(Salaisuus)

893 47 41
                                    

🔞⚠️SAATTAA SISÄLTÄÄ SMUTTIA⚠️🔞
————————————————————————
Taen nk
Herään siihen että tipun sohvalta. "Helvetin vittu!"-päästän kovaa suustani. Miksi edes ylipäätään olen sohvalla? Nousen hiljalleen maasta kohti keittiötä.

Laitan vettä kahvin keittimeen ja istun tuolille. Hetken päästä kuulen askeleita portaista. Sen oli oltava Yoongi.

Yoongin nk
Heräsin kovaan huutoon alakerrasta. Täydellinen tapa herätä aamulla...
Nousen sänkyni reunalle ja huokaisen syvään.

Mieleeni muistuu eilinen päivä mistä minun pitäisi Taen kanssa puhua. Kävelen alakertaan kohti keittiötä ja istun Taen viereen.

Poika katsoo minua kysyvästi ,mutta kääntää suupielensä hymyyn. "Tae?"-sanon ääni hieman täristen. "Niin?"-tämä hymyilee ja halaa minua.

"Mä tiedän että täällä on käyny joku."-sanon tuijottaen poikaa silmiin. Tämän naamalla oleva hymy häviää yhtä nopeasti kuin ilmestyikin. "Mmistä niin päättelet?.."-poika sanoo kysyvästi.

"Pidätkö mua jotenkin tyhmänä? Mun lipaston hylly oli auki ja mä huomasin myös miten suhun on lisääntynyt mustelmia...."-sanon pettyneenä.

Pojan silmistä näkyy pieni paniikki. "EI TÄÄLLÄ OLE KÄYNYT KETÄÄN!"-tae vastaa melkein itkien. "No ala sitten selittää"-sanon tuijottaen häntä tuimasti.

"Nno siis kun....mä lainasin sulta vähän rahaa.."-poika saa hetken päästä ulos suustaan. "Ja anteeks etten kysynyt lupaa.."-tae sanoo melkein itkien. "Se ei silti selitä sun mustelmias..."-sanon epäroiden.

"Yoongi mä tanssin suihkussa ja liukastuin"-poika sanoo häpeissään ja kääntää päänsä pois. "Katson taea vähän epäuskoisesti, kunnes päästän hennon naurun suustani. "Ens kerralla kysy kun tarviit rahaa ja älä tanssi suihkussa"-sanon ja nousen seisomaan.

Otan kahvia ja kävelen portaita päin, käännyn taea päin. "Oliks toi nyt totuus?"-sanon katsoen poikaa tuimasti silmiin. "Jjjoo"-tae sanoo. "Alappas valmistautuu joon tulee koht hakee" -sanon ja kävelen yläkertaan.

Taen nk
Yoongin kysellessä kysymyksiä eilisestä tuntui kuin saisin pienen paniikki kohtauksen.

Vihasin valehdella mutta en voinut muutakaan. Keksin nopeasti vain jotain mutta onneksi hän uskoi minua. Helpotus valtasi minut kun poika lähti yläkertaa päin. Päätin itse tehdä samoin.

Sain vaihdettua vaatteeni ja kävelin takaisin alakertaan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sain vaihdettua vaatteeni ja kävelin takaisin alakertaan. Yoongi ja joon olivatkin jo siellä. "Mitäs suihku tanssia"-joon naurahtaa. Katson poikaa pitkään ennen pyöräytän leikkimielisesti silmiäni.

Taekook on topWhere stories live. Discover now