Karga Adam

559 41 2
                                    

Stiles evine gitti jeep'i ile kenara çektikten sonra , çantasını alıp arabadan indi ve evin girişine ilerledi sanırım hafta sonu olduğu için babası evdeydi nerdeyse  5 gündür babasını görmemişti yavaşça kapıya yaklaştı ve kapıyı tıklaktı 2 dakika sonra kapı açıldı ve karşısına babası çıktı  birbirlerini görür görmez sarıldılar sonra geri çekildiklerinde ilk Noah konuştu    "Kendini tehlikeye atmadığına sevindim"  dedi. Stiles güldü ve   "bende"   dedi. Sonra içeri geçtiler ve stiles çantasını bir kenara koydu ve koltuklardan birine attı kendini babasıda tam karşısındaki koltuğa geçti.   "Nerelerdeydin?"    dedi.  Stiles önce biraz bekledi sonra konuştu bir oteldeydim  önemli birşey yok dedi ve odasına çıkmak için ayağa kalktı  "Ben odamdayım"   Bay stilinski başını salladıktan sonra stiles yukarı çıktı ve odasının önüne gelince içeri girdi girdiğinde babası hemen işe gitmişti Zaten, aşşağıda film falan izledi üzerini değiştirdi ama üzerini değiştirirken bir şeyi farketti Derek'in eşofmanı üzerinde pantolonuda orada kalmıştı ne kadar sevinsede sonra eşofmanı götürmeye karar verip aşşağı indi Bir su içip geri yukarı çıktı odaya girdiğinde gözüne ilk çarpan şey yatağının üstündeki turuncu dosyaydı aşşağı inmeden önce odasında böyle birşey olmadığına emindi yeni konmuştu . Açıp bakmaya karar verdi yavaşça dosyayı eline aldı arkasını çevirdi  -Bilinmeyen  yazıyordu  yine mi sen? diye düşündü stiles. Sonra dosyayının içindeki kağıtları çıkardı bir fotoğraf ve kaset vardı kesin gene mesaj koymuştu kağıdı aldı ve baktı  fotoğrafta  Derek ve babası vardı ve kelepçeli şekilde bir duvar kenarında baygın duruyordu  ikiside "SHİT" diye bağırdı stiles.

 Sonra dosyayının içindeki kağıtları çıkardı bir fotoğraf ve kaset vardı kesin gene mesaj koymuştu kağıdı aldı ve baktı  fotoğrafta  Derek ve babası vardı ve kelepçeli şekilde bir duvar kenarında baygın duruyordu  ikiside "SHİT" diye bağırdı stiles

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

 (ingilizce söylemesinin daha iyi olucağını düşündüm) hemen eline kaseti aldı ve evde bulduğu kaset çaları aldı ve kaseti takıp çalıştırdı ve dinlemeye başladı. yine o sinir olduğu ses çıktı karşısına biraz kalın bir erkek sesi konuşmaya başladı   "merhaba stiles sanırım beni hatırlarsın geri geliceğimi söylemiştim şimdi seninle bir anlaşma yapıcaz verdiğim adrese yalnız bir şekilde geliceksin böylece kimse zarar görmiyicek"   diyordu  "Siktiğimin kargası"  dedi stiles. Yalnız'ı baskı yaparak söylemişti  bu yüzden tek başına gidicekti tabiki diğerlerine söyliyicekti ama onlardan önce gidicekti yoksa o salak herif onlara birşey yapabilirdi o yüzden gittiğinde ses kaydını aldığı kasedi ve fotoğrafı atıcaktı hemen adresi aldı ve arabaya koştu bindi ve hemen dediği yere sürmeye başladı beacon hills'te bir yerdeydi iyiki ama kanalizasyona giden boru binasındaydı umarım binayı yıkmayız yoksa bütün beacon hills kanalizasyon sorunu çekicek ve bir Fenrir olarak sudan nefret ederim yani pis sudan, diğerleri kurtadam olarak çok sorun etmezdi diye düşündü ama kendisi fenrir'i araştırdğı için biliyordu , hemen binaya geldi jeep'i bir kenara park etti ve arabadan çıktı telefonunu eline aldı ve scott'a mesaj attı sonra biraz bekledi tam telefonu arabaya koyucaktıki mesaj geldi  'stiles sakın biz gelmeden oraya girme çok tehlikeli'  stiles hemen cevap yazdı ve telefonu arabaya fırlattı 

scott ise hemen diğerlerine haber verdi ve stiles yazdığı şeyleri attı hepsi scott'ın evine geliyordu şimdi. stiles ise scott'a cevap olarak  'üzgünüm scott ama yalnız gitmem gerekiyor'  yazmıştı zaten sonra scott arasada açamamıştı çünkü telefonu arabada bırakmıştı. 5 dakika sonra hepsi buradaydı yani neredeyse hepsi zaten corey, mason, liam ve theo beraber lermiş o yüzden hızlıca geldiler sonra malia ve lydia'da gelmişti hep beraber bir plan yaptılar ve hızlıca evden çıktılar çok geç giderlerse başlarına birşey gelmesinden korkuyorlardı scott ise en yakın arkadaşını (Kardeşini) kaybetmek istemiyordu. 

Unknown Emotions (Sterek)On viuen les histories. Descobreix ara