Dünya Taşlar Birliği !

23.7K 883 166
                                    

Selam Tivinlerim

Öncelikle , bu bölümü hikayenin neredeyse başından beri yorumlar atıp beni anırtan mutluluktan havaya uçuran her bölümünde yorumunu eksik etmeyen biriciğim Ayça'ya ithaf ediyorum . Seçoksefom :* :) :D

Multimedyada Onur :D

Bölümü beğenmeniz dileğiyle !  İyi okumalar ! 

------------------

Kalbim hızlıca atmaya başladı.  Yanlış mı duydum ben?  

Bence  olabilir evad.  Sonuçta sarhoştu yani

Ama ya isteyer- karnımda hissettiğim ağırlıkla irkilerek gözlerimi araladım. Tabikisi de Emir'in kafasını karnımda görmeyi beklemiyordum saçmalamayın. Yavaşça doğrularak "Emirr ! " birşeyler homurdanıp uyumaya devam etti. Geri çekilmek gibi bir hamle yaptığımdaysa ellerini göbeğime sararak götünü yayıp yatağa uzandı. Ve ben kaskatı

Beynim ?

Akciğerlerim ?

Qalpim ? Kalpçiğiym iyi misiniz yavrularım ? Ses verin

Ses veriyorum " doo ree" 

Senin ta amk içses. Adrenalin heyecan bırakmadın yeminle

"EMİR ! " götünü daha çok yayıp uzanmaya devam edince uykum ve  üşengeçliğim bana 'hello sividiy'  diyerek vücuduma yerleştiler. Biraz daha dürtmeyi denesemde fayda etmedi Yani arkadaşlar çocuk  bildiğin sızdı camış gibi uyuyor şu an o yüzden bb.

Nefesimi seslice üfleyerek yabancı tavanla ilişkiye girdim.  Tabi ki de tavana sadece bakıyordum yani kesinlikle Emir'in göbeğimdeki elini sıcacık vücudunu hissedip nefeslerini saymıyordum.  Abartmayın.

Hatta şuan 45. nefesini aldığını asla size söylemeyeceğim.

Yaklaşık 456. nefesinde gözlerim yavaşça kapanmaya başladı.

###

Kafamın sert bir cisime çarpmasıyla gözlerimi araladım. Emir eliyle kafasını ovalarken-

Millet uykusunda tekmeler sen kafa atıyon . Eben titrekti heralde senin kafana vurmuş hayvanoluhayvan .

He he . Emir'in gözleri benim gözlerimle buluşup kaşları çatıldıktan sonra bakışları birbirine dolanmış bacaklarımıza çevrildi.

Gözlerim ve ağzım aynı oranda açılırken bacaklarımı hızlıca geri çektim.  Yanaklarım yanmaya başladığında Emir'in muzipçe sırıtarak bana bakıyordu.

Ona hı ?  der gibi baktım. Uykudan yeni uyandığı belli olup aşırı tatlı olan sesiyle "Hayırdır benim yatağımdasın ?"

İşte kahkaha atma sırası bendeydi " Bugün egon yine formunda ama önce istersen kimin yatağında olduğuna bir bak" Emir yavaşça arkasına baktı ve bir süre düşünen bir hal aldı.

Anında doğrularak soğuk bir sesle "Dün fazlaca sarhoştum"  banyoya doğru ilerlerken "Sana bir şeyler söylemiş olabilirim hatırlamıyorum her ne söylediysem ciddiye alma", gözlerimin içine bakarak "Hatta unut" dedi ve kapıyı kapattı

Pikeye aduket çakıp pikaçu çarpmış gibi saçlarımla hiç uğraşmadan hızlıca üstümü değişrtirmeye başladım  "Fizlici sirhiştim i yizdin ni didiysem init gel lan gel unuttur !  Patch misin sen gerizekalı ?! "

Aynanın önünde saçlarıma şekil verdim. Emir banyodan belindeki havlu ve damlacıklı kaslarıyla çıkınca yüzüme bile bakmadan dolaba doğru ilerledi.Dişlerimi sıkarak kapıya doğru yürüdüm kapıyı sertçe çarpıp asansöre doğru yürüdüm.

Bir Cemre VakasıWhere stories live. Discover now