7. Som Lucy ✓× 👇 🎸

123 4 0
                                    

Cítila som sa neskutočne zvláštne. Stretla som ho po niekoľkých rokoch a cítila som to, čo niekedy. Pozeral sa na mňa takým pohľadom, ako niekedy. Pozeral sa na mňa zamilovaným pohľadom. Ako je to možné? Spoznal ma?

,,Toto je Lucy Brooklyn. Nová vizážistka. Tak dúfam že tu ostane dlhšie, ako Amanda,," prehovoril Paul.

,,Tak moment. Amanda bola neschopná. Tu nejde o to že sme ju nemali radi. Tu ide o to že si neustále namyšľala to čo není. Chodila do mojej izby a najmä v noci,,"

,,Liam má pravdu. Nedokázala pochopiť že Liam o ňu nemá záujem. Ale sme šťastný že si našiel niekoho normálneho a zároveň aj príťažlivého,," poznamenal Harry, načo som sa musela zasmiať.

,,Harry! Čo som ti povedal?!,,"

,,Čo som povedal zlého? Povedal som že je príťažlivá. Čo je na tom? Povedal som čistú pravdu,,"

,,Tak Lucy. Toto sú ti chalani, o ktorých som ti rozprával. Zoznámim ťa s nimi. Ten čo ti povedal že si príťažlivá je Harry Styles. Ten blonďak je Niall Horan. Vedľa je Zayn Malik a Louis Tomlinson. No a posledný z nich je Liam Payne,,"

,,Mám taký pocit že Vám niečo horí v rúre,," povedala som a všimla som si že sa Liam na mňa neustále pozeral. Keď som mu to povedala, tak som ho vytrhla z myšlienok a rozbehol sa k rúre.

,,Preboha. Auu,,"

Nevedela som či som spravila správnu vec. Ale musela som mu ísť pomôcť. Išla som za ním a práve v tom momente sa naše pohľady stretli. Nedokázala som sa od jeho očí odtrhnúť. Pocítila som ako mi schmatol ruku a stiskol mi ju.

,,Mám neskutočný pocit, ako keby som ťa už niekde videl,," prehovoril a prstom mi prešiel po tvári.

,,Mali by sme to vybrať, Liam. Mám nápad. Vyberiem to a ty pôjdeš dať ruku pod studenú vodu. Nechcem počuť nič o tom že to není nič vážne,," bez toho aby som sa na Liama pozrela, som vytiahla z rúry pekáč a položila som to na kuchynskú linku. Nebolo to zhorené, vybrala som to práve v čas. Prešla som k Liamovi, ktorý mal ruku pod studenou vodou.

,,Ak ti ruka nespuchne, tak to není nič vážne. Ak nastane práve opak, budem ti musieť ruku obviazať a dať na ňu bandáž. Tá ruka bude musieť byť istý čas v kľude. To znamená nenamahať si ruku,,"

,,Odkiaľ to všetko vieš?,," opýtal sa ma a nadvihol obočie.

,,Študovala som 5 rokov na lekárskej fakulte. Tak už ma nepotrebuješ. Pôjdem do svojej izby. Ak by sa to zhoršilo, ako som ti to povedala tak kľudne príď za mnou,," povedala som síce s úsmevom ale vo vnútri som priam vrela. Nemôžem uveriť že som sa s ním rozprávala. Bola som pri ňom tak neskutočne blízko. Venovala som mu posledný úsmev a odišla som preč.

@EmilySmith: No čo sestrička? Ako to celé dopadlo?

@ÁmbarSmith: Ani nehovor 🤨🙉

@EmilySmith: Spoznal ťa však?

@ÁmbarSmith: Neustále sa na mňa pozeral Emily. Pozeral sa na mňa takým pohľadom, ako niekedy. Tým zamilovaným pohľadom. Boli sme pri sebe tak neskutočne blízko. Ja som si myslela že ho nemôžem milovať ešte viac ale mýlila som sa.

@EmilySmith: Myslíš že ťa spoznal?

@ÁmbarSmith: Nemyslím si. Ale boli sme pri sebe tak blízko Emily. Tak blízko 💁

@EmilySmith: A jedného dňa sa stane že sa pobozkate. A Harry čo?

@ÁmbarSmith: Nepoznám ho. Ale zatiaľ mi príde v pohode? Čo keby si prišla za ním? A možno sa uvidíme 😝😂🤟

@EmilySmith: Jasne. A čo mu poviem?

@ÁmbarSmith: Ty si niečo vymysliš 😂 Si perfektná v improvizácií

@EmilySmith: Haha 😝🤟 Si vtipná. Vieš čo? Keď ty povieš Liamovi kto si. Ja poviem Harrymu, čo k nemu cítim ale poviem mu to až vtedy, keď ty povieš Liamovi kto si!

@ÁmbarSmith: Čo?

@EmilySmith: Počula si 😝😂

@ÁmbarSmith: Tak to si budeš musieť na to počkať! Ja mu to tak skoro nepoviem 🙉😂

@EmilySmith: Máš pravdu. A vieš prečo? Lebo on to zistí sám 😂😂

@ÁmbarSmith: Haha. To bolo teda vtipné. Keby si ho videla. Až teraz som si uvedomila že ho milujem ešte viac

Chcela som pokračovať v konverzácii s Emily. Ale vyrušilo ma klopanie na dvere. Kto to len môže byť?

,,Ďalej,,"

V dverách stál samotný Liam Payne. V sekunde som vystrelila z postele a pozrela som sa na Liama. Prečo za mnou prišiel? On niečo tuší?

,,Liam. Stalo sa niečo? Ako je na tom ruka? Boli ťa?,," opýtala som sa ho a prešla som k nemu.

,,Lucy. Rozhodol som sa prísť k tebe, lebo sa mi zdá že to mám modré a dosť to bolí. Pozrieš sa mi na to?,,"

,,Jasne. Vieš čo? Kľudne si sadni. Pôjdem po obväz a mastičku a hneď prídem,,"

Hneď na to som odišla do kúpeľne, kde som mala obväzy a iné pomôcky. Keď som k nemu prišla, tak sedel na posteli a prezeral si moju izbu. Sadla som si k nemu a jeho ruku som položila na moje stehno. Všimla som si že jeho ruka je trochu modrá. Ale čo som cítila bolo to že mi druhou ruku prešiel po stehne. Zahryzla som si do pery a pozrela som sa na Liama.

,,No máš to trochu modré. Dám ti na to tú masť a obviažem ti to. Malo by sa to zlepšiť. Aspoň v to dúfam,," povedala som a na ruku som mu naniesla mastičku. Hneď na to som mu dala obväz. Mala som pocit že sa o chvíľu rozplyniem. Prechádzal mi po stehne. Dokázal vo mne rozprúdiť vášeň a to za každých okolností.

,,Tak. Malo by to byť v poriadku. Ako som ti povedala, nemahaj sa. To znamená žiadne varenie, áno?,," povedala som a nadvihla som obočie. Vedela som že s tým nebude súhlasiť. Spravil na mňa tie svoje nádherné oči. Myslel si že ma tým obmäkčí.

,,Ale no tak Lucy. To naozaj s tebou nerobí nič môj neodolateľný pohľad? Kto potom bude variť?,," opýtal sa ma a znovu na mňa spravil svoj neodolateľný pohľad. Pohľad z ktorého som bola namäkko. Pregĺgla som a pozrela som sa na Liama.

,,Liam. Tú ruku si nesmieš namáhať. Čo na tom nechápeš? Ja som si to nevymyslela. Chceš mi povedať že ostatný chalani vôbec nevedia variť?,,"

,,No vedia. Ale keď chceš jesť zhorené jedlo, tak prosím,,"

,,Mám nápad. Budem variť ja. Ubezpečujem ťa že viem variť. Tak čo, súhlasíš?,,"

,,Súhlasím, ale iba pod jednou podmienkou,," O čo mu ide? Čo plánuje?

,,A to je?,,"

Neodpovedal mi na to. Priblížil sa ku mne a dotkol sa mojej ruky. Jeho tvár sa priblížila k mojej tvári. Dotkla som sa jeho tváre a on privrel očné viečka. Nerozumela som tomu.
Takto reagoval na každý môj dotyk. Ako keby cítil že som to JA. V jednom momente ma chytil za pás a dotýkali sme sa nosami.

Ešte chvíľu a nevydržím to!
Ešte chvíľu a pobozkám ho!
Ešte chvíľu a vrhnem sa na neho!
Liam. Prosím. Toto mi nerob!

Endless Love ✓× L. PayneWhere stories live. Discover now