İşte bunlar hep imanın gücü

13.8K 844 144
                                    

Selam Tivinlerim

Öncelikle bu bölümü biricik Simge'ye ithaf ediyorum. Seni çok seviyorum Simgeğeğeğeğ skdfj. Sen benim biriciğimsin çok değerlisin sen yerim . Pınar beni dövmeden sdkjlfs.

İyi okumalar umarım bölümü beğenirsiniz *-*

####

"Hayır anne ya sıkıldım ben lütfeen bak komşumuz Adalet teyzenin evinde bile kalırım bak büyük konuşuyom hadi nolur"

Bugün dershanenin düzenlediği sıkıcı soru kampının nihayet son günüydü. Son yarım günüydü. Yarım hemde. Sadece birkaç saatçik.

Ve ne yazıkki annem, babam ve o adı lazım değil ileridebendentaşolursakardeşliktenreddedeceğimdoğduğuandanitibarenmahmuttuncerfanıyapacağımkardeşim oteli beğendikleri için burada kalacaklarmış.

Bende bu ortamdan sıkıldığım için eve geri dönmek istiyordum. Yani kalsam ne olacak zaten işi çoktan pişirmişler. Tatile çıktığımızda bile 3 haftadan fazla kalamazdım sıkılırdım. Ve tam iki saattir izin vermeleri için dil döküyordum. Lan Adalet'i öne sürdüm Adalet'i ! Nerde sizin adaletiniz!

Vöcdocsozlor.

"Kızım ne yaparsın sen orada tek başına ? "

" Anne benim için endişelenme sen ben kendime bakarım kendime Anne çok sıkıldım burdan "

" Ben o eve yıllarımı verdim. Kızım sen o evde kalırsan o evi bok götürür" kaşlarımı çatarak anneme baktım.

Abi kadın beni tanıyor ya.

Kollarımı göğsümde birleştirdim "Aşk olsun anne ya ne zaman evde kalsam ev hep derli toplu kalıyor" YALAANN.

Absolutliy yalan.

Annem kaşlarını çatarken "O boxer giyen gavurları izleyip babanın boxerlarını darmadağın ettiğini unutmadım , hele yemek hazırlamaya üşenip açlıktan bayıldığını adaletin sen öldüğünü sanıp imamları başına topladığını hiç hiç unutmadım uzandığın yatak bile kıçının şeklini aldı Cemr-"

"Onlar geçmişte kaldı. Ya anne nolorr ya lütfen ben çok sıkıldım buradan " Annemle babam birkaç saniye bakıştıktan sonra " O telefona cevap verilmediği an - "

Gözlerimi devirerek " Elimdeki telefon alınır senin kullandığın 3310 u kullanmak zorunda kalırım"

3310 heralde 3310 kafa yaran.

He. Ayağa kalkarak kapıya yöneldim. "Tamam o zaman ben eşyalarımı toparlayayım" dün gece burada uyuyakaldığım için odaya hiç gidememiştim. Gerçi anneme "Anne ben gidiyom Emir'le aynı odada uyuycaz şu varya öpüştüğüm çocuk yok korkma aramıza yastık ta koyarız biz " falan diyip tüyecek halim yoktu. Canıma susamadım ben.

Annem ve babama tükrüklü öpücük yollayıp odadan çıktım. Şarkı mırıldanarak asansöre yöneldim. Bir de ne göreyim. Geçen günki adam ve bu sefer telefonu yok. Sırıtarak telefonu cebimden çıkardım adamın yanına ilerleyerek "Çağırdınız mı ?"

Adam birkaç saniye sessiz kaldıktan sonra olumlu bir homurtu çıkardı. Asansör kapıları açıldığında içeri girdim ve adam tuşa bastıktan sonra "Bastınız mı ?"

Tekrar bir homurtu çıkardığında " Kaça bastınız ?"

"0" olumsuz bir homurtu çıkardım "Lütfen 8 numaraya basarmısınız ?" adam elini uzatarak bastı "Bastınız dimi " adam bana döndü gözlerimi kaçırarak dudaklarımı ısırdım. Kendimi sıkmaktan kıpkırmızı kesildiğime emindim. Anlasın neler yaşadığımı kafir.

Bir Cemre VakasıWhere stories live. Discover now