5. Strýko Paul ✓× 👇 🎸

131 4 0
                                    

Máme tu ďalšiu časť ❤️🤟 Prajem Vám príjemné čítanie 🤟🎸

Zobrala som do ruky mobil, ktorý som od Emily dostala a vytočila som Paulove číslo. Dúfala som že mi pomôže. On bol jedinou mojou nádejou. Hneď ako to zdvihol, som prehovorila.

,,Strýko? To som Ja. Ámbar Smith,,"

,, Ámbar? Ty niesi mŕtva? Pred niekoľkými dňami si mala pohreb,,"

,,Je to dlhý príbeh, strýko. Všetko ti poviem ale potrebujem sa s tebou stretnúť. Vedel by si prísť do môjho bytu?,,"

,,Áno. Ale vážne si to ty Ámbar?,,"

,,Áno strýko, som to ja. Nikomu nehovor že som živá. Všetko by sa skomplikovalo a to nemôžem dopustiť. Adresa je Oxford Street 23/2,,"

,,Mám ešte nejakú prácu ale prídem dnes za tebou,,"

,,Dobre. Budem ťa čakať,," povedala som a hneď na to som zložila.

Od otcovej smrti, bol pre mňa Paul ako môj druhý otec. Za každých okolností som sa na neho mohla spoľahnúť. A práve toto, bola ta chvíľa. Potrebovala som zistiť či ma Liam stále miluje.

~× 🎸

Započula som zvonček. Usmiala som sa a otvorila som dvere. Bol to Paul. Presne ako som si myslela. Hneď ako ma zbadal tak sa usmial a pritiskol si ma k sebe.

,,Ámbar,," zašepkal potichu a pocítila som, ako mi prešiel po vlasoch. Usmiala som sa a odtiahla som sa.

,,Poď si sadnúť strýko, do obývačky. Tam ti všetko poviem,," zašepkala som potichu a namierila som si to obývačky a sadla som si na gauč. O chvíľu si sadol vedľa mňa Paul a chytil mi ruku.

,,Ako je možné že žiješ? Ako je to možné?,,"

,,Mama chcela mať zo mňa lekárku. Chcela aby som sa vydala za muža, ktorého som v žiadnom prípade nemilovala. Mala som sa vydávať dnes ale nemohla som to urobiť. Ja si uvedomujem že som veľa ľuďom ublížila ale nemala som na výber, strýko. Ja som sa zamilovala do niekoho iného. Tou osobou je Liam. Milovali sme sa. Plánovali sme si aj budúcnosť. Ale všetko zničila moja mama. Nedopustila aby som chodila s Liamom,," šepla som a zobrala som do rúk náhrdelník ktorý je znak našej lásky.

,,Počkaj. Liam? Ten Liam? Že mi to nedošlo. Bol na pohrebe. Urobila si to kvôli nemu?,,"

,,Áno, strýko. Nedokázala som žiť s niekým, koho nemilujem. Liam bol mojou jedinou a zároveň najväčšou láskou. Viem že keby tu bol môj otec, tak by nič z toho nedovolil. On by chcel, aby som bola šťastná. Ale mama? Nikdy jej nezáležalo na mne, strýko. Vraj ani jednu jedinú slzu, nevyronila. Nemôžem sa ho len tak vzdať, strýko,," zašepkala som a utrela som si slzy.

,,Môžem ťa ubezpečiť že ťa miluje. Neustále hovoril o nejakej Ámbar. Nenapadlo ma že tá Ámbar si práve ty,," povedal, načo som sa musela pousmiať.

,,Potrebovala som sa vyhnúť sobášu. Tak mi Emily povedala plán. Povedala som mame, to čo som cítila. Povedala som jej to, ako mi veľmi ublížila. Odišla som. Vzhľadom na to že som pracovala ako lekárka tak to nebol absolútne žiadny problém. Deň pred tým v nemocnici umrela žena, ktorá mala na 90% popáleniny celého tela. Nemala pribuzných a nedalo sa jej už pomôcť. To telo sme dali do auta. Prišla som k útesu a v tú správnu chvíľu som vyskočila z auta. Tým pádom v ten deň zomrela Ámbar Smithová,,"

,,Čo chceš ďalej robiť?,,"

,,Preto som ti povedala pravdu. Potrebujem zistiť či ma Liam stále miluje. Chcem byť pri ňom blízko. Nenašla by sa nejaká práca pre mňa?,,"

,,Počkaj. Ako to chceš urobiť? Predsa. Liam ťa spozná,,"

,,Som perfektná v maskovaní. Zmením sa. Tvár si zmením pomocou silikonovej masky a na vlasy si dám parochňu. Tak čo? Nájde sa niečo?,,"

,,Niečo by som možno mal. Odchádza nám vizážistka. Tá osoba bude chodiť s nami na koncerty a na rozhovory. Berieš to?,,"

,,Áno. Jasne že áno,,"

,,Začínaš zajtra o 08:00. S chalanmi ťa zoznámim. Budeš bývať v ich dome, aby ťa mali k dispozícii. Kedy mu chceš povedať že žiješ?,,"

,,Keď budem vedieť že ma miluje. Poviem mu pravdu ale potrebujem vedieť či ku mne niečo cíti,," zašepkala som slabým hlasom a pozrela som sa na Paula.

,,Prídem tam ráno, ako Lucy Brooklyn,,"

Od dnešného dňa začína nová etapa. Od dnešného momentu, už není žiadna mama. Mojím cieľom je zistiť to či ma Liam miluje.

Endless Love ✓× L. PayneWhere stories live. Discover now