Ne demek ?

16.1K 889 152
                                    

Selam Tivinlerim

Öncelikle Hepinizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun! Ne mutlu Türk'üm diyene ve daha nice 91 lere !

Yine yorumlarınızla gaza gelen bir adet ben :D Gerçekten süpersiniz o kadar mutlu oluyorum ki... Hepinizin ellerine sağlık !

Umarım bu bölümü de beğenirsiniz *-*

Multide sevgilim :*

İyi okumalar *-*

-----------

"EYVAH !"

Yerimde zıplayarak " Ne Bağırıyon Kulağımın Dibinde! " dedim kulağımı tutarken. Zeynep ayağa fırlayarak " Lan ben görevliyi çağırdım! "

" İyi işte o temizlesin "dedi Neşe

." EYVAH ! " Yerimde bir daha zıplarken " Sana Ne Oluyor Lan ! Hayır yani toplu sıçırtma eylemine mi başladınız anlamadım ! " diyip Demet'e döndüm. Telaşla " Görevliler bu durumu görüp müdürlerine şikayet ederse "

Zeynep korkunçlu karı tipine bürünerek " Ya bizi kovarlarsaağağağa " gözlerimi devirerek " Saçmalamayın. " Neşe'de ayağa fırlarken "Ama cidden ya kovarlarsa ? "

Aklıma açık büfedeki çocuklarım gelirken bende ayağa fırladım" Tamam... o zaman ne diyeceğiz plan yapa-" dördümüzün bakışları zili çalan kapıya dönerken

Senin plan yapamayacağını artık tüm evren biliyor ok

Ben kapıya doğru yürürken kızlarda yavaşça arkamdan gelmeye başladı. Kapının gözetleme yerinden bakarken - evet ben ona gözetleme yeri diyorum.... Hayır sakın ismini bilmediğimi düşünmeyin.- Kızlara dönerek "Evet zanlı bir kadın!" diye fısıldadım. Neşe kafama bir tane patlatırken "Polisiye filmi mi bu aksiyon filmimi çekiyoruz burada gerizekalı ?"

Gözlerimi devirdim. Kapıyı açarak kadına gülümsedim. Kadının yüzü adeta Allahım bu dünyaya ben niye geldiiim ahey ahey diye yardırıyordu resmen. "Merhaba" kadın çökmüş gözleriyle " Burada temizlenecek varmış diye duydum"

Töbeee

Kaşlarımı çatıp anlamsız bakışlarımla "Hayır kendisi şu an burada değil. Ayrıca o kim Temizlenecek diye isim mi olurmuş ? Yanlış geldiniz galiba " Kadın gözlerini kapatıp derin nefesler alırken omuzumdan tutulup içeriye çekildim. Neşe "Cemre napıyon  ? Temizlenecek diye kastettiği şey odadaki koku" Neşe'yi de çekip kadının önünde dikilirken Kadın bıkkın bir sesle " Artık temizleyebilir miyim ?"

Neşe kadına odaklı bir şekilde "Neyi ?" Sağlam olan kolumla Neşe'yi dirsekledikten sonra dişlerimin arasından "Kıkıyı girizıkılı kıkıyı" diyip kadına gülümsemeye başladım. "Haa tabi buyrun" Allahım neydi günah-neyse ya boşver  Neşe kapıyı açacakken kapıyı aralayıp Neşe'yi içeri ittim ve kadına dönerek "Aslında beyninin yerinde sümük olmasa zeki kızdır"

Kadın banene amk bakışları atarken "Kızım çoluğum var çocuğum var allasen çekil gözünü seveyim."

"Valla mıı? Kaç tane? Allah bağışlasınn " kadın yukarı doğru bakıp dua ederken kafamı hızla iki yana salladım." Teyze boşver ya temizlemene gerek yok "

" Sen benle maytap mı geçiyorsun ? " kafamı iki yana sallayarak" Yoo. Teyze biz sorunu çözdük "

" Olmaz çekil bir de ben bakacağım. Sonra görevli Kezban temizlemedi dedirtmem ben elaleme." Dudaklarımı birbirine bastırırken "Yok valla Kezban teyze biz hallederiz"

Bir Cemre VakasıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin