♡/13

176 11 0
                                    

Sonunda mutlu uyanmıştım bir güne. Alarm çalmadan kalkıp bir şeyler alıştırmıştım. Hızlıca formalarımı giyip çantamı aldım ve evden çıktım. Kulağımda kulaklık otobüste yavaş yavaş ilerliyordum. Okula varınca nedense içinde garip bir heyecan oluştu. Nedense ne demek Eren yüzünden. Eren ile artık yakındık hem de sadece arkadaş olarak değil. Biz sevgili de değildik tam olarak. Zaten daha erkendi ama aramızda bir şeyler vardı. Bunları düşünürek sınıfa girdiğimde en arka sırada, yani benim sıram, Eren'i gördüm. Kafasını masaya koymuş yatıyordu. Sınıfın boş olmasını fırsat bilip yanına oturdum. Çok tatlı uyuyordu. Sacları dağılmıştı. Dakikalarca onu izledim ve sonunda kıpırdanmaya başladı.

"Beni daha ne kadar izlemeyi düşünüyorsun."

"Ayy" diye bir şey çıkıverdi ağzımdan

"Ayy mı? Yerim ama."

"Bende bende. Sen ne tatlı uyuyorsun."

"E sen utanmıyorsun."

"Ne?" ağzımı yayarak ne demiştim. Cidden bunu yapmak zorunda mıydım?

"Hani dedin ya ben utanırım diye kimse yok diye heralde."

"Evet ondan."

"Tamam ama gelicekler birazdan."

"Evet ben sırama gidiyorum." diyerek oturduğum sıradan kalkıyordum ama kalkmama izin vermeden elimi tuttu. Çok romantik bir ortam oluşmuştu ki odun Eren bunu bozdu.

"Lan otur." hemen devam etti. "Yani gitme burda kal."

"Sen harbi odun musun?"

"Sen harbi beni mi seviyorsun?"

"Eren sorma bile. Bak şuan varya" diyip ona biraz daha yaklaştım. Sarılmak için.. Tam o sırada içeriye iki üç kişi girdi. Gidiyim mi der gibi ona baktığımda "Kal" dedi. Bakarak ne dediğimi anladı galiba.
Bana böyle bakarken onu nasıl bırakabilirdim.

Sınıfa giren herkes ilk bize bakıyordu. Öylesine bakıyor gibi değil. Resmen bize bakıyorlardı. Eğer içimdeki sesi dinleseydim çoktan 'ne bakiyonuz yaw' demiştim. Ama sakin cici kız gibi durdum yerimde. Ama Eren durmadı.

"Ne bakıyonuz?" Eren'cim. Sakin ol hayatım.

"Ne görmediniz mi hiç bizi?"

"Eren sakin."

"Tamam bebeğim."

Bebeğim mi? Eren.. Bana.. Bebeğim mi?
Yüzüme bakmadan söylese bile çok tatlıydı. Hâlâ kapıdan bize bakanlara bakıyordu. Onlar da daha fazla uzatmadan yerlerine geçtiler ve hoca içeri girdi.

"Seninle ilk dersimiz yanyana."

"Evet." diye yanıtladım.

"Sen bana arada kopya verirsin. Benim dersler iyi değil. Biliyorsun."

"Bilmem miii"

"Eren. Mayıs. Sessiz." bizi bölen Berkan hocanın sesiydi. Sanane yahu. Biz ne güzel konuşuyoruz ama o da haklı. İçimden durum analizi yaparak dersi dinlemeye karar verdim. Bundan sonraki dersler de ay bi geçmişti. Bazı teneffüsler sadece Eren ile daha fazla ortalarda gözükmemek için istemeyerek diğer sınıflara gitmiştim. Eren ile beraber olmak çok güzeldi ama okuldaydık. Böyle geçen bir günün ardından son zil çaldı ve okuldan çıktık. Ben çıkarken Eren hala sınıftaydı. Ben de onu biraz bekleyip sonra otobüs durağına yürümeye başladım. Tam yola dalmıştım ki arkamdan gelen ses ile irkildim.

"Mayıs." arkamı döndüğümde bana doğru koşan Umut'u gördüm. Ne istiyordu ki? Son başbaşa konuşmamız geçen sene bana aşkını itiraf etmesiydi. Ondan sonra zaten konuşmamıştık ama Eren'in bu çocukla kavga etmesi de bir daha konusmamam için başlı başına büyük bir sebepti. Üstelik Ceren'e laf atmış. Ceren kardeşin gibiydi. Ha Eren'in kardeşi ha benim. Ne farkeder. Ben bunları düşünürken Unut çoktan yanıma varmıştı.

"Efendim."

"Nasılsın?"

"İyi. Acil bir şey yoksa otobüs geli.."

"Var. Önemli. Ayrıca ben seni bırakırım."

"Gerek yok. Neyse sen söyle.

"Bak senin beni sevmediğini biliyorum ama." olamaz bu konuşma hiç iyi bir yere gitmeyecek.

"Ama ben seni yine de seviyorum. Ve ilk defa birine karşı böyle hissediyorum. Benim hakkımda bu konuda özellikle iyi şeyler duymadığını biliyorum ama ben ilk defa böyle hissettim."

O konuştukça benim kafam daha da karışıyordu. Tam o anda Umut'un arkasında beliren Eren ile yerimde donakaldım. Umut devam etmemeliydi çünkü Eren duyabilecek kadar yakındı bize. Lütfen Umut yapma.

"Ve ben seni çok seviyorum."

....

Olaylar olaylar..

Hadi olay olsun olay

Texting olmayan bir bölüm

Yani böyle olanlarda en çok texting benim ilgimi çekiyor o yüzden daha çok yazıyorum. Ama siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum

Peki sorum geliyor.

Umut muu?

Eren mii?

Hadi bekleyin siz diger bölümü benn hemenn atarım.

NOTHING [texting]Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora