(Päästä mut pois!)

875 41 38
                                    

🔞tää luku sisältäää k18 matskuu🔞aika pahaa sellasta en suosittele lukee jos oot herkkä teki mullekkin pahaa kirjoittaa🔞
————————————————————————

Taen nk
paiskasin oven kiinni. Vitun jungkook oliko se tosissaan! Eka se käyttäytyi söpösti ja sitten onnistuin saamaan taas turpaani.

HIENOA. En vitussa olisi menossa kotiin. En tarvinnut yoongin kyselyjä missä olin. Olin viimeiset kaksi tuntia vaieltanut ulkona päätin käydä myös leffassa.

Skip 3h klo 20.00

Leffan loputtua päätin käydä vielä puistossa. Ihmettelin miksi yoongi ei ollut soittanut kertaakaan. Yritän etsiä puhelintani mutta muistan jättäneeni sen jungkookin sohvalle.

Vittu helvetti. En ole menossa hakemaan sitä. Haluasin vain itkeä. Pojan sanat satuttivat paljon. En ole edes huora. Se oli liian kohtelias nimi jungkookin mielestä.

Vittu mikä kusipää. Kävellessäni puistossa kaksi poikaa tulevat vastaan. Laitan hupun päähäni ja menen ohi. Tunnen poikien katseet takanani ja kiihdytän vaihtia.

Pian kuulen askelia takanani. Ei mennyt kauaa kun he saavuttivat minut. Toinen poika ottaa olkapäästäni kiinni. "Kukas sä oot komistus"-kysyy poika mustassa nahkatakissa.

"Taehyung"-vastaan ja katson maahan. "Jaa no mä olen Felix ja toi toinen san"-poika sanoo virnistellen. "Ok"-sanon ja lähden kävelemään pois.

Felix ottaa minua kurkusta kiinni. "Mihis vittuun olet menossa"-Felix naurahtaa. "Pois"-vastaan. "Sä pidät eka meidän kanssa vähän hauskaa"-san sanoo hymyillen.

Pelko valtasi kehoni mutta yritin olla näyttämättä sitä. Pojat vetivät minut aution kulman taakse. San otti hupparinsa pois jonka alta paljastuivat tämän vatsalihakset. "mmitä sä teet?!"-sanoin änkyttäen.

"Pidetään huolta ettet kävele huomenna"-san virnistää. Nämä sanat saivat kylmät väreet menemään koko kehoni läpi. "Ei älkää"-sanoin ja tunsin kyyneleiden valuvan poskiani pitkin.

Pojat vain nauroivat. Felix työnsi minut seinään kun san avasi housujani. "Pliis eieieiei"-itken ja huudan. Felix työntää moran kurkkuuni kiinni. "Jos huudat kuolet"-tämä sanoo hymyillen.

Nielaisen syvään. Sanin avattua housuni hänen kätensä käy asiallani. Tahtomattani päästän hiljaisia ääniä. Ei mennyt kauaa kun olin jo ihan kovana. Hetken päästä san ottaa asiani suuhunsa. "Eiei älähhhh"-vaikerran.

Päästän suustani vahingossa kova äänisen voihkaisun. "Ahh"-vain lipsuu huulistani. Hetken päästä laukesin pojan suuhun. "Noni sitte perse paljaaks"-Felix nauraa. "MITÄH"-sanon itkien.

"Pliis ei en halua"-itken. "Ei kiinnosta"-san naurahtaa. Yritin rimpuilla heidän otteistaan mutta turhaan. Seuraavaksi olinkin jo kyykyssä maassa. Tunnen kuinka san työntää itseänsä sisääni yhtään varoittamatta tai antaakseen minun tottua kipuun.

Itkuni vain kovenee kipu oli aivan hirveä. "Pliis lopeta!"-kirkaisin, jolloin Felix lyö minua nyrkillä naamaan. Tunnen kuinka san laukeaa sisääni ja minä sekuntien päästä vatsalleni.

"Kiitos huoraseni"-tämä sanoo ja lähtee pois ystävänsä kanssa. Vedin housut jalkaani ja työnnän pääni polviin. Tärisen ja Itkin pelosta. En päässyt edes nousemaan. Kroppani oli järkyttävän kivun vallassa.

Ottaen seinästä tukea saan nostettua itseni seisomaan. Hiljalleen rupean kävelemään kohti tuntemattomia maisemia. En halunnut kotiin halusin vain itkeä ja mädäntyä yksin.

En enää tunnistanut itseäni ajatus tapahtuneesta oksensi minua. Minä oksetin itseäni. "Tae!!"-kuuluu takaani. Katsomatta taakseni ampaisen juoksuun.

Jungkookin nk
Astellessani ulos talostani saan yllättävän puhelun. Nimittäin sanilta.... miksi se penikka soittaa minulle... päätän kumminki vastata.

Jk:asias?
San:joo no nyt olis semmonen juttu et nähääks illal jossain.
Jk:miksi vitussa?
San:näät sitten
Jk:jaahas ok
Sammutin puhelun ja huokaisen syvään.

Kävellessäni yoongille päin huomaan taen puhelimeen tulevan useita viestejä. Taella ei ollut pääsykoodia joten pääsin helposti sisään. Selailin mielenkiinnosta tämän kuvia ja keskusteluja.

Silmääni iskeentyy erityisesti yksi niistä. Tae oli riidellyt äitinsä kanssa. Lyhyesti:taen äiti oli sanonut ettei pojalle homouden takia ole mitään asiaa tulla kotiin.

Kauheaa..... huomaan pian olevani yoongin pihalla ja pimpotan oveen. Yoongi avaa yllättyneen näköisenä. "Jungkook?"-tämä sanoo kysyvä katse silmillään.

"Joo moi, tae unohti sen puhelimen meille"-sanon ojentaen puhelinta. "Miks se teillä oli?!"-yoongi kysyy kummastuneena. "No siis se pyörty koulussa nii vein sen sinne lepää"-sanon hieman miettien.

En halunnut kertoa hakanneeni häntä. "Voinko puhua sille?"-kysyn yoongilta joka näyttää vähän hätääntyneeltä. "Ei tae ole täällä"-tämä sanoo huolissaan. "Aijaa luulin et se lähti joskus pari tuntia sitten tulemaan?"-sanon hämmästyneenä.

"Ilmoitan kun tae tulee"-yoongi sanoo hieman hymyillen. Nyökkään hänelle vastaukseksi. Olipa outoa miksei hän ollut vielä kotona. En voinut itselleni mitään ja päätän mennä etsimään hänet.

Skip 3h

Olin etsinyt taea jo kolme tuntia! Missä perseessä hän on? Minun pitäisi vielä nähdä san myöhemmin. Yhtäkkiä näen mustaan huppariin pukeutuneen pojan. Tunnistan hänet taeksi. "Tae!"-huudan.

Poika lähtee kamalaa vauhtia karkuun. Mitä helvettiä? Lähden juoksemaan tämän perään. Saavutan hänet hetken päästä. Otan kovan otteen tämän ranteesta. "Tae mihin oikeen meet?"-kysyn ihmeissäni.

Pojan vastaus kumminkin on järkyttävä. "Mitä vittua se sulle kuuluu!päästä mut pois en halua koskea tai nähdä sua enäää ikinä!!kaikki on pilalla sun takia! MÄ VIHAAN SUA JEON JUNGKOOK!!!-tae huutaa itkien.

Katson pojan hakattua naamaa ja avonaista vetoketjua. "Mitä kävi?"-sanon varovasti. "MÄHÄN SANOIN EI KUULU SULLE JUNGKOOK PAINU VITTUUN!!!!"-tae itkee riuhtoen kättään pois otteestani.

"Taeh"-sanon nostaen kulmaani. "Jungkook lopeta päästä irti!"-poika sanoo vihaisesti. Hän rysähtää jalkojeni juureen itkien. Kumarrun heti hänen tasoonsa yrittäen lohduttaa. "Tae ei sulla oo hätää"-sanon yrittäen halata tätä mutta tae tuuppaa minut pois.

"Älä koske"-hän sanoo ärtyneenä. "En haluu raiskausta tähän päälle"-tae sanoo vihaisena. "Enkä halua nähdä sua enää"-tae lisää hymyillen. Katson häntä vain aivan hiljaa. "Tää sun huoras..ainii lutka lelus ei jaksa enää..."-tämä sanoo kuivasti nauraen.

Lause saa sydänmeni melkein pysähtymään. "Anna anteeks"-sanon hiljaa. "Unissas"-poika sanoo noustessaan ylös. Tae lähtee kävelemään pois päin.

Pistän merkille kuinka häntä selvästi sattui kävellä. Ja miksi vetskari oli auki? Nohh ihan sama jos sillä meni tunteisiin. Katson kelloa ja totean sanin tulevan kohta.

Hetken päästä San tulee paikalle

"Katos mitä äijä"-san naurahtaa ja lyö minua olkapäähän. "Mhm mitäs tässä"-vastaan ärtyneenä. "Mistä halusit puhua?"-kysyn hetken päästä. "No tiiäks sen vitun äyssin yoongin?"-tämä naurahtaa. "Mm"-vastaan. "Tiesitkö et sil on serkku?"-san virnistää.

"En"-vastaan hänelle. Ei olisi voinut vähempää kiinnostaa. "Opetin sen serkulle vähän käytös tapoja"- San sanoo nauraen. "Mä nussin sen homon ihan paskaks"-san kertoo ylpeästi.

"Aha"vastaan. "Olikos sen nimi nyt joku taehyung?"- san virnistää. MITÄ JUURI KUULIN! "Mitä taesta?"-kysyn hämmentyneenä.

"Mä raiskasin sen hahha"-san nauraa. Ilmeeni muuttuu sekunnissa vitun vihaiseksi ja paiskaan Sanin seinään. "MITÄ VITTUA SÄ MENIT TEKEMÄÄN!!!
————————————————————————
Tää oli vaikee kirjottaaa älkää vihatko mua words:1013

Taekook on topKde žijí příběhy. Začni objevovat