Beni otogarda aramayın.

14.1K 837 130
                                    

Selam Tivinlerim

Bu bölümü @weasleyandgirl94 'e ithaf ediyorum *-* Hikayemi okuduğun beni mesajınla sevindirdiğin için çokk teşekkür ederim ^^ :*

Multimedyada Cemresu' nun yaptığı çalışma var. Ellerine sağlık Cemresu *-* Teşekkürler :*

Beğenmeniz dileğiyle İyi Okumalar ! *-*

-----

Hay aksi şeytan !

Anam mı lan o ?

"Anne !" bakışlarım koridorun sonuna dönerken "Annen mi ?" başımı sallayarak koridorun çıkışına doğru yürüdüm. Gözlerimi birkaç kez kırpıştırarak bizim masanın yanında duran annem ve babamın yanına yürüdüm. "Anne ?" 

Annem bana dönüp yanıma doğru hızlıca yürüdü hayır anne yapma anne bana bunu yap-

"Cemreeeeğğ annesinin guzusuu" derdemez koskocaman sarıldı ve o rujlu dudaklarını yanaklarıma sürüştürdü. Hayır yani bazen oturup düşünüyorum ben bu kadar şeyi hakedecek ne yaptım Allam. Neden evrenciğim hı anltsna brz.

Tamam birkaç kez -

Bin kaç kez ?

Şşşş durum kritik.

Tamam kabul ediyorum küçükken gecenin bir yarısı Neşe'yle evden kaçmaya kalkışıp otogara gitmiş ve anneme de 'Ben gidiyorum bunları haketmedim ben yemedim yedirdim içmedim içirdim ama siz bana o poposunu sallayan eşeği almadınız '

Not : Sakın beni otogarda aramayın hayır Neşe benimle değil  Yanıma aldığım telefonun numarası 053""""" asla değil. O popolu eşeği alıp otogara hiç gelmeyin .Çünkü orada değilim Elveda. " diye bir not bıraktığım doğrudur ama yani daha küçüktüm. Muaftım bikere.

O sayılmaz . Zaten bindiğimiz otobüste bizim Muittin amcanın otobüsüydü babamı arayıp ispiyonlamıştı kafir.

Her neyse konumuza dönelim. Salyadan bi hal olmuş yanaklarım ve birkaç adım ilerde kendi annesi ve babasına hesap veren Neşe'yle oldukça tatlı duruyorduk bence.

"Senin dudağına ne oldu böyle ? Kim yaptı ?" Annemin her an çantasına uzanıp 38 numara terliğini çıkarıp elinde sallayarak hepimizi terliğe dizecekmiş gibi bir hali vardı. Annem bu yapar valla. Devir kötü kolla götü.

"Yok anne önemli birşey değil ya . Sen onu bırakta burada ne işiniz var ?" annem kaşlarını kaldırırken "Şey ehehe hoşgeldin annemm ya ihihi " diyerek sarıldım . Neşe bana oradan kaçma sinyalleri yollarken dudaklarımı büzdüm. Annemi ne kadar uğraşsamda bardan çıkarmaya ikna edemedim. 

Sonuç olarak tüm gece annem arkadaşlarımla kırk yıllık kankeytoları gibi konuşurken ben köşede pısırarak Emir'den bakışlarımı kaçırmıştım.

Kadın senden samimi.

Tabi içses ne sandın kimin annesi. Hep benden kapıyor kerata.

Bana sırıtarak bakan Emir'den bir daha gözlerimi kaçırdım. Yani gerçekten ilk öpücüğümün sahibiydi. Bana birkaç ay önce böyle birşey söyleseler yemin ederim götümle gülüp he ya taam qes he sen bilion taam falan derdim . Ben daha çok flash tv izleyen bana ayaklarını yıkatan koyu bir MCFAN olan bir kıroya kalcağımı düşünürdüm. Ah kader cici kader siviyırım sini ihi ihi.

Babamın anneme huysuz dedeler gibi yakınması sonuç bulmuş ve Neşe'nin annesi babası ile birlikte bardan ayrılmaya karar  vermişlerdi. Ve yaklaşık bir veya iki haftalık tatil boyunca kalacakları odaya çıkmışlardı. Annem bardan çıkmadan öncede bolca öğüt sövmüştü "Cemre içki içme Cemre bak o barmen çocuğu gözüm tutmadı içkine ilaç katar  çok oynama öyle sonra mazallah feriha gibi sana hap verirler sonra bir bakmışsın bonzai Allam sen koru. Arkadaşlarınla uslu uslu oynayın hadi annesini minik kuşu anasını guzussuuu" 

Bir Cemre VakasıWhere stories live. Discover now