(Onks kaikki ihan ok?)

820 46 11
                                    

Taen nk
"MITÄ HELVETTIÄ?!?"-kuului ovelta. Voi helvetin helvetti. Irrotin huuleni jungkookin omista ja varovasti käännyn katsomaan oven suuntaan.

Yoongi seisoi ovella aivan järkyttyneen näköisenä. "Mitä vittua mä just näin"-yoongi sanoo närkästyneenä. "No etkö oo ennen nähny panemista?-jungkook naurahtaa ja kääntyy minuun päin.

"Joo no mä otan taen tästä mukaan nii näkyillään"-yoongi sanoo viittoen minua ovelle. Lähden kävelemään ovelle yrittäen peittää itseäni.

Vahva käsi kumminkin tarttuu minua ranteesta. "Näkyillää tiikeri"-jungkook virnistää. Katson poikaa vain kysyvästi ja lähden laittamaan vaatteita päälle.

Olin häpeissäni. Miten ja miksi?? Oliko yoongin pakko tulla juuri silloin. Puettua päälleni lähden pukuhuoneesta käytävälle.

Kävelen naama punaisena yoongin eteen. Luulin tämän olevan enemmänkin huvittunut tilanteesta mutta hän vaikutti erittäin vihaiselta. "Tae miksi?!"-yoongi puoliksi huutaa. "Hhäh"-sanon hieman säikähtäneellä äänellä.

"Mä käskin sun pysyä kaukana tosta ja sen jengistä!!"-yoongi sanoo niin vihainen katse silmissään, etten ole koskaan nähny häntä niin vihaisena. "Mmä tiedän mmut.."-olin selittämässä mutta poika keskeytti.

"Helvetti tae etkö ymmärrä! Jos kerran panet tota jätkää, siitä saa tietää koko vitun koulu ja sut nimitetään jungkookin huoraks! Niinku puolet tän koulun muijista!!"-yoongi huutaaa.

En pystynyt enäää pidättelemään itkua. Tunsin kuinka kyyneleet valuivat poskiani. Hiljaisesti laitoin kumminkin vain silmäni kiinni.

"Haluatko olla huora?!"-yoongi sanoo vittuilevasti. Purskahdan loputtomaan itkuun ja lyyhistyn maahan pojan eteen.

Pojan tappava katse muuttuu millisekunnissa erittäin anteeksi pyytäväksi. "Tae anna anteeks...en tarkottanu sitä noin"-yoongi sanoo ääni säröillen.

Hän kumartuu tasolleni maahan ja painaa minut haliin. "Haluatko itse selittää?"-poika sanoo yrittäen hymyillä. Nyökkään pienesti, yrittäen samalla etsiä sanoja millä kuvailisin tilannetta.

Selitettyäni tilanteeni yoongille, tämän naamalle tulee katuva ilme. "Anteeks tae en tarkottanu olla sulle noin ilkeä.."-yoongi sanoo hieman hymyillen.

"En aikonut missään vaiheessa suostua menemään eteenpäin."-tokaisen suustani yhtään miettimättä. "Ootko sä siis homo?"-yoongi kysyy harkiten. "Olen ja ylpeä."-sanon vittuilevalla äänellä.

Mistä minä tiedän vaikka nukkuisin kadulla tämän jälkeen. Yoongi kumminkin vain hymyilee. "Sama täällä."-poika saa suustaan.

Jään tuijottamaan yoongia silmäni yhtä isoina kuin lautaset. "Tae en käskeny sua pois jungkookin luota siksi että olisin jotenkin homoja vastaan.

Vaan siksi että siitä jätkästä ei IKINÄ seuraa mitään hyvää."-yoongi sanoo oikein painottaen sanaa IKINÄ. Yoongi pyyhkii kyyneleeni hihaansa ja nostaa minut ylös. "Lähdetään kotiin"-hän sanoo hymyillen. Johon vain hymyilen.

Skip matka himppeliin

Yoongin nk
Olin edelleen aivan shokissa. Miksi jungkookin piti ottaa silmätikukseen juuri tae?! Tae on muutenkin ujo ja viaton. Olin myös varma että poika olisi neitsyt.

Ajatus jo jungkookista viemässä sitä oksetti minua. Miten saan jungkookin lopettamaan..."huhuuuu"-kuuluu vierestäni. Säpsähdän takaisin elävien kirjoihin. "Mm"-mumisen vastauseksi.

"Vastaa kysymykseen!"-tae huudahtaa. "Häh mihin"-vastaan oikeasti hämmentyneenä. "Miksi olit pukuhuoneilla?"-tae toistaa nostaen kulmaansa.

VITTU VITTU kävi vain mielessäni kun yritin keksiä hyvää selitystä. Olin alunperin mennyt tapaamaan erästä jiminiä.

Taekook on topWhere stories live. Discover now