Son bakış bükücü

15.9K 864 264
                                    

Selam Tivinlerim  

Multimedyada Emir var. Mıncırmak yasak. Yavşamayın. Döverim. *-* dhsjsl

Bölümü beğenmeniz dileğiyle. ^-^

İyi okumalar !

---------

Çığlık atarak yere eğildim Emir omuzuma düşerken "EMİR !"

Kolunu boynuma dolayarak ayağa kalktım. Hala sargıda olan kolumu umursamadan yatağa kadar zorlukla götürdüm yarı baygın bir şekilde öksürüyordu yatağa uzanmasına yardım ettikten sonra ayağa kalkarak ellerimi saçlarımdan geçirdim ve aktığını yeni yeni farkettiğim gözyaşlarımı sildim.

Ne yapacağımı düşünürken "Hastane!" telefonuma yönelirken kolumdaki parmaklarla duraksadım " Ha....Hayır Sabaha kadar....dinlenirsem bir şeyim k..kalmaz"

Her ne kadar itiraz etsemde katır inadından dolayı ikna edemedim. Sonuç olarak Emir'in 7 ceddini doyuracak küfürler ederek bana göre eskimiş tişörtlerimden birini yaraları temizlemek için alıyordum. Zaten hepsi toz bezi olmaya mahkumdu. Babamın atletleri bizim donlarımız gibi Böhüü Polly li donum seni unutmayacağım az mı süründün tozlu camlarda nolurdu küçülmeyeydin ha nolurduuuğ böhüü !

Hayır hiçte bile. Benim popom büyümedi tamam mı. Susun. Hala minnak o. Tamam susun.

Rastgele bir tişörtü alarak hızlıca Emir'in yanına doğru ilerledim. Bir şişe suyu da alarak dibine oturdum. Tişörtü yırtmaya çalışırken şekilden şekile giriyordum. Anne sen nasıl cart diye yırtıyon bunları ya bn yapamyom.s

Gözüm Emir'e kayarken dudaklarının kıvrıldığını gördüm. "Bide gülüyor" diye homurdandım

"Sana...yapma diyorum işte" sonrada kanamadan öl demi senin gibi meteor zor bulunuyor valla üzgnm qlw.s "Ben senin için yapmıyorum ki kendim için. Yani ya gece uyanırsam ve seni bu halde görüp 'Bloody Marry nin erkeği benim için geldiaağ' diye kendimi yerden yere vurup anırırsam valla bılodi mılodi demem basarım tavayı yüzüne söyliyim tvb allam çok tvb "

Tavayı nerden bulcan lan bari yaratacaksan yaratıcı ol yaratıcılıksızlık.s

Annem bavuluma onuda koymuştur içses. Yani anlayacağın benim sülalem raad.s Gözlerini devirdi. Sonuç olarak tişörtün bir ucu ağzımda bir ucu elimde çekiştirerek cırtlattım ve bir parçasına suyu döküp Emir'in yüzünü temizlemeye başladım.

Yüzümü buruşturarak "Kim yaptı ? " diye sordum dudağının kenarındaki kanı temizlerken. Omuz silkip yüzünü buruşturarak "Bilmiyorum 25-30 kişi vardır" Yok annen.

Kaşlarımı kaldırarak ona baktım. Gözlerini kaçırarak "Tamam 15-20" Gözlerimi devirdim Tekrar gözlerini kaçırarak ofladı "10-15 " diye mırıldandı.

"Sen birde onların halini gör çoğu hastanelik " Yurdum erkeği. Hö hö.

Kasları görmüyon mu ne hö hö.s

Görmüyom ulan göz benim bebek benim sanane ulan sanane atarlandırma beni atarlanırım. Atarlanırsam uyuyamam uyuyamazsam büyüyemem büyüyemezsem okuluma gidemem- Bir sn Asalete bak Okuluma gidemem! Allam lütfen beni atarlandır lüttfen Allam lütfen dinimiz amin.

Ayağa kalkıp ecza dolabından tendürtiyod ve kremi aldım tekrar yatağa oturdum "Siz Onur'la neden kavga ettiniz? "

Bezi kaşına bastırdım acıyla inlerken elimi çektim." Çok mu acıdı ? " Başını salladı sinsice sırıtıp " Öpersen geçer"

Öpimmi hi öpimmi ^-^

Yanaklarım kan akımına uğrarken "Hadi ya " diyerek artık bez olan tişörtü biraz daha bastırdım

Bir Cemre VakasıWhere stories live. Discover now