(Mikä mussa on vikana?!)

855 36 43
                                    

(🔞Mun masentavat jutut on back🔞)
————————————————————————
Taen nk
"Voi kook"-sanon suudellen jungkookkia uudelleen. Poika oli järkyttävän kuuma. Siirrän kättäni jungkookin polvelle, ja polvesta vyölle. Yrittäessäni avata hänen housujaan tämä irtaantuu minusta heti. Huokaisen syvään ja siirrän katseeni maahan. Jungkookin reaktio sai minut jotenkin huonolle tuulelle. "Tae.. tää ei oo hyvä idea..."-jungkook sanoo häpeävästi. "Miks?!mikä mussa on vikana!"-sanoin itku kurkussa. Painan pään polviini. Jungkook kävelee luokseni ja kumartuu tasolleni. Nyyhkytin polviani vasten. Tiedän olen säälittävä kun itken tämmöisestä. "Tiiäks jos tää olis musta kiinni nii me oltais jo tuolla makkarin puolella"- tämä naurahtaa. "No miks tää ei olis susta kiinni?"-kysyn nostaen pääni polvista. "Ah älä itke"-kook sanoo ja pyyhkäisee kyyneleeni peukalollaan. " sä et tiiäkkään kuin paljon haluun sua"-jungkook sanoo nostaen kulmaansa. Tunnen kuinka hento puna nousee poskilleni. "Mä haluasin olla sun kanssas mutta mä tein sopimuksen."-jungkook sanoo ja siirtää katseensa silmiini. "Sopimuksen?"-kysyn nostaen kulmaani. "Sun suojelemiseks"-poika sanoo ja painaa katseensa takaisin maahan. "Mun on niin vaikee mitää näppejäni erossa susta, varsinkin sillon ku itket tai sua sattuu"- tämä sanoo katsoen edelleen maata. Otan pojan leuasta kiinni ja käännän tämän katseen. "Tiiäks mua ei kiinnosta"-sanon vakavissani. "Sua ei ehkä mutta mua kiinnostaa"-jungkook sanoo huokaisten. "Oot mulle tärkein"-tämä sanoo ottaen kädestäni kiinni. Painan pojan haliin. Kurkkuuni sattuu joten yskäisen hieman. Pieni määrä verta valuu kurkustani. Tunnen vatsassani vihlovaa kipua. "Ah vittuhh"-karjaisen pidellen kättä vatsallani. "Saatanah"- tuhahdan ärsyyntyneenä. "Onks kaikki hyvin?"-jungkook kysyy hätääntyneenä. Puren vain huultani. "Mhm..."-vastaan ja laitan silmät kiinni. Kaikki ei tosiaan ollut hyvin. Vatsaani sattui niin vitusti että olisin voinut kuolla. "Kookh?"-kysyn ääni väristen. "Mm"-tämä vastaa nostaen kulmaansa. "Onks sul jotain Buranaa tai jotain"-kysyn raottaen silmiäni. "On? Sattuuko sua nii paljon"-jungkook kysyy ihmeissään. Päädyin vain nyökkäämään. Jungkook lähti huoneesta ja palasi purkin ja vesilasin kanssa. Otin paskan makuisen pillerin suuhuni ja nielaisin sen. Meni hetki kunnes nukahdin kookin syliin.

Jungkookin nk
Katsoin sylissäni nukkuvaa poikaa. Sulonen ku mikä. Vittu! Mitä teen.... riskeeraanko taen olemalla hänen kanssaan vai välttelenkö häntä. Silitin pojan täydellisiä kasvoja. Minun takia hänet oltiin alun perin raiskattu. Miten kukaan ihminen voi olla niin täydellinen. Yhtäkkiä ovi kävi. "Jeon jungkook mitä luulet tekeväsi?"-sanoo selvästi isäni ärsyyntyneenä. "Ootko sokea"-vastaan ja pyöräytän silmiäni. "Mitä annoit sille?"-isäni kysyy hämmentyneenä. "Buranaa"-vastaan syvään huokaisten. "MIKSI VITUSSA?! Ideana oli saada se puhumaan!"-isäni karjuu vihaisena. "Ei vaan ideana on päästää se pois"-sanon ja nousen seisomaan. Tunnen isäni ottavan kauluksestani kiinni. "Vitun penikka!"-tämä huutaa. Katson isääni vain huvittuneena. "Tässä talossa ei homoja siedetä"-isä sanoo nostaen kätensä lyödäkseen. Tartun kumminkin kädestä nopeasti kiinni. "Painu ulos"-isäni huutaa näyttäen kädellä ovea. Olen kävelemässä taen luo kunnes kuulen aseen latauksen. "Jos kosket siihen kuolet"-isäni sanoo tunteettomana. Tiesin ettei hän Leiki ampumisella. Joten kävelin ulos paiskaten oven kiinni. HELVETTI! Juoksin suoraa päätä kotiin ja juoma kaapille. Otettuani 70 prosenttista viinaa päässäni alkoi pyöriä.

Skip 2h

Olin juonut pääni ihan sekaisin. Kerrankin oloni oli hyvä ja tuntui siltä että kaikki huolet ovat hävinneet. En enää ajatellut mitään selvästi. Vittu halusin vaan heittää taen sängylle ja nussia siitä ilmat pihalle.! Ajatuskin sai teltan nousemaan pystyyn. Kyllä mä haen sen sieltä hinnalla millä hyvänsä ja tuon tänne. Olin aivan paskassa kunnossa. Hyvä että pystyin seisomaan kaatumatta. Sain vain paskoja ideota taen pelastamiseen mutta enhän minä tajunnut niiden tietenkin epäonnistuvan. Olin kännissä aina ihan pihalla kaikesta mitä tapahtuu ja nauran kaikelle. Sana pimppa oli mielestäni niin hauska että olisin voinut kuolla pystyyn. Nousin tuolilta ja haahuilin tieni keittiöön. Otin kaapista uuden viina pullon. Nyt vedetään Pohjanmaan kautta. Heitän takin niskaani ja lähdin ulos.

Klo 21.00

Kävelin ympäri katuja. Sain paljon halveksivia katseita, mutta en välittänyt. Käveltyäni tyhjän kujan taakse lyyhistyn maahan. Siinä oli sitten loistava hetki saada henkinen romahdus...

Ei kiinnostanut yhtään kuka sieltä tulisi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ei kiinnostanut yhtään kuka sieltä tulisi. Mitä vittua mulle on tapahtunut! Tae on särkenyt mun suojamuurit. Poika oli unelma ja painajainen samaan aikaan. Miksi yhtäkkiä olin luopunut playboy persoonasta ja vaihtanut luonnetta. En halunnut muuttua. Pelkäsin särkyväni. Tunsin hirveää syyllisyyttä. Kaikki tunteiden purkaus oli sitten päättänyt tulla samaan aikaan. Itkin, huusin itselleni pääni sisällä. Hirveä paniikki iski. Katselin ympärilleni ja huomasin lasin paloja. Otin yhden ja viilsin rannetta auki. Hetken helpottunut tunne valtasi minut. Hallitsin itse kerrankin tilannetta. Neljä kaunista punaisen väristä viivaa oli ilmestynyt iholleni. Heitän terän vapisevilla käsilläni. Painan pääni polviin. JUMALAUTA jk! Huusin itselleni. Sä pääsit tän osan yli jo ei enää!! Painan kädelläni naamaani. Tunnen kuinka ranteeni valuvat verta vaatteilleni. Kaikki ajatukset pyörivät päässäni. Vitun homo. Taen tilanne on mun syytä. Ei isällekkään varmaan ollut enään asiaa ellen haluaisi olla kuolleena arkussa.

Näen sivusilmällä varjon vieressäni. Nostan katseeni. Edessäni seisoo joukko suunnilleen saman ikäisiä nuoria. Tiesin mitä tapahtuisi. Yksi heistä nostaa minut ylös ja tunnen kuinka tämän nyrkki on naamassani. Hänen jatkaessaan hakkaamistani, hymyilen. Hymyilin kivulle. Pojan lopetettua valun seinää pitkin maahan. Heidän yrittäessä ottaa tavaroitani... kuulen tuttuja ääniä. "HELVETIN ÄPÄRÄT IRTI!"-kuuluu kova huuto. "vittu mennäää!"-pojat huutavat ja lähtevät karkuun. "KOOK!"-sanoo selvä jiminin ääni. Makaan vain maassa. "Ei helvetti!"-tämä tuhahtaa ja nostaa minut istuma asentoon. Pojan perässä
käveli ihana näky silmilleni, hoseok nimittäin.
"Miks vitussa näytät tältä!"-jimin kysyy järkyttyneenä. "Me kaikki tiedetään että pystyisit paskoo noi sekunnissa"-hoseok lisää ja kurtistaa nenäänsä. "Hyi saatana paljon oot äijä juonu"-tämä naurahtaa. "Haiset ihan vitun hirveeltä"-poika lisää ja katsoo minua huvittuneena. "No sehän selittää"-jimin virnistää. "SUN KÄDET!"-jimin huudahtaa ja tuijottaa ranteitani. "Mitä vittua!"-hoseok parahtaa ja tuijottaa minua järkyttyneenä. "Nohh oli vähän paska tilanne"-sanon nauraen. Pojat katsovat minua ihmeissään.

"Jk sul ei oo kaikki hyvin anna me autetaan"-jimin sanoo nousten ylös. "En minä apuaahhdd tarvitse"-selitän nousten vaivaisesti ylös. "Kyllä helvetissä tarviit!"-pojat kiljuvat suunnilleen yhteen ääneen. "Ahaaa"-vastaan, melkeen kaatuen omiin kengän nauhoihini.

Pojat ottavat käsistäni kiinni varoen ranteitani. Ja lähtevät kuljettamaan minua kotiin.

(Jungkookilla)

"Onneks omistan vara avaimet"-jimin naurahtaa kiusaantuneesti. Avattuaan oveni he veivät minut heti sohvalle. Hoseok yrittää puhdistaa haavojani mutta estän tätä. "ÄLÄHH MMÄ ANSAITSEN KAIKEN PPASKAN"-sanon änkyttäen. "Vittu pää kiinni"-poika sanoo ja ottaa vahvan otteen kädestäni. "Halusit tai et mä puhdistan!"-tämä karjaisee vihaisena. Annan pojan tehdä mitä haluaa välillä irvistäen kivulle.

Hoseokin puhdistettua viiltoni he vievät minut sängylle. "Sä kerrot aamulla että mitä vittua tää kaikki on!"-jimin sanoo vihaisesti sulkien huoneeni oven. Nukahdin välittömästi.
————————————————————————
Tää on paska! Sori et kesti tehä😭
Words: 1047

Taekook on topWhere stories live. Discover now