(Lepopäivä)

833 46 39
                                    

Taen nk
Heräsin aamulla hirveään meluun alakerrasta. "HELVETIN HELVETTI"-yoongi huutaa kurkku suorana.

Oli taas ihana tapa herätä. Nousen sänkyni reunalle istumaan, tunnen heti viiltävän kivun vatsassani.

Nostan paitaani hieman ja huomaan vatsassani nyrkin kokoisen mustelman. "No vittu jes"-mutisen mielessäni.

Yritän nousta ylös peilin eteen mutta turhaan rysähdän kovaa vauhtia maahan. En pääse enään ylös. Kivut olivat kovia. Kuulen kumminkin kun joku juoksee alakerrasta ylös.

Oveni avautuu ja sisälle astelee kuka muukaan kuin yoongi. "Mitä kävi?!"-tämä kysyy paniikissa. "Yritin päästä peilin eteen katsomaan naamaani mutta huomaat varmaan että kävi vähän toisin"-sanon vähän naurahtaen.

Yoongi nostaa minut ylös ja vie takaisin sängylle. Hän tuijottaa naamaani hieman järkyttyneesti. "Oonko noi ruma tänään vai mitä tölläät?"-kysyn virne kasvoillani.

"Ei vaan oot ihan vitun paskotun näkönen!"-yoongi sanoo huolissaan. "Ai vittu"-sanoin ja kosketin vatsaani hellästi.

Yoongi nosti paitani ylös ja hänen ilmeensä oli unohtumaton. "MITÄ VITTUA!?"-hän saa yhtäkkiä sanotuksi.

"Kuinka kovaa se jätkä oikein löi sua!!-yoongi sanoo vihaisesti. "Et ole tulossa tänään kouluun!"-yoongi sanoo erittäin päättäväisenä.

Nyökkään vain vastaukseksi, olisin kumminkin jo kohta myöhässä. "Jää tänne lepäämään, tuon sulle ruokaa "-poika sanoo ja kävelee alakertaan.

Pojan lähdettyä sain ajatukseni taas kulkemaan. Joutuisin viimeistään huomenna näkemään jungkookin. Mitäköhän siitäkin mahtaa tulla...

Jungkookin nk
Kävelen pääovista sisälle ja kohti luokkaani. Koputan oveen ja opettaja tulee avaamaan. Olin yllätys yllätys taas myöhässä. "JEON JUNGKOOK!"-opettaja sanoo vihaisen näköisenä.

"Vielä yksikin myöhästyminen niin olet jälki-istunnossa!"-opettaja raivoaa. Kävelen luokan taakse jiminin ja hobin luo ja istun heidän väliinsä.

Katson ympäri luokkaa, en näe taehyungia missään. Miksi minua edes kiinnosti? Olin hakannut pojan eilen aika paskaan kuntoon.

Ajatukseni kumminkin keskeytyvät kun jimin alkaa puhumaan. "Missäs se hintti on?"-jimin sanoo nauraen.

"Tais saada kookielta sellaiset turpa tällit et ei oo tulos vähään aikaan"-hobi sanoo virnistellen. "Olis itekki pitäny liittyä"-jimin naurahtaa kylmästi.

"Joo olisit liittyny"-sanon ja painauduin takaisin ajatuksiini. Ei kauaa mennyt kun tunti jo loppui.

Päätin kerrankin mennä vikojen joukossa. Kävelin tyhjää käytävää pitkin kunnes joku tarttuu minua niskasta.

Se oli yoongi. Musta hiuksinen poika tuijotti minua syvälle silmiin. Hän oli selvästi vihainen.

"Kääpiö mul on kiire"-virnistän. Yoongi koventaa otettaan pian olen jo seinässä. "Sinä HUORA JÄTÄT TAEN RAUHAAN!

ymmärrätkö"-yoongi sanoo kylmästi mutta varmasti. Naurahdan yoongille. "Hui mitä jos en?"-sanon ihan vittuillakseni. "SÄ JÄTÄT SEN RAUHAAN!"-tämä huutaa täyttä kurkkua.

Hetken kuluttua yoongi päästää minut irti ja lähtee kävelemään kohti ruokalaa. Tilanne huvitti minua en voinut olla nauramatta.

Kysymyksiä kumminkin vain putkahti päähäni, mistä hän taen tunsi?Ja miksi hän suojeli sitä hinttiä?

Havahdun ajatuksistani kun takaani joku ottaa olkapäästäni kiinni. "Mitä sä tääl seisot"-ääni sanoo takaani jonka tunnistan jiminiksi. "Ei jaksanu mennä syömää"-sanon ja käännyn tämän suuntaan.

Taekook on topWhere stories live. Discover now