam, pentru ca va iubim si suntem alaturi de voi cum si voi sunteti. Si da o sa fac vlogguri pentru cei care nu au putut ajunge, sa fie si ei aporape de noi . Ca sa fiu sincera , Troye , sunt putin speriata pentru ca nu cunosc pe nimeni , dar o sa fie amuzant.

-Hei!Dar ma cunosti pe mine.spuse Troye revoltat

Am inceput sa rad si luandu-mi ramas bun am inchis camera si apoi am editat videoclipul punandu-l pe canalul meu . In cateva minute multe mesaje pe twitter au aparut precum :

''@BethCrant:@TarraWaker @troyesivan Sunteti atat de DRAGUTI impreunaaa ! #Troya''

Am ras din nou si i-am aratat tweetul lui Troye si a ras. Toata lumea stie ca Troye e gay.. si da eu sunt prima care a aflat .

Telefonul mi-a vibrat si m-am uitat la tweet . Mai era putin si incepeam sa tip . NU CRED . TYLER FUCKING OAKLEY mi-a comentat la postare.

''@tyleroakley:@TarraWalker @troyesivan DEABIA ASTEPT SA VA VAD PE AMANDOI . P.S. VIDEO A FOST SUPER . AM EXPLODAT IN RAS . #TROYA4EVA''

''@TarraWalker:@tyleroakley Omg acum sunt si mai EMOTIONATA . Hahaha #TROYLER''

Deja ma simteam mai bine ca o sa vin .

M-am uitat rapid la ceasul de pe peretele lui Troye si am inceput sa tip:

-Troye, misca-ti fundul ala slab la masina! Mai sunt 4 ore si trebuie sa decolam .

La inceput tresare , si dupa se imbraca intr-o camasa alba cu un pulover cu TRXYE . Ii iubesc melodiile si am tot albumul lui . Sper ca intr-o zi sa devina mare . Sunt super fericita ca a putut sa infinteze Trxye .

In picioare si-a luat niste Vans si o pereche de jeans de un albastru inchis . Si-a pus ceasul la mana si telefonul in buzunarul din fata .

Eu eram imbracata cu un tricou de la District Lines cu mesajul ''YOUTUBERS ARE CRAZY'' . Da am un ''canal'' pe District Lines unde toti youtuberii au haine accesori pe care lumea le poate cumpara. Mi-am pus un hanorac visiniu si o pereche de Converse si o pereche de jeans albastrii mai deschisi la culoare decat cei ai lui Troye .

Mi-am pus pe umar geamantanul , castie in urechi si am pornit spre taxi cu telefonul in mana postand pe Twitter: ''@TarraWalker:L.A venim! @troyesivan #Vidcon .''

Am urcat in taxi si am spus destinatia, acesta ducandu-ne spre aeroport.

-----

In sfarsit , am urcat in avion si m-am aruncat pe scaunul de langa fereastra .Dupa 20 de minute Troye a adormit si Mi-am deschis camera cu care fac vlogguri si am zis :

''Heei oameni virtuali , deci practic asta e primul videoclip din ''seria vidcon'', nu stiu .Nu ma pricep la pus nume .Nu cred ca o sa ma credeti ce o sa va spun , dar langa mine am o specie rara de animal , spun indreptand camera spre Troye care dormea . Se numeste , pe numele stintific , Troytus Sivanus . Este extrem de periculos . Puteti auzi semnele de imperechere care seamana cu sforaitul unui porc , dar nu va lasati pacalit de acesta . O nu , ce face ? Indreapta mana spre mine aratandu-mi degetul mijlociu . Oare ce inseamna toate astea? Este acesta pe cale sa ma atace sau asa atrage el puicutele din specia lui?

Troye a deschis ochii si incepe sa rada de mine .

'' Ce o fi acest sunet ? Nu am mai auzit niciodata asa ceva .''

Troye ma intrerupe punand mana pe camera. Am inchis-o si am inceput sa rad de el . Avea parul ciufulit si ochii rosii .

Obosita, m-am trantit cu capul pe el adormind usor . Doar mai avem 20 de ore si nu aveam ce face .

-----------------------------------------------------------------------------

Da lumee. Deci asta e al doilea capitol , sper ca e mai reusit decat celalalt . Daca v-a placut , apasati ''steluta'' si exprima-ti parerea in commentariile de mai jos . Ce sa mai adaug, ce sa mai scot.

Aici este canalul lui Tyler Oakley <3 ____<3 ----------->https://www.youtube.com/user/tyleroakley

Aici este site-ul District Lines de unde poti si tu sa iti cumperi haine ----------->https://www.districtlines.com/youtube

Inca o data

va multumesc

ca imi cititi povestea

aveti o zi

minunata

yto2lk,

pa-pa

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 19, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Australian Youtuber//Youtubers Fan Fic//Where stories live. Discover now