Bu ses ...bu sesss ?? Hayır. Tanımıyorum.

29.1K 1.4K 319
                                    

Selam  Öncelikle bölümler maalesef biraz geç gelebilir mâlum hep okul yüzünden hep .

İlk günden bu kadar ödev mi olur ?

Umarım bölümü beğenirsiniz.

NOT : Bu bölüm dağ taş kara deniz servsi okul ders balkon ev... demeden yazılmıştır.

----------------------

Otelin açık büfesi var $_$

Evet içses bizimde göt kadar tabaklarımız var bak.

Neşe'yle tabakları incelerken ben kara kara ne yesem diye düşünüyordum. Yemek seçimi tabi ki önemli çünkü hepsi binim çocuklarm gibi.

Ben yemeklere doğru ilerlerken Neşe'de peşime takıldı. Tabağımı tepeleme doldururken tabağına ikiüç patates , bit kadar salata dolduran insanlara acıyarak bakıyordum. Nasıl doyacan lan sen onunla ?

Kadın cool görünecek diye yemeden içmeden kesilmiş. Hep diyorum arkdaslar önemli olan cool olmak değil kul olmak.

Tabağın içindekiler yere düşmeden masaya yetişebildiğimde masada Demet Zeynep ve Neşe dışında tanımadığım bir çocuk vardı ve sanırım kızlarla konuşup gülüyorlardı. Gözlerimde oluşan 'yimeekk ' sembolleri nedeniyle direk yemeğime saldırırdım.

Susar mısnız ymek yiyorm şu an.

Ben tabağımla bütünleşirken "Bu gidişle adamlar tabağı yıkamayacak"

Bu ses.. bu sess..?? Hayır tanımıyorum paniğe gerek yok. Kafamı kaldırarak bunu bana söyleyen şahsiyete baktım vay yakışıklıymış lan.

Tabağıma kısa bir bakış attım evet yarısı eskisinden beyazdı ama yemek bu lütfen !1!1! Omuz silkerek yemeye devam ettim.

###

"Hocam nolurr ? " Biz topluca anırma sanatımıza devam ederken hoca sonunda pes ederek "Saat 11 de herkesin odasında olması ve içki içmemek şartıyla gidebilirsiniz "

Biz hep bir ağızdan sevinirken hızlıca odalarımıza ilerledik. Bara ne giyilir ki ?

Omuz silkerek kot şort ve beyaz salaş tişörtümü üzerime geçirdim. Kızlarla birlikte Neşe'yi de aldıktan sonra bara doğru ilerledik. Kırmızı halı var lan. Kırmızı halıda yürüyen insanlar-

Vay anasınıı ! Burdaki kızlar kesinlikle kazıklanmış ! Bunların elbiselerinin yarısı yok.

Bara iyice yaklaştığımızda duyduğum müzikle adımlarımı hızlandırdım. Boru mu lan top 100ümde förstüm çalıyor hızlanmayacağım da ne yapıcam.

Kızlarla bir masaya oturduktan sonra yanımıza bugün açık büfede yemeğimle yaşadığım aşkı bölen o insan evladı geldi. Kızlara teker teker selam verdikten sonra bana dònerek "Selam ben Yiğit"

Kafamı sallayarak "Cemre " çocuk gülümseyip yerine oturmadan önce barda biryerlere bakıp el salladı.

Vah vahh genç yaşta gitti çocuk .

Birkaç saniye sonra masaya iki çocuk gelerek Yiğit'le ve kızlarla selamlaştı. Ben ise ortamdan tamamen soyutlanmış tepinen insanları izliyordum. Neşe'nin beni dürtmesiyle ona döndüm "Bunlar Yiğit'in arkadaşları" Onlara döndüğümde Yiğit mavi gözlü çocuğa bakarak "Arda" Arda'nın yanındaki çocuk...bu çocuk..."Emir"

Ağzım bir karış açık ona bakarken

Oha bu...bu o lan

İç sesime göz devirdikten sonra "Bende Cemre" diyip bana piçimsi gülüş atan ego yığınından gözlerimi kaçırdım.

Bir Cemre VakasıWhere stories live. Discover now