♡/35

96 13 0
                                    

multi-ece

Yukardan Ece'yi görebilirsiniz.
....

"Mayıs Mayıs kalk."

"Yine ne oldu?"

"Kerem beni baloya davet etti."

"On beş dakika önce yoktu bir şey ne ara oldu?"

"Oldu işte. Ne diyim?"

"Evet de."

"Emin miyiz?"

"Evet. Ben yüzümü yıkamaya gidiyorum. Sen de gel."

Beni dinlemeye devam etmeden telefona dönmüştü bile. Ne yaşamışlardı bu kadar kısa sürede acaba? Ece zaten bana okuyacağı için şimdilik merak etmiyordum. Aklımda zaten sadece Eren vardı. Yüzünü yıkayıp aşağı inince Eren ve Kerem kalkmış bahçede oturuyordu. Konuşacakken hemen arkamdan gelen Ece buna engel oldu.

"Günaaaydın."

"Günaydın."

"Ne zaman kalktın Eren?" sorumla birlikte bana doğru yurumeye başladı. Yanıma gelince de bana sıkı sıkı sarıldı. Ne bu sevgi sabah sabah acaba? Rahatsız mıyım? Tabiki hayır.

"Aşk böcükleri." Kerem'in seslenmesiyle Eren beni bıraktı ve Ece devam etti.

"Gel Mayıs kahvaltı hazırlayalım."

"Tamam siz hazırlayın biz de bir şeyler almaya gidelim. Hadi Eren kalk abi." Kerem'in komutuyla Eren kalkıp dışarı çıktı. Biz de Ece ile mutdHa yöneldik. Kerem de evden çıkınca Ece hafif bir çığlık attı.

"Ne oldu kızım ya?"

"Mayıs ben çok mutluyum. Baloya Kerem ile gidiyorum."

"Yaa bende mutluyum o zaman." diyince o da bana kocaman sarıldı ve sonra telefonunu verdi mesajları okumam için. Ben okurken o da kahvaltı hazırlamaya başlamıştı. Yaklaşık yarım saat sonra Eren'ler gelince biz de masayı hazırlamıştık.

"Ellerinize sağlık çok güzel gözüküyor."

"Afiyet olsun Kerem."

Ece ve Kerem birbirine bakıp gülümseyince  Eren anlamaz bakışlarla bana bakti. Sessizce 'Sana sonra anlatırım' dedim. O da saha fazla takmadan başka konu açtı.

"Kahvaltıdan sonra hazırlanın dışarı çıkalım. Sahile falan gideriz. Dışarda yeriz. Akşam döneriz."

"Güzel plan." diyerek masadan kalktım. Ece de arkamdan kalktı ve odaya çıkıp hazırlanmaya başladık. Hızlı mi davranmıştık? Hayır.

Aşağı indiğimizde koltukta oturmuş bizi bekliyorlardı. Bu görüntüyü saklamak adına telefonumu çıkarıp onları çektim.
Poz vermek için bekliyormuş gibi telefonumu çıkarınca hemen kameraya baktılar. Fotoğrafı çekip biraz inceledikten sonra paylaşmaya karar verdim.

"Mayıs gel şurayı toplayalım." Hemen Ece'nin yanına gidip masayı toplamasına yardım ettim.

"Siz anca oturun tamam mı? Ayrıca ne bu hal ikiz gibi olmuşsunuz." Eren'lere bulaşmadan olmazdı.

"Sevgilini ayırt et bi zahmet. Hem Berke'ler de böyle geziyordu. Alışıksındır." Berke ve Baran Ece'nin komşularıydı. Hep böyle aynı gezerlerdi. Şu an Ece'nin bu konuyu açmasındaki sebep onları kıskandırmaktı. Anladığımdan bende devam ettim.

"Evet ya. Hatırlıyorum. Ama onlar daha çok benziyor. İkizler sonuçta." Bize anlamaz bakışlarla bakan Eren ve Kerem dayanamayıp lafa atlamışlardı bile.

"Kim lan onlar?"

"Harbi kim onlar?

"Arkadaş."

"Umarım." Eren kıskanınca çok tatlı olduğunu farkında mıydı?

Daha fazla oyalanmadan evden çıktık. Eren'in arabasına atlayıp sahile gittik. Önce  hava sıcak olduğu için denize girdik. Yorulunca çıkıp bir şeyler atıştırdık. Sahil eğlencemiz bitince birazcık oraları gezmeye karar verdik. Elimizde dondurma
bütün Kuşadası'nı gezdik. En son bitmiş bir  halde arabaya binip yazlığa döndük. Gerçekten çok yorulmuştuk. Ama her saniyesine değmişti. Yarın okul olduğu için bugün eve dönmemiz gerekiyordu. Biz de yazlıktaki eşyalarımızı topladık ve eve dönmek için arabaya bindik. Bu yazlık serüveni de burda bitmişti. Arabaya binince Ece ve Kerem arkada uyumuştu. Ayrı ayrı camlara kafalarını yaslamışlardı. Ne olur ortada buluşsanız?

Onlardan ilgilimi çekip Eren'e baktım. O da yorulmuştu. Saçlarını denizden çıkınca kurulmadığı için hala ıslaktı. Uzun saçları olduğu için mi kurumamıştı? Daha fazla ona bakıp araba kullanırken dikkatini dağıtmak istemedim. Telefonumu çıkarıp paylaştığım fotoğrafa baktım.

 Telefonumu çıkarıp paylaştığım fotoğrafa baktım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

                    657 beğeni 67 yorum

@mayısaydn: Uuu @eceaksu skksksksks

@keremakrl: Eren'ciğimle ama Cem eksik
         @mayısaydn: Onla da olur

@eceaksu: 🤍
          @keremakrl: Benim gözlere nolmuş?
          @eceaksu: Olsun her haliniz iyi    
          @keremakrl: Sizin gibi Ece hanım

@berrarreb: Eren bu havada şort ne nerdesiniz siz?
          @erenbrce: Yanıyoruz biz burda
          @berrarreb: Aşıksın ondandır 
          @mayısaydn: Şşşştt

.........

           

NOTHING [texting]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin