14. Ako to mohla urobiť? 🤟❤️

136 4 0
                                    

🤟🙏

,,Chceš mi tým povedať že.. Chris, ale to není možné. Čo to tu hovoríš?,,"

,,Pred tou zákernou nehodou, tvoj otec túto firmu prepísal na teba. Všetko čo mal, tak buď prepísal na teba alebo na Emily. On sa chcel s tvojou matkou rozviesť. Ich vzťah nefungoval. Nemiloval ju a zrazu z ničoho nič sa mu stala tá nehoda. Myslím si že niečo tušil,," povedal a ja som v tú chvíľu mala pocit že stojí za tým moja mama. Bola to neskutočne kruté ale čo, ak je to predsa len pravda?

,,Čo musíme urobiť aby sme zachránili firmu, Chris?,," opýtala som sa ho a sadla som si na stoličku.

,,To najdôležitejšie zo všetkého je tvoj podpis. Má oveľa väčšiu hodnotu, ako Vanessa. Dlh je vo výške 1,5 milióna $. Dokážeš to splatiť?,,"

,,To ako dokázala? Veď to je neskutočne veľká suma, Chris. Dokážem to splatiť. Peniaze mi z účtu stiahnú. Ešte dnes dám trvalý príkaz no a my povedz, kde to mám podpísať. Ja verím tvojím schopnosťiam. Viem že dokážeš firmu zachrániť,,"

,,Objednala nepotrebné veci. Nie pre firmu, ako to tvrdí ona. Pre seba to kupovala. Ďalej z firmy si prehodila peniaze na svoj účet. Ale mi jej to nemôžme dokázať,,"

,,Mne sa snáď sníva. Nemôžem urobiť že toto mi urobila. Čo môžme urobiť aby sa nedotkla firemných peňazí?,," opýtala som sa ho. Mala som neskutočný pocit v srdci. Cítila som taký prázdny pocit.

,,Keď prídu tie peniaze, celú firmu prepíšeme na teba. Vzhľadom na to že máš omnoho viac akcií ako Vanessa. Tým pádom budeš jedinou majiteľkou tejto firmy,,"

,,Nie.. Takto to nechcem, Chris. Polovicu firmy prepíš na Emily.. Ona má vyštudovanú školu a som si viac než istá že ona má na to aj mnohé predpoklady,,"

,,Dobre. Urobím tak, ako povieš. Ale si si tým istá že to bude vyčítať Emily však?,,"

,,O to sa nemusíš báť. Ešte dnes sa dozvie že za tým všetkým stojím ja. Prišiel čas, aby sme odhalili všetky nezhody a tajomstvá. Nezhody ktoré ubližovali našej rodine,,"

~×

K chalanom som prišla neskoro, v noci. Každý už spal. Nikto nebol v obývačke. Odišla som za Liamom do jeho izby. Otvorila som kľučku na dverách a vstúpila som do jeho izby. Keď som ho zbadala, musela som sa usmiať. Spal a bol neskutočne rozkošný. Neľutujem, to čo som urobila. Keby som to neurobila, tak som si viac než istá že by som vedľa neho nebola. Stratila by som ho a to navždy.

,,Nad čím toľko premýšľaš že tam tak stojíš a nehneš sa z toho miesta,," opýtal sa ma Liam a posadil sa na posteľ. Prešla som k Liamovi a pozrela som do jeho očí.

,,Rozmýšľam nad tebou. Aké mám šťastie že ťa mám,,"

,,Neopustil by som ťa, za nič na svete Am. Si moje všetko. Ako to dopadlo s firmou?,,"

,,Liam. Stalo sa niečo príšerné. Zistila som že moja vlastná matka, si presunula peniaze na svoj účet. Bolo to niekoľko miliónov, chápeš?

,,Počkaj. Čo? Niekoľko miliónov? A čo chceš, urobiť?,,"

,,Stalo sa niečo príšerné. Nečakala som to a do dnešného dňa sa nemôžem spamätať. Ja mám pocit že chce dostať firmu na dno,,"

,,Hej. Zlatko.. Upokoj sa, dobre? Čo sa stalo? Už mi to povieš?,," prehovoril a vtiahol si ma do náruče.

,,Urobila niekoľko prevodov. Najhoršie je že z firmy presunula niekoľko miliónov len na svoj účet. Stačí ti?,,"

,,To je ako možné? Ako to mohla urobiť? Veď.. Tá firma je tvojho otca, no nie?,,"

,,Nerozumiem tomu. Cítim sa hrozne. Musela som firmu zachrániť. Aspoň že mám teba,," zašepkala som a pritúlila som k nemu.

,,Nechcem aby si sa takto trápila. Nechcem, aby si sa s ňou stretla. Ubližuje ti to,," šepol a vzal moju hlavu a zahľadel sa mi do očí.

,,Ja som v poriadku, len ma to strašné bolí. Ja s ňou viac krát nestretnem ale túžim jej veľmi povedať, čo cítim. Chcem jej povedať ako mi neskutočne ublížila,,"

,,Si si tým istá?,,"

,,Áno, Liam. Som si tým istá. Nemôže mi viac už ublížiť. Sľubujem že už nás nikto nerozdelí. Som rozhodnutá byť s tebou,,"

,,Povedal som ti že ťa zbožňujem?,,"

,,Áno, Liam. A vieš čo poviem, ja tebe? Ja teba milujem. Neskutočne ťa milujem,,"

Dnes už viem že som urobila správnu vec.
Už viem že som nemohla urobiť lepšiu vec.
Milujem ho a som rozhodnutá byť s ním a to až do poslednej chvíle, môjho života 🙏🎸

Endless Love ✓× L. PayneWhere stories live. Discover now